παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Tζούπιτερ
Ομολογώ πως για λόγους προσωπικης μου αδυναμιας , δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει.  Σήμερα όμως ενιωσα - πίνοντας το τρίτο το τσάι μου αγκαλιά με το περιοδικό- την αναγκη να δηλώσω μια αυτόματη αδυναμία σε μια στήλη ή οποία επειδή ειναι προς το τέλος μου δημιουργεί μια ευχάριστη προσμονή και με οδηγεί με λιγοτερες ενοχές να προσπερνώ τα αρθρα που προσπερνώ στην πρωτη ανάγνωση και κάποια απο αυτά  ποτε δεν διαβάζω τελικά ..

Αναφέρομαι στην στήλη " world whyld web" που γράφει ο κ. Γιώργος Whyld.

Καθε ιστορια οπως ομολογείται ειναι ενα μικρο - ή μεγαλο ταξιδι κάποιες απο αυτές τις βιωσα σαν ταινιες μικρού μήκους ή  video art , εχοντας την εικονα μπροστά μου ,πίσω απο τις λέξεις , μέσα στον δωμάτιο ..

Δεν έχει να κάνει με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τις αστρολογικές παρατηρήσεις - άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας- αλλά με το ότι αν καποιος ανεβει στο καράβι για το μαγικό ταξίδι της αστρολογίας, βρίσκει μια γλωσσα καινούργια,  να ανιχνευει , εξηγει  και να περιγραφει  το  τωρα του, ό,τι ζει  σήμερα  και αυτό είναι πιο σημαντικό κατά τη γνωμη μου σαν εργαλειο .. απο  όλες τις  άπειρες εκδοχες του αυριο ...

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...