παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Για τον Αστροπετ - Νυχτεριδες και αραχνες

Εκ μερους του Εξοχοτατου Κοκου ..

Αγαπητο μου αστρογατακι .

Σου γραφω για να σε ενημερωσω για την μεγαλη επιτυχια που ειχα σε ολα τα θερετρα της Μεσογειου τα οποια επισκεφτηκα.  Παρ'ολη την κοινωνικη αναγνωριση , τη συναναστροφη με το τζετ σετ  το μονο πραγμα που ειχα στο μυαλο μου ηταν το πονηρο σου βλεμμα το τσουχτερο σου νιαουρισμα , και οι μαγικες σου ικανοτητες να με στηριζεις και να με προφυλασεις απο καθε κακο .

Ηταν φοβερο δε πως η θλίψη μου εγινε αντιλιπτη σε ολους .. και στο Μονακο ενω με την Καρολινα πιναμε ενα καφε και απολαμβαναμε το ηλιοβασιλεμα .. ομολογησε πως λειπεις και σε κεινη αφορητα και αυτο το καλοκαιρι δεν ειναι το ιδιο με το περσινο που σου χαιδευε τη γουνα και της νιαουριζες για τα αστρα .

Ξερω πως με τις ΜΑΓΙΚΕΣ σου ικανοτητες εχεις μπλοκαρει την επικοινωνια μου με τους Θαυμαστες μου σε αυτη την ιστοσελιδα . ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .. λυσε τα μαγια να ξαναβρεθουμε παλι κοντα και υποσχομαι πως θα ειμαι το πιο γλυκο και αθωο καρκινο-αφεντικακι που υπαρχει στον κοσμο !!

Σου χαριζω ενα τραγουδι .. και εχω φερει μια βαλιτσα με τις καλυτερες γατοτροφες ( Η καρολινα σου στελνει και ενα βεραμαν ζακετουλινι για την υπεροχη γουνα σου .. καθως και ενα στεμα ολο διαμαντια να φορας στις δεξιωσεις μας ..)

Φερε με παλι κοντα σας

Με λατρεια

Κοκο

http://uk.youtube.com/watch?v=zUFh-fCJIzA
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...