παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πλουτωνας στον 7
Αποσπασμα απο το Βιβλιο της Θεοδωρας Ντακου "Βασικα στοιχεια για την τεχνη της αστρολογιας "

"....καποτε ο πλουτωνας στο εβδομο σπιτι εκφραζεται απολυτα και παθιασμενα . Μεσα σε αυτη την φλογα ο αθρωπος δινει χωρις να δει τις διαθεσεις ή την πραγματικοτητα του αλλου . Μια διαψευση θα οδηγησει ενα τετοιο ανθρωπο στην αρνηση μιας ακομα δοκιμης . Αυτη η αρνηση συναντιεται και στους ανθρωπους που απο ενα μοιραιο ή τυχαιο περιστατικο εχασαν το συντροφο τους , κι εδω εχουμε μια απο τις εκδηλωσεις του πλουτωνα στον εβδομο σπιτι .

Η αιτια για τα προβληματα που δημιουργει ο πλουτωνας βρισκεται στο σπιτι που κυβερνα ο πλανητης  και συηθως ειναι τοσο δυσκολο να ξεπεραστουν που σε αυτη τη θεση θεωρειται ο πλουτωνας της μοναξιας.

Οταν το ωροσκοπιο βοηθα σαν συνολο και υπαρχουν αρμονικες σχεσεις , ο πλουτωνας σε αυτη τη θεση αποκαλυπτει στον ανθρωπο το νοημα της βαθειας πλατειας και ανιδιοτελους αγαπης . Αλλοτε κανει τον ανθρωπο αγαπητο στους αλλους και δημοφιλη στο πλατυ κοινο. Αναρωτιεμαι ομως να γινεται ποτε ο ανθρωπος που αγαπα βαθεια σταθερα και άδολα και δινεται στους ανθρωπους να μην νιωθει μονος του . Προσωπικα πιστευω πως ο πλουτωνας ειναι παντα της μοναξιας της άγονης ή της γονιμης .."


Εχουν γινει κατα καιρους διαφορες κουβεντες εδω για την αγαπη , τους πλανητες της αγαπης .. παραθετω το αποσπασμα ως ενευσμα για να ξεκινησει μια κουβεντα πανω στον πλουτωνα και την αγαπη .. και τη συγκεκριμενη θεση του . Θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω τη γνωμη σας ..

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...