παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ..
Λοιπόν κατ'αρχήν να πω ότι διαβάζω φουλ τα ζώδια καθημερινά και κρυφά.. Είμαι τελείως απελπισμένος με την συμπεριφορά της αν ξέρει κάτι παραπάνω κάποιος ας πει. 
    Εγώ είναι Αιγόκερως και αυτή είναι Καρκίνος. Καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι κατα τύχη κοινή παρέα και ταιριάξαμε αμέσως (και οι 2 σε άλλες σχέσεις εκείνη τη στιγμή). Μείναμε εκεί όλο το βράδυ , αφού έφυγαν όλοι και έκλεισε και το μαγαζί , και νωρίς το πρωί φιληθήκαμε κιόλας(το οποίο φιλί για μένα ήταν ότι καλύτερο είχα ζήσει τα τελευταία 4χρόνια).
   Την επόμενη μέρα το πρωί εγώ χόρισα με την κοπέλα μου. Ηρθε και με βρήκε στη δουλειά μου μετά από κανά 2 μέρες και καταλήξαμε να κλείσω το μαγαζί και να φιλιόμαστε για κανένα 2ωρο στο χρόνο αυτό με έλεγε "μωρό" της ολη την ώρα (το οποίο ούτε το ανταπέδωσα ούτε το σχολίασα). Μετά από αυτό περάσαμε καμιά βδομάδα στα τηλέφωνα και το σαββατοκύριακο βρεθήκαμε και όλα ήταν τέλεια αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι αυτη δεν χόρισε με τον δικό της ακόμα.Ξαναβρεθήκαμε μεσοβδόμαδα της 3ης εβδομάδας πλέον και πάλι όλα καλά.
   Πήρα θάρρος και αγόρασα 2 εισητήρια για το Robbie Williams στο μπροστά τμήμα, τα σκάναρα και της έστειλα μύνημα την φωτογραφία στο κινητό της. Από εκείνη την μέρα και μέχρι και μετά την συναυλία εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε ούτε σε μυνήματα ούτε τηλέφωνα. (δεν ήρθε στην συναυλία καν) και βρεθήκαμε κυριακή  την επόμενη μέρα του live. Εκεί μου είπε ότι είναι μπερδεμένη και θέλει να σκεφτεί κάποια πράγματα αλλά οτι θέλει να με βλέπει κιόλας. Την είπα οκ ότι γουστάρεις. Έχουν περάσει 2 βδομάδες και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής (εγώ προσπάθησα μια δυο φορές να μιλήσουμε).
   Εντω μεταξύ μέσα σε όλη αυή τη σιωπή έπιασε την κοινή γνωστή μας και την είπε ότι είναι φούλ ερωτευμένη μαζί μου και ότι έχει αλλάξει όλη της η ζωή από τη μέρα που με γνώρισε., δεν μπορεί να δουλέψει και όλα τα σχετικα, αλλά δεν θέλει ούτε να χωρίσει γιατί δεν ξέρει αν όλο αυτό με μένα θα βγεί κάπου , ούτε να παίξει διπλο ταμπλό (η κοινή φίλη το πρότεινε) γιατί είναι κοροιδια.
   Είχα αποφασίσει ότι θα το αφήσω , ότι δεν συνέβει τίποτα αλλά έμαθα όλα αυτά και έχω φρικάρει. Τί να κάνω να την κυνηγήσω τέρμα ή να μην την πιέσω?
   
   Sorry for the long post
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...