παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δίας - Κρόνος - Χείρωνας

Γενέθλια αντίθεση Κρόνου - Χείρωνα στον άξονα 1ου - 7ου. Ο Κρόνος βρίσκεται πάνω στον Ωροσκόπο, στο ζώδιο του Υδροχόου. Χμμ... η σύνοδος ακριβείας του Ήλιου απ' το Λέοντα με το Χείρωνα του χάρτη μου έριξε λίγο φως στην υπόθεση και μ' έβαλε σε σκέψεις.

 

Οποιαδήποτε διέλευση κι αν πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο ένα χρόνο από αυτή την όψη, αποτέλεσμα θετικό δεν έφερε. Βρε, δεν πα' να ήταν εξάγωνο, τρίγωνο, Σελήνη γρήγορη και φευγάτη, Αφροδίτη γλυκιά σα μέλι... Τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι καυγάδες με αγαπημένα πρόσωπα και υποχρεωτική αλλαγή πλεύσης. Είτε οι καταστάσεις που επέλεξα να διαχειριστώ και οι ευθύνες που ανέλαβα ήταν υπερβολικές στα μάτια των άλλων (διακόπηκαν σχέσεις), είτε αντιθέτως κλήθηκα να πάρω θέση σε πράγματα και να σηκώσω βάρη που στα μάτια μου έμοιαζαν δυσβάσταχτα. Προφανώς δεν ήταν μόνο οι εύκολες όψεις που έφεραν στην επιφάνεια το συγκεκριμένο μοτίβο, αλλά "κυρίως" οι πιο δύσκολες:

 

  • Αύγουστος του 2013: Κρόνος από το Σκορπιό σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο και Χείρωνα.
  • Απρίλης του 2014: Ηλιακή έκλειψη στις ~9 μοίρες του Ταύρου. Η επιρροή της έκλειψης φάνηκε ένα μήνα μετά όταν η Αφροδίτη απ' τον Κριό την ενεργοποίησε (δεν ξέρω αν το κατάλαβες Stardome, σ' επιβεβαιώνω 100%! ;-) Ευχαριστώ για το στοιχείο που έδωσες στο άρθρο σου! :-) ) και μάλιστα την ημέρα που ο Ήλιος έκανε εξάγωνο με τον Χείρωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο!!!
 
Λένε πως αντίθεση αντιπροσωπεύει την εξωτερική σύγκρουση του ατόμου με το περιβάλλον του, ώστε να δει και να εξισορροπήσει κάποιο υπερτονισμένο σημείο του χαρακτήρα του. Λένε ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις σε σχέση με τον Χείρωνα είναι να αποδεχτείς την πληγή και να μοιραστείς την εμπειρία έτσι ώστε να γιατρέψεις και να γιατρευτείς. Καλά όλα αυτά, έρχονται όμως εκ των υστέρων. Τώρα, πριν πραγματοποιηθεί πάλι η όψη, τί μπορεί κανείς να κάνει;
 
Σε λίγες μέρες ο Δίας -πλανήτης της επέκτασης και της ανώτερης πνευματικής μόρφωσης- θα περάσει πάνω από το Χείρωνα του χάρτη μου. Αυτό που θέλω να πετύχω είναι αρχικά η αποδέσμευσή μου από μία ερευνητική ομάδα της οποίας είμαι ανεπίσημα μέλος, ώστε στη συνέχεια να επικοινωνήσω με την καθηγήτρια του τομέα στον οποίο θέλω να εκπονήσω την πτυχιακή μου. Hint: Ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με τη γενέθλια Σελήνη μου, οπότε υποψιάζομαι ότι δε θα είναι εύκολη η προσέγγιση και από την άλλη πλευρά :-.
 
Είναι παρακινδυνευμένο το εγχείρημα; Τί θα πρέπει να έχω υπόψιν μου γι' αυτή την όψη;
 
Ευπρόσδεκτες οι γνώμες και οι συμβουλές σας! :-) Ευχαριστώ!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...