παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
το μπέρδεμα το ίδιο
Με αφορμή ένα άθρο που διάβασα τις προάλλες σε λινκ σε κομεντ στις φυλές - τρέχα γυρευόπουλος- μου δημιουργήθηκαν πολλές απορίες. το άρθρο αφορούσε την παρούσα αντίθεση πλούτωνα αφροδίτης κ τι σημαίνει αυτό για τον καθένα από εμάς με βάση τις όψεις που υπάρχουν στο γενέθλιο χάρτη μας (αν το κατάλαβα κ σωστά)
το θέμα-τα είναι το εξής. στο χάρτη μου υπάρχει ένα υπέροχο εξάγωνο του πλούτωνα με την αφροδίτη μου. η αντίθεση αυτή που έγινε πρόσφατα ενεργοποίησε αυτή την όψη? κ αν ναι, αυτό τι σημαίνει?

ακόμη, με τον πλούτωνα εκεί που βρίσκεται - στις 10 μοίρες του αιγόκερω- κάνει σύνοδο με τη γενέθλια αφρο που είναι στις 14 μοίρες. 
το πρώτο με το δεύτερο σημαίνουν κοσμογονικές-ιστορικές αλλαγές-μεταμορφώσεις στον τρόπο σκέψης, σύνδεσης, έκφρασης όσον αφορά το άλλο φύλο.? 
κ δεύτερον, από τούδε κ στο εξής θα έλκω σκορπιούς? ( με την έννοια ότι θα ρθουν στη ζωή μου άτομα την "κατάλληλη" στιγμή για να με "αλλάξουν"¨εκ βαθέων κ να αντιμετωπίσω τους χειρότερους φόβους μου κ όλα αυτά (και) μέσω του σεξ)? 
>>πώς φαίνεται ότι είναι γυναίκα ο μπερδεμένος άνθρωπος.. χαχαχαχαχα
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...