παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προβολή του ετήσιου ωροσκόπου στους γενέθλιους οίκους

 1solarreturn.gif

Ο ετήσιος ωροσκόπος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που λαμβάνεται υπόψην στο χάρτη της ηλιακής επιστροφής. Τα θέματα του γενέθλιου οίκου στον οποίο πέφτει ο ετήσιος ωροσκόπος της επιστροφής θα συνδέονται πάντα με το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς. Τα θέματα του οίκου αυτού θα κυριαρχούν πάνω στα ενδιαφέροντά σας πάνω από κάθε άλλο ενδιαφέρον κατά τη διάρκειά της. Άλλοτε ευχάριστα... άλλοτε δυσάρεστα... Ο οίκος αυτός θα δείξει επίσης τη γενική ατμόσφαιρα της χρονιάς. Αν ο ετήσιος ωροσκόπος πέσει πάνω στο γενέθλιο (με ανοχή μιας μοίρας) η χρονιά αυτή θα είναι πολύ σημαντική στο σύνολο της ζωής σας.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στο γενέθλιο πρώτο οίκο

Αυτή η θέση θα σας δώσει μεγάλη ελευθερία να κάνετε αυτό που θέλετε κατά τη διάρκεια του χρόνου & υπάρχει το δυναμικό για να πραγματοποιήσετε πολλές από τις "υποσχέσεις" του γενέθλιου χάρτη σας, αν κηνυγήσετε τα σχετικά θέματα. Αν δεν κάνετε τίποτα, μην περιμένετε να βγει & τίποτα. Έχετε ελεύθερη βούληση για να επιλέξετε τί θα κάνετε. Ο χάρτης της επιστροφής, όπως & ο γενέθλιος, δείχνει δραστηριότητες που μπορούν να επιδιωχθούν αποτελεσματικά. Κάθε πλανήτης στον πρώτο οίκο της επιστροφής θα τείνει να μειώσει την ελευθερία σας, ανάλογα με το συμβολισμό του & τις όψεις που σχηματίζει. Οι πλανήτες εδώ, δείχνουν το είδος των γεγονότων στα οποία θα εμπλακείτε κατά τη διάρκεια του χρόνου & το πώς θα διευκολυνθείτε, είτε θα περιοριστείτε, ανάλογα με τη φύση του πλανήτη. Αν ένας πλανήτης βρίσκεται στον πρώτο οίκο της επιστροφής, αλλά δεν κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο, θα υποβληθείτε στις ενέργειες του πλανήτη, δηλαδή αυτά που συμβολίζει θα έρθουν στη ζωή σας & θα σας επηρρεάσουν. Αν ο πλανήτης βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, τότε θα είστε εσείς εκείνοι που θα προκαλέσετε τη δράση που συμβολίζει ο πλανήτης αυτός.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στο γενέθλιο δεύτερο οίκο

Τα πιο σημαντικά θέματα της χρονιάς θα επικεντρωθούν γύρω από το εισόδημα, τα οικονομικά σας & τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Αν η συνολική εικόνα της επιστροφής είναι ευνοϊκή, η θέση μπορεί να υποδεικνύει μια σημαντική υπόθεση με οικονομική επιτυχία. Αν είναι δυσμενής, θα φέρει οικονομικά προβλήματα & ανησυχίες.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στο γενέθλιο τρίτο οίκο

Το κύριο μέλημα της χρονιάς, ή το πιο σημαντικό γεγονός, θα αφορά έναν αδελφό, μια αδελφή σας, τα ταξίδια, την πνευματική σας εργασία, σπουδές, αστικές υποθέσεις, ομιλίες, διδασκαλία επικοινωνία, ή συγγραφή. Θα υπάρξουν πολλές επισκέψεις & μικρά ταξίδια. Παγκόσμια θέματα θα απασχολήσουν αυτούς που τα χειρίζονται. Αν η επιστροφή δείχνει ιδιαιτέρως δραστήρια & υποδεικνύει ζητήματα αγάπης, τότε αυτή η θέση αναφέρεται σε μια σημαντική σχέση, μια & ο τρίτος είναι ο οίκος των εραστών.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στον τέταρτο γενέθλιο οίκο

Αυτή είναι συχνά ένδειξη αλλαγής κατοικίας κατά τη διάρκεια του χρόνου, ή ολοκλήρωσης μιας εργασίας που είχατε ξεκινήσει, ή του τέλους μιας σημαντικής επιχείρησης, ή της εμφάνισης κάποιου σημαντικού γεγονότος που αφορά τους γονείς, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την καταγωγή ή τα νεανικά σας χρόνια. Αυτή η θέση κάνει το άτομο να επιθυμεί υλική & ηθική σταθερότητα & το υποκινεί να σκεφτεί τη μελλοντική του ασφάλεια. Όσοι δεν έχουν δική τους κατοικία, ίσως κατευθυνθούν προς τα εκεί. Αν ο τέταρτος οίκος προσβάλλεται η θέση είναι γενικά δυσμενής. Παρολαυτά, αν υπάρχουν ευνοϊκές όψεις προς τον οίκο & τους πλανήτες που περιέχει, μπορεί ν' αποδειχθεί πολύ ευεργετική χρονιά. Κάποιες φορές υποδεικνύεται ο θάνατος του ενδιαφερόμενου, αλλά αυτό το καθορίζουν άλλοι παράγοντες. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιορισθεί ο θάνατος κάποιου με ακρίβεια.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στο γενέθλιο πέμπτο οίκο

Το μεγάλο γεγονός της χρονιάς θα αφορά τα παιδιά, την αγάπη, το ειδύλλιο, τη διδασκαλία, το τζόγο, την κερδοσκοπία, τη διασκέδαση ή το θέατρο. Η θέση αυτή φέρνει σε γενικές γραμμές βελτίωση στις προσωπικές & τις κοντινές σας σχέσεις. Αν δεν έχετε τότε ίσως βρίσκεται μία για σας στην επόμενη γωνία. Καμμιά φορά φέρνει έναν αρραβώνα, τη γέννηση ενός παιδιού, ή ενδιαφέρον για την κερδοσκοπία. Αν ο οίκος προσβάλλεται, μπορεί να φέρει απώλειες σε τυχερά παιχνίδια ή χρηματιστηριακές. Σ' αυτή την περίπτωση, ο πέμπτος συνδέεται με το δεύτερο ή τον όγδοο οίκο. Για παράδειγμα μπορεί ο κυβερνήτης του πέμπτου οίκου της επιστροφής να βρίσκεται στο δεύτερο οίκο της επιστροφής ή ο κυβερνήτης του δεύτερου της επιστροφής στον πέμπτο της επιστροφής, ή οι πλανήτες στο σύνολο της επιστροφής να δίνουν έμφαση στα οικονομικά. Αυτή είναι εξαιρετική θέση για καλλιτέχνες, δημιουργούς, ή διασκεδαστές. Συνήθως φέρνει περισσότερες σχέσεις, ηδονές & διασκεδάσεις. Αν ο Ουρανός βρίσκεται στον πέμπτο, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος αποβολής. Σ' αυτή την περίπτωση θά 'πρεπε να εξεταστεί επίσης ο έκτος, ο δωδέκατος & προσβολές στα φώτα & τον κυβερνήτη του ωροσκόπου.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στον έκτο γενέθλιο οίκο

Αυτή είναι φτωχή θέση για την υγεία & συνήθως φέρνει οικιακά προβλήματα. Αν η υπόλοιπη εικόνα της επιστροφής είναι καλή, δε θα υπάρξει κάτι παραπάνω απ' τις συνήθης γρίπες & κρυώματα, αλλά παρατηρείται μια γενική εξασθένιση του οργανισμού, έλλειψη ενέργειας & συχνή εξουθένωση. Ίσως γίνει αιτία αρρώστιας το εργασιακό περιβάλλον, ή οι άνθρωποι σ' αυτό. Αν οι ετήσιοι έκτος & δέκατος συνδέονται με αρνητικό τρόπο, σημαίνει επαγγελματικά προβλήματα, που αφορούν δουλικά, υποτιμητικά, δυσάρεστα, άχαρα, ανιαρά, κουραστικά & μονότονα καθήκοντα & υποχρεώσεις. Μην περιμένετε προβλήματα υγείας, αν δεν υποδεικνύονται στο γενέθλιο χάρτη.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στον έβδομο γενέθλιο οίκο

Αν οι ενδείξεις της ακμής του οίκου (ζώδιο), οι πλανήτες & οι όψεις είναι ευμενείς, μπορεί να φέρει γάμο ή πολλών ειδών συνεργασίες. Αν προσβάλλεται μπορεί να φέρει δοκιμασία, ή δυσκολίες διαμέσου του συντρόφου, ή του συνεργάτη. Μπορεί επίσης να δείχνει την έλλειψη επιτυχούς κοινωνικής ζωής. Αν ο ετήσιος ωροσκόπος βρίσκεται σε αντίθεση (με ανοχή μιας μοίρας) με το γενέθλιο ωροσκόπο, μπορεί να φέρει προβλήματα υγείας, ατυχήματα ή επεμβάσεις. Αυτός ο σχηματισμός έχει συχνά παρατηρηθεί σε χρονιές που προκύπτει ένα διαζύγιο, ή ένας χωρισμός. Για τους πολιτικούς, αυτή η θέση αυξάνει τη δημόσια δραστηριότητα.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στο γενέθλιο όγδοο οίκο

Αυτή η θέση έχει συχνά παρατηρηθεί σε χρονιές που προκύπτει ένας θάνατος, είτε μέσα στην οικογένεια, είτε στον κύκλο των φίλων & συνεργατών. Αν η ηλιακή επιστροφή στο σύνολό της προσβάλλεται & υποδεικνύουν τον κίνδυνο θανάτου διελεύσεις & πρόοδοι, ίσως ο ενδιαφερόμενος απειληθεί. Διαφορετικά, φέρνει μια κατάσταση γενικής αδυναμίας, μείωση της δύναμης της θέλησης, αδιάφορη συμπεριφορά απέναντι στη δουλειά & το καθήκον & ανησυχία εξαιτίας μιας αρρώστιας, ή κάποιου ατυχήματος. Φέρνει κατάθλιψη, γήρανση & διάβρωση της δύναμης. Αν η επιστροφή βρει το άτομο να ασθαινεί, ίσως υπάρξουν ρίσκα εξαιτίας φαρμακευτικής θεραπείας ή φροντίδας, λανθασμένη φαρμακευτική αγωγή που θέτει το άτομο σε κίνδυνο. Αν ο κυβερνήτης του ωροσκόπου ή του όγδοου της επιστροφής βρίσκονται στον έκτο ή σε δυσμενή θέση μεταξύ τους, θά 'πρεπε ο ενδιαφερόμενος να αλλάξει γιατρό. Αν ο όγδοος είναι ευεργετικός, δείχνει οικονομικά κέρδη από διαθήκη, μετοχές, κτήματα, προσόδους, μερίσματα, κληρονομιές, το σύντροφο & απρόσμενο πλούτο. Σε πνευματικό επίπεδο, η θέση ωθεί το άτομο να σκεφτεί τη μετά θάνατον ζωή.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στον ένατο γενέθλιο οίκο

Το μεγάλο γεγονός της χρονιάς θα αφορά ένα ταξίδι, συνήθως μακρινό. Οι πλανήτες στους δύο οίκους & ειδικά στον ένατο θα δείξουν αν αυτό το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί. Αυτή η θέση είναι καλή για σπουδές, καθώς διευρύνει την οπτική & βελτιώνει την πνευματική ανάπτυξη. Αν ο ένατος προσβάλλεται, μπορεί να φέρει φανατισμό, ή λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά με θρησκευτικά, ή φιλοσοφικά θέματα. Αν είναι ευεργετικός, ευνοεί τους δικαστές, τους δικηγόρους, τα θρησκευόμενα άτομα, τη διδασκαλία σε πανεπιστήμια, τις σπουδές σε ανώτερα ιδρύματα & ξένες ή υπερατλαντικές υποθέσεις. Αν προσβάλλετα,ι μπορεί να φέρει μπελάδες που σχετίζονται με τα άτομα αυτά.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στο δέκατο γενέθλιο οίκο

Το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς, θα αφορά την καρριέρα, η το δημόσιο προφίλ. Αν η θέση κειτουργεί ευεργετικά, φέρνει αλλαγές στην καρριέρα, ευκαιρίες, επιτυχία από καιρό αναμενόμενη, αλλά που πρέπει το άτομο να κάνει κάτι για να επιτευχθεί & που πρέπει να στηρίζεται από τη συνολική εικόνα της επιστροφής. Αν συμβαίνει να πέφτει επίσης το ετήσιο μεσουράνημα στην ακμή του γενέθλιου έβδομου, οποιαδήποτε καλή ή κακή αλλαγή της κοινωνικής θέσης, θα φέρει αλλαγή & σε σχέση μ' αυτούς με τους οποίους το άτομο σχετίζεται. Αυτή η θέση έχει συχνά παρατηρηθεί σε χρονιές που το άτομο παντρεύτεται, παίρνει διαζύγιο ή κάνει κάποια συνεργασία.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στον ενδέκατο γενέθλιο οίκο

Οι φίλοι θα αποτελέσουν το κυρίαρχο σημείο αναφοράς της χρονιάς αυτής, καθώς & η πραγματοποίηση των ελπίδων & των επιθυμιών σας. Αν η θέση είναι ευεργετική, τότε πρόκειται για νέους φίλους, φιλική βοήθεια, σχέδια που επιτυγχάνουν εξαιτίας φίλων, ή για την πραγματοποίηση ελπίδων & επιθυμιών που βρίσκονται πέρα απ' τον έλεγχό σας. Αν η θέση προσβάλλεται, ίσως υπάρξουν προβλήματα & βρωμοδουλειές που σχετίζονται με τους φίλους σας. Καμμιά φορά & διάλυση φιλίας. Αν ο ετήσιος ωροσκόπος βρίσκεται στον ενδέκατο, αλλά κάνει σύνοδο με την ακμή του δωδέκατου (με 7 μοίρες ανοχή) ,τότε θα συναντήσετε άπιστους φίλους που στην πραγματικότητα αποτελούν κρυφούς σας εχθρούς.

Ο ετήσιος ωροσκόπος στο δωδέκατο γενέθλιο οίκο

Αυτή η θέση φέρνει μια χρονιά βασάνων & χρόνιων ασθενειών, οι οποίες είτε προκύπτουν, είτε επιδεινώνονται. Μπελάδες από κρυφούς σας εχθρούς, ανθρώπων που δρούν πίσω απ' την πλάτη σας & κουτσομπολιά. Οι δικαστικές αγωγές συνηθίζονται μ'αυτή τη θέση. Υπάρχει η πιθανότητα συλλήψεως, ψευδούς κατηγορίας, ψυχολογικής κατάρρευσης, ανησυχίας, άγχους. Ελέγξτε αν η θέση ευνοείται ή προσβάλλεται.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...