παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το Stardome* εκδόθηκε...

Καλησπέρα Stardomers!!

 

Λίγο πριν την εκπνοή του 2012 το Stardome* κάνει ένα πρώτο σημαντικό βήμα επέκτασης! Από σήμερα και για μια εβδομάδα ένα κομψό σε μέγεθος και όψη ένθετο ετήσιων προβλέψεων δίνεται δωρεάν μαζί με τον Τηλεθεατή! (Εμείς μόλις το αγοράσαμε και το φωτογραφήσαμε πάνω στο γραφείο μας)

 

Ήδη η δυναμική που μας δώσατε τους τελευταίους 3 μήνες, με το Stardome* να έχει κίνηση ρεκόρ, που δεν είχε ξαναπετύχει ποτέ πριν στα 7 χρόνια λειτουργίας του, ήταν μια ένδειξη πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και όχι μόνο online! Και η ευκαιρία μας παρουσιάστηκε μόλις πριν από ένα μήνα από τον Τηλεθεατή και τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων! Πατήσαμε γκάζι λοιπόν να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το χρόνο που είχαμε στη διάθεση μας για να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Και αυτό είναι που φιλοξενείται σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας!

 

 compressed.jpg

 

Οι προβλέψεις που θα διαβάσετε στο ένθετο του Τηλεθεατή δεν επηρεάζουν σε καμιά περίπτωση της ετήσιες προβλέψεις που θα ανεβάσουμε στο site μας και θα φανούν με την αλλαγή της χρονιάς! Πρόκειται για διαφορετικές προβλέψεις, διαφορετικού ύφους και δομής.

 

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη δύναμη που μας δίνετε και ελπίζουμε να βρούμε και μια θέση στο σαλόνι σας φέτος!

 

Χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα αγάπη και αστερόσκονη!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...