παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πες μου το ζωδιο σου να σου πω τί Ονειρο είδες (4)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ « ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ»
Σαν Αιγόκεροι, είστε άτομα με επιμονή, με σταθερότητα, με φιλοδοξίες αλλά και με συνέπεια στην προσπάθεια σας να τις κάνετε πραγματικότητα. Σας ενδιαφέρει πολύ η πρακτική πλευρά των καταστάσεων, οπότε τα οικονομικά θέματα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για σας. Σας αρέσουν τα σταθερά πλαίσια γι΄ αυτό πολλές φορές κάνετε συμβιβασμούς προκειμένου να μην ξεφύγετε απ΄ αυτά. ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Η ανάγκη σας για σταθερότητα και η απέχθειά σας για οτιδήποτε ξεφεύγει από σταθερά πλαίσια αναφοράς, χαρακτηρίζει και τα όνειρα που καθρεπτίζουν την ζωδιακή σας φύση. Στα όνειρά σας λοιπόν πρωταγωνιστούν τα μεγάλα κτίρια, οι εκκλησίες, τα οργωμένα χωράφια και φυσικά η συμμετρία. Το μέσο μεταφοράς που εμφανίζεται με περισσότερη συχνότητα στα όνειρα ενός Αιγόκερου είναι το τρένο, μια και κινείται σε ράγες που καθορίζουν την πορεία του και δεν μπορεί να λειτουργήσει έξω απ΄ αυτές.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Τα όνειρα που δείχνουν ότι είστε Αιγόκερως θα περιέχουν σύμβολα σταθερότητας , τάξης αλλά και επιμονής, όπως:
Κατσίκα ή Τράγος
Τρένα
Μεγάλα Πλοία
Αγελάδα
Γάιδαρος
Στρατιωτικά σύμβολα ( στολή, επωμίδες, κράνος κλπ.)
Κάστρα και Πύργοι
Άγκυρες
Κρύσταλλοι κ.α.


ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Σας φοβίζει η αστάθεια, η αποτυχία κυρίως στα επαγγελματικά ζητήματα καθώς και η κοινωνική κατακραυγή και έλλειψη αποδοχής. Έτσι λοιπόν, μπορεί να δείτε εφιάλτες στους οποίους πέφτουν τα δόντια σας ( φόβος ότι σας αφαιρείται η δύναμη να « δαγκώσετε», να πάρετε το κομμάτι της πίτας που αναλογεί στις προσπάθειές σας ) , ότι πέφτετε οι ίδιοι από ψηλά ( φόβος αποτυχίας) ή ότι είστε κλεισμένοι σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο χωρίς έξοδο ( φόβος ότι δεν μπορείτε να επιδράσετε στο περιβάλλον σας).

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Όταν τα όνειρά σας τονίζουν το ζώδιό σας, το μήνυμα συνήθως είναι η αποδοχή κάποιων καταστάσεων που σας προκαλούν ανασφάλεια. Χρειάζεται να χαλαρώσετε την ανάγκη σας για έλεγχο των πάντων, ώστε να μην ξεφεύγουν από τα όρια, και να αποδεχτείτε, αλλά και να εκμεταλλευτείτε, την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου. Επίσης κάποιες φορές θα πρέπει να ξέρετε πότε να σταματάτε τις προσπάθειές σας, αντί να συνεχίζετε στα τυφλά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ « ΓΝΩΡΙΖΩ»
Αν ο ονειρικός κόσμος είχε έναν εκπρόσωπο, αυτός θα ήταν ένας Υδροχόος. Η αντίληψη σας αγκαλιάζει όλους τους ιδεατούς κόσμους και συνήθως βρισκόσαστε μπροστά από την εποχή σας, κάτι που σας σώζει αλλά και σας τρώει παράλληλα. Μια και είσαστε οι επαναστάτες του ζωδιακού, βρίσκετε στα όνειρά σας έμπνευση και καθοδήγηση προς το καινούργιο, όπως επίσης και έναν τρόπο βιώσετε αυτό που δεν μπορείτε στην πεζή και ρουτινιάρικη, όπως συνήθως την βλέπετε εσείς, καθημερινή πραγματικότητα.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Τα όνειρα για σας είναι ένας κόσμος πιο πραγματικός και πιο αληθινός από την αντικειμενική πραγματικότητα. Πολλές φορές θα δείτε όνειρα στα οποία παίζετε ένα ρόλο ήρωα , που βοηθάει τους αδικημένους, δίνει καθοδήγηση στους μπερδεμένους αλλά και παρηγοριά στους πληγωμένους. Η ονειρική σας ταυτότητα μοιάζει με αυτήν του Τοξότη, έτσι λοιπόν και εσείς θα είστε οι εξερευνητές του καινούργιου και πολύ συχνά θα πετάτε πολύ εύκολα, βλέποντας τον κόσμο από ψηλά. Επίσης οι Υδροχόοι αναπτύσσουν εύκολα την ικανότητα να ονειρεύονται συνειδητά.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Οι Υδροχόοι, περισσότερο απ΄ όλους, αντιλαμβάνονται την συμβολική φύση του υποσυνειδήτου και των ονείρων. Δεν είναι τυχαίο που οι καλύτεροι αναλυτές ονείρων ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Μερικά από τα ονειρικά σύμβολα που δείχνουν την φύση του Υδροχόου είναι, μεταξύ άλλων:
Νέος με δοχείο εκχεόμενου υγρού
Πτήση ( με χαρακτηριστικά σαν του Τοξότη)
Ρόλος του Ήρωα ή του Σωτήρα
Αστέρι
Αγγελιοφόρος ή Λαμπαδηφόρος
Κούκος
Ιερέας
Διαμάντι κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Όπως και οι Τοξότες, δεν βλέπετε συχνά εφιάλτες. Όταν τυχαίνει να δείτε, θα έχουν πιθανότατα να κάνουν με την αίσθηση ακινητοποίησης και περιορισμού, αλλά και την αδυναμία να επέμβετε. Ένα θέμα που σας τρομάζει είναι όταν είστε μόνο εσείς που γνωρίζετε κάτι- ίσως μια επερχόμενη απειλή- αλλά κανείς δεν σας πιστεύει ή δεν σας δίνει σημασία.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Όταν το υποσυνείδητό σας φαίνεται να σας τραβάει την προσοχή στην φύση του ζωδίου σας, τότε πιθανόν θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας μήπως η φύση σας προκαλεί προβλήματα επικοινωνίας με τους άλλους. Επίσης, όπως και οι Τοξότες, χρειάζεται να βρείτε ένα σταθερό σημείο αναφοράς, να δημιουργήσετε δεσμεύσεις και ρίζες που θα ισορροπήσουν την τάση σας να απομακρύνεστε πολύ από τους άλλους.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ « ΠΙΣΤΕΥΩ»
Αν ανήκετε στο πιο ευαίσθητο και ψυχικά δεκτικό απ΄ όλα τα ζώδια, τότε γνωρίζετε καλά τι σημαίνει το να υποφέρεις, αλλά και το να προσφέρεις αγάπη και συμπόνια. Η γόνιμη φαντασία σας γεννά πολλά όνειρα, δυστυχώς όμως ο ονειρικός σας κόσμος πολλές φορές είναι γεμάτος πόνο και συχνά υποφέρετε από εφιάλτες. Από την άλλη όμως, τα όνειρά σας μπορούν να σας προσφέρουν μια διέξοδο και έτσι πολλές φορές βλέπετε τις ευχές να πραγματοποιούνται σε ένα όνειρο.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Τα όνειρά σας μπορεί να είναι τελείως εξωπραγματικά, και αναφέρονται σε ένα πνευματικό, ιδανικό κόσμο που βρίσκει την έκφρασή του μόνο μέσδα από την ονειρική διάσταση. Η ψυχική ευαισθησία και η διαίσθηση που σας χαρακτηρίζει κάνουν τα όνειρά σας να έχουν προγνωστική και προφητική διάσταση. Περισσότερο απ΄ όλους, τα δικά σας όνειρα προφητεύουν, προβλέπουν, προειδοποιούν και γι΄ αυτό δεν θα πρέπει να τα αγνοείτε ή να μην τα εμπιστεύεστε.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Μερικά από τα σύμβολα που απεικονίζουν την φύση των Ιχθύων:
Ψάρια
Νερό σε όλες τις μορφές του ( συναισθηματικός κόσμος)
Σπηλιές
Αγκάθια
Άβυσσος
Γκρεμός
Λωτός - Νούφαρο
Χελώνα
Δάφνη κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Κάποιοι από τους συχνούς εφιάλτες που βλέπει ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, διαδραματίζονται αποκλειστικά σε υδάτινα περιβάλλοντα. Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι βουλιάζει ή πνίγεται, ότι βρίσκεται στην μέση μιας καταιγίδας στην θάλασσα ή ότι το πλοίο στο οποίο βρίσκεται ναυαγεί και πρέπει να παλέψει με τα κύματα. Κάποιοι άλλοι εφιάλτες θα έχουν σαν θέμα την γνώση μιας επερχόμενης καταστροφής ή ενός ατυχήματος που ο ονειρευόμενος δεν μπορεί να αποτρέψει. Πολύ συχνή αγχωτική σκηνή είναι και αυτή όπου το άτομο βλέπει ότι μπαίνει σε μια σπηλιά ή σε μια τρύπα στο έδαφος, αν και ξέρει ότι μέσα σ΄ αυτή υπάρχει κάτι πολύ τρομερό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Αν τα όνειρά σας τονίζουν το γεγονός ότι ανήκετε στους Ιχθείς, τότε πιθανόν να υπάρχει η ανάγκη να εναρμονίσετε τις διαφορετικές πλευρές του ψυχισμού σας. Τα σκοτεινά επίπεδα του ψυχισμού σας που σας τρομάζουν θα πρέπει να γίνουν πιο οικεία σε εσάς, οπότε καλό θα ήταν τότε να μελετάτε ψυχολογία, να κατανοήσετε περισσότερο την ανθρώπινη ψυχή. Επίσης μπορεί να είναι ένα μήνυμα να μην ξοδεύεστε άσκοπα συναισθηματικά, να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζετε και συμπονάτε τους άλλους.

 

 15 Must Know Facts about Dreams

 

 1. You Forget 90% of Your Dreams

 2. Blind People also Dream

 3. Everybody Dreams

 4. In Our Dreams We Only See Faces That We already Know

 5. Not Everybody Dreams in Color

 6. Dreams are Symbolic

 7. Emotions

 The most common emotion experienced in dreams is anxiety. Negative emotions are more common than positive ones.

 8. You can have four to seven dreams in one night.

 9. Animals Dream Too

 10. Body Paralysis

 11. Dream Incorporation

 12. Men and Women Dream Differently

 13. Precognitive Dreams

 14. If you are snoring, then you cannot be dreaming.

 15.You can experience an o r g asm in your dream

 

 

 http://www.anew.gr/dreams/article.php?aid=3&pno=3

 http://www.funhold.com/2011/01/15-must-know-facts-about-dreams.html

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...