παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Γυναίκα Αιγόκερως

Γίνεστε αναγνωρίσιμη από τα όμορφα, λεπτοφτιαγμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το αινιγματικό σας βλέμμα, μέσα από το οποίο πηγάζει μια μυστηριώδης μελαγχολία. Ο ιδεαλισμός που αποπνέει η φυσιογνωμία σας γίνεται πηγή έμπνευσης για ζωγράφους και ποιητές. Στο ζώδιό σας όμως συναντάμε κι ένα διαμετρικά αντίθετο στιλ γυναίκας με έντονες καμπύλες, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και εξεζητημένα ναζιάρικο –συχνά παιδικό– τρόπο ομιλίας. Σε όποιον τύπο Αιγόκερου κι αν ανήκετε, η θηλυκότητά σας είναι τόσο έντονη, που κάθε άντρας δίπλα σας αισθάνεται σαν ένας μεγάλος, δυνατός αρκούδος, πρόθυμος να σας προσφέρει την προστασία του. Συνήθως καταλήγετε να τον προστατεύετε εσείς από την υπεραισιοδοξία ή την ανωριμότητά του. Ανήκετε σε ένα από τα πιο εκκεντρικά ζώδια και όσο περισσότερο αποκτάτε φήμη ή οικονομική άνεση, τόσο έρχεται στην επιφάνεια η… ασκητική σας πλευρά και επιλέγετε να ζείτε, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα. Είναι ο δικός σας τρόπος να ασκείτε αντίσταση στην αισχροκέρδεια των υπερεκτιμημένων labels.

ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ Όταν διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας και χωρίς να παρασύρεστε από τυχόν εκρήξεις θυμού των συνομιλητών σας, συνεχίζετε να κάνετε καίρια σχόλια πάνω στην ουσία του ζητήματος από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση.

ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ Όταν η εκκεντρικότητα της συμπεριφοράς σας φτάνει στο σημείο να σας κάνει φιλάργυρες σε μικροέξοδα όπως η αμοιβή των παιδιών που σας λένε τα κάλαντα ή το φιλοδώρημα στο εστιατόριο.

DO με Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς (αυτή την περίοδο θα είναι απολαυστικές και οι σχέσεις σας με Καρκίνους καθώς και με έτερους Αιγόκερους).

DON’T με Δίδυμους, Ζυγούς και Τοξότες.

Γυναίκα Αιγόκερως με άντρα…

Κριό: Αρχικά σας κολακεύει ο ενθουσιασμός, με τον οποίο σας πλησιάζει. Σύντομα όμως, βλέπετε ότι πρόκειται για «τον καλό το μύλο, που όλα τα αλέθει» προκειμένου να αντλήσει επιβεβαίωση και απομακρύνεστε ταχύτατα.

Ταύρο: Ιδανικός συνδυασμός! Μαζί θα υλοποιήσετε τα όνειρά σας πολύ πιο σύντομα. Σχέση που φέρνει καλοτυχία και στους δύο συντρόφους.

Δίδυμο: Διασκεδαστικός σαν φίλος. Μια ερωτική σχέση μαζί του, όμως, θα μεγαλώσει τις ανασφάλειές σας και θα σας βάλει στο trip της αυτοαμφισβήτησης.

Καρκίνο: Καρμική έλξη ή απώθηση. Θα λατρέψετε ή θα αντιπαθήσετε ο ένας τον άλλο, με την πρώτη ματιά. Σ’ αυτό το ζώδιο ανήκουν οι καλύτεροι φίλοι σας, αλλά και οι χειρότεροι εχθροί σας. Αυτή την περίοδο πάντως, το σεξουαλικό σας ταίριασμα προβλέπεται ανεπανάληπτο.

Λέοντα: Δεν είναι ικανός να εκτιμήσει τα προτερήματά σας, ούτε κι εσείς τα δικά του. Μόνο αν είστε μαζοχίστριες, θα αντλήσετε ικανοποίηση απ’ αυτή την επαφή.

Παρθένο: Ανήκετε στα ελάχιστα κορίτσια, που μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια το φλογερό ερωτικό ταμπεραμέντο αυτού του άντρα και να αφυπνίσουν τον ρομαντικό… ιππότη που κρύβει πίσω από τον κυνισμό του. Τυπικά ο γάμος σας, ίσως αργήσει να τελεστεί, στην ουσία όμως αισθάνεστε από την αρχή σαν παντρεμένοι.

Ζυγό: Εύκολα θα ερωτευθείτε ο ένας τον άλλο. Σύντομα όμως η ματαιοδοξία του θα σας κουράσει και η ανωριμότητά του θα σας αφήσει ακάλυπτη συναισθηματικά.

Σκορπιό: Έντονη έλξη που οδηγεί σ’ έναν παθιασμένο έρωτα, ο οποίος συνήθως καταλήγει σε γάμο.

Τοξότη: Κανένα σημείο επαφής. Μόνο μια επαγγελματική –αλλά και πάλι, όχι πολύ στενή– σχέση ανάμεσά σας θα αποφέρει καρπούς.

Αιγόκερω: Σχέση που προκαλεί στασιμότητα. Σαν ζευγάρι θα γίνεστε όλο και πιο αντικοινωνικοί, ενώ μέσα σας θα συσσωρεύεται θυμός για τις απολαύσεις που χάνετε (ο ένας εξαιτίας του άλλου). Αυτή την περίοδο πάντως, βρισκόμαστε σε μια σπάνια φάση εναρμόνισης ανάμεσά σας.

Υδροχόο: Το σεξ μαζί του είναι απολαυστικό. Αν κάνετε όμως το σφάλμα να τον ερωτευθείτε, μπορεί να χρειαστείτε… ψυχοφάρμακα για να αντέξετε τις προκλητικές επιδείξεις απελευθέρωσης και πολυγαμίας από την πλευρά του.

Ιχθύ: Το ερωτικό πάθος συνδυάζεται με στοργή, τρυφερότητα και κατανόηση. Πολυδιάστατη σχέση που συνήθως διαρκεί για πάντα.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...