παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αιγόκερως

Στοιχείο: Γή

Κυβερνήτης πλανήτης: Κρόνος

Κύριο χαρακτηριστικό: Υπευθυνότητα

Γένος: Θηλυκό

Εδώ ο Άρης βρίσκεται σε έξαρση, η σελήνη σε αδυναμία και ο Δίας σε πτώση.

Γενικά χαρακτηριστικά

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και υπεύθυνος. Ζυγίζει πολύ τόσο τα λόγια του όσο και τις κινήσεις του. Είναι οργανωτικός και τελειομανής, ποτέ δεν θα αφήσει κάτι στην τύχη του και ποτέ δεν θα συμβιβαστεί με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Η τελειότητα είναι το αφροδισιακό του. Αγαπάει την αλήθεια, ξέρει να κρατάει τα μυστικά σφραγισμένα και ποτέ δεν γίνεται και ποτέ δεν γίνεται φερέφωνο κανενός και για κανένα λόγο. Είναι αυστηρός κριτής και πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό του.

Τα οικονομικά του πάντα τον απασχολούν, γι’ αυτό πολλές φορές θα κάνει τον προγραμματισμό του και τον λογαριασμό του εκ των προτέρων.  Είναι νοικοκύρης και είναι ικανός να στερηθεί, προκειμένου να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό σε κάτι που να αξίζει τον κόπο.

Στο κοινωνικό κομμάτι είναι ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας και είναι πολύ πιθανό να τον δείτε ως στυλοβάτη της οικογένειας ή ως αρχηγό  της παρέας. Δεν είναι το θέμα της εξουσίας, απλά είναι ικανός να διευθετεί πράγματα κι αυτό σε κοινωνικά σύνολα είναι απαραίτητο. Επιπλέον είναι εχέμυθος, άρα μπορεί να γίνει επιστήθιος φίλος.

Στα αισθηματικά του είναι παραδοσιακός. Αγαπάει, θυμώνει, συγχωρεί, κρίνει, επικρίνει, αλλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει μόνο από το συναίσθημα ή να παρασυρθεί από αυτό. Η λογική του, το μέτρο και η αψεγάδιαστη ηθική του θα θέσουν τους όρους κι εκείνος με τη σειρά του τους δικούς του. Θαυμάζει τα άτομα που μπορούν να κάνουν μια υπέρβαση έτσι, από άποψη και θέση, αλλά ποτέ δεν θα μπει στον πειρασμό.

Επαγγελματικά ο Αιγόκερως είναι πολύ προγραμματισμένος, άρα μια δουλειά που για κάποιους θα φαινόταν πέλαγος για εκείνον γίνεται με απλές, αλλά μεθοδικές κινήσεις. Συχνά Αιγόκερους θα συναντήσουμε σε βιβλιοθήκες ή σε τράπεζες. Στον εργασιακό χώρο είναι πολύ συνεργάσιμος με τους ανώτερους και τυπικός με τους κατώτερους του. Αγαπάει την ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα και την επιδιώκει σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Τα ζώδια που ταιριάζουν με τον Αιγόκερω

Ένα Αιγοκεράκι στη ζωή σας δεν θα ήταν καθόλου άσχημο….. όλα θα είναι σε τάξη, η συμπεριφορά του θα είναι πάντα ευγενική και διακριτική, είναι ο κατάλληλος σύντροφος για να σας στηρίξει και να σας φροντίσει, ενώ είναι ταυτόχρονα και ο καλύτερος σας φίλος. Αγαπάει την οργάνωση κι έτσι όλα θα είναι υπό έλεγχο κι εσείς θα το εισπράττετε αυτό και θα αναζωογονείστε. Τα βρίσκει με τον λέοντα, αλλά ιδανικά ταιριάζει με Ταύρο, Παρθένο και Σκορπιό.

Αιγόκερως – ταύρος

Συμφωνούν απόλυτα! Είναι ιδανική σχέση, το συναίσθημα τους είναι αρκετό για να τους εξασφαλίσει μια καλή επαφή, να νιώσουν και να δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας και αγάπης. Ο Ταύρος συμπληρώνει τον Αιγόκερω στο θάρρος, ενώ ο Αιγόκερως μπορεί να βάζει σε τάξη τον παρορμητισμό και σε σειρά την επιπολαιότητα του.

Αιγόκερως – Παρθένος

Σχέση για γάμο, οικογένεια και παιδιά. Υπεύθυνοι, πρακτικοί, οργανωτικοί και οι δυο, όλα μπορούν να είναι υπό έλεγχο τους και κάτω από το μικροσκόπιο τους. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, δεν λειτουργούν ποτέ ως μονάδα, αλλά ως ομάδα, και πάντα τα αποτελέσματα τους ανταμείβουν.

Αιγόκερως - Σκορπιός

Το πάθος κερδίζει την λογική; Είναι η περίπτωση της ισοπαλίας. Ο Σκορπιός βάζει στο παιχνίδι των ορίων και του πάθους τον καθ’ όλα παραδοσιακό και καθωσπρέπει Αιγόκερω, του χαρίζει στιγμές απόλυτης ελευθερίας και μηδενίζει το κοντέρ της λογικής του. Από την άλλη ο Αιγόκερως στα ουσιαστικά θέματα της σχέσης, όπως η σωστή επικοινωνία, η άριστη οργάνωση και ο προγραμματισμός υποχρεώσεων, τον επαναφέρει στην τάξη και τον βοηθάει να λύσει το κομφούζιο που συχνά –πυκνά δημιουργεί. Είναι εύκολο να φτάσουν σε σφαίρες υψηλής πνευματικής συμφωνίας και να είναι ένα επιτυχημένο ζευγάρι, αλλά χρειάζονται χρόνο. Ο Σκορπιός μπαίνει σε καλούπια  που δεν έχει συνηθίσει και από την άλλη ο Αιγόκερως βρίσκει αντιμέτωπος με μια  allegro κατάσταση που επίσης δεν έχει μάθει.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...