παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
15ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Κάθε μέρα σαν κι αυτή δεν μπορώ να μην θυμηθώ μια εμπειρία ζωής:

Είναι ένα ανοιξιάτικο πρωινό του 1976 ένα 4τράχρονο κοριτσάκι κάθεται στο κρεβατάκι του και πίνει το γάλα του σε λίγο θα πρέπει να ντυθεί γιατί η μαμά θα το πάει στο νηπιαγωγείο.

Παρατηρεί τα βιβλία της βιβλιοθήκης που βρίσκεται μπροστά σε απόσταση 4 μέτρων και χαζεύει τα χρώματά τους.

Ξαφνικά, τα βιβλία γίνονται θολά, και ένα φως γεμιζει τον χώρο, κυανόλευκο χρυσαφένιο,ολόλαμπρο με λίγους τόνους πορφύρας.Μια μελαχρινή κοπέλα λουσμένη στο φως κρατά στην αγκαλιά της ένα παιδάκι.Παίζει μαζί του και γελά!Με τον δείκτη των δακτύλων του δεξιού της χεριού χαϊδευει τα χείλη του μωρού και αυτό είναι τόσο χαρούμενο .Με το αριστερό της χέρι το συγκρατεί στην αγκαλιά της αλλά το μωρό  δειχνει να μην ακουμπά το αριστερό της χέρι, σαν να αιωρείται ,σαν να μην κρατειεται από την μαμά του πραγματικά αλλά να είναι στην αγκαλιά της επειδή έτσι επέλεξε.

Το κοριτσάκι τους παρακολουθεί σαν να παρακολουθεί το πιό φυσικό θέαμα του κόσμου. Γελάει μαζί τους και χαίρεται το ίδιο με αυτούς.Η μελαχρινή όμορφη κοπέλα γυρνά φυσικά προς το μέρος του κοριτσιού και το διαπερνά γλυκά με τα μάτια της .Το κοριτσάκι για πρώτη φορά κατάλαβε πως είναι η αίσθηση μα σε χαϊδεύουν με τα μάτια.

Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα είπε στο κοριτσάκι :

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΣΤΥΧΙΑ  ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Το μωράκι χάρισε ένα χαμόγελο στο κοριτσάκι και συνέχισε να παίζει με την μαμά του.Το φως και η μανούλα με το παιδάκι άρχισαν να σβήνουν μέχρι που χάθηκαν και μπροστά στα μάτια της μικρούλας βρέθηκαν και πάλι τα βιβλία της βιβλιοθήκης.

Το κοριτσάκι το είπε στη μαμά του και αυτή του είπε πως είδε την Παναγία με τον Χριστούλη.

Το είπε στις φίλες της στο νηπιαγωγείο και στην δασκάλα της την κ Χαρίκλεια αλλά αυτή της είπε  ότι μάλλον θα κοιμόταν όρθια.

Το κοριτσάκι μεγάλωσε και δεν είχε ποτέ ξανα όμοια εμπειρία .

Συχνά  χάνει στο λαβύρινθο της καθημερινότητας την εικόνα της γλυκιάς όμορφης κοπέλας με την κελαριστή φωνή. Συχνά όταν πονά δεν νιώθει πιά τα λόγια της είπε. 

Κάθε δεκαπενταύγουστο όμως τα μάτια της γεμίζουν με ελπίδα και δάκρυα και η αλήθεια της Παναγιάς ξαναζωντανεύει μπροστά της .

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...