παρακαλώ περιμένετε...

DIELEFSI PLOUTWNA SOS!!!!!!!!

  • Stardome* @ 12.07.2010 12:34
    vigia1981, η διέλευση Πλούτωνα που βιώνεις αφορά για την ώρα μόνο την γενέθλια Αφροδίτη σου. Με την Αφροδίτη να είναι ο τρόπος που σχετιζόμαστε, τι μας ελκύει/γοητεύει/ποθούμε, είναι προφανές πως αυτό το οποίο πρέπει να πεθάνει μέσα σου για να αναγεννηθεί ξανά σε νέα μορφή (ο Πλούτωνας είναι εγγυητής της νέας ζωής μετά το θάνατο του παλιού) είναι όχι μόνο ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους γύρω σου (φιλικά, ερωτικά, επαγγελματικά) αλλά και το μοτίβο και οι απαιτήσεις των σχέσεων σου. Γι' αυτό το λόγο μάλλον βλέπεις το παρελθόν να επαναλαμβάνεται με ίδιες καταστάσεις ή ανθρώπους να επιστρέφουν στη ζωή σου ξανά - καλείσαι να δεις τα λάθη σου ξανά, σαν ένα τελικό διαγώνισμα, και ν' ανακαλύψεις τα λάθη σου. 
    Συχνά μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω, όπως στην περίπτωση σου, είναι αρχικά αμυντική στην πρώτη προσέγγιση με τον άλλο (ψυχολογικά αμυντική, δεν ανοίγεται, δεν αποκαλύπτεται) μέχρι να φτάσει στο τέλος να αναλαμβάνει ευθύνες και αποφάσεις για τον άλλο, να το παίζει στις σχέσεις ένας γονιός που προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του άλλου. Και φυσικά οι προθέσεις είναι πάντα αγνές αλλά το αποτέλεσμα είναι αδιέξοδες σχέσεις που άλλος επαναπαύεται στην απλόχερη βοήθεια και υπευθυνότητα σου και απαιτεί συνεχώς παραπάνω. Κι εσύ αισθάνεσαι την υποχρέωση να δίνεις παραπάνω και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.
    Δεν μπορώ να παρέχω συνταγολόγια για τον Πλούτωνα. Κανείς δεν μπορεί. Είναι μια πανίσχυρη διέλευση που έχει όμως ακραία προσωπικό και βιωματικό χαρακτήρα. Καλείσαι να εγκαταλείψεις την αθωότητα και την ελπίδα του happy end, να παραδώσεις στην πυρά συναισθήματα και ανθρώπους που αγάπησες (ή αγαπάς) παθιασμένα, ακριβώς για να κατανοήσεις πως ποτέ δεν είχες και δεν θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο του τι κερδίζεις και τι χάνεις στη ζωή.
    Φυσικά και η ταυτόχρονη διέλευση με τετράγωνο του Κρόνου από την Αφροδίτη σου κάνει αυτή τη διαδικασία βασανιστικά πιο αργή και την ψυχολογική πίεση ακόμη εντονότερη, όμως σαν χρονικό πλαίσιο πρέπει να ξέρεις πως η κορύφωση της έντασης θα έρθει στο διάστημα τέλη Αυγούστου - Σεπτεμβρίου με τη στάση του Πλούτωνα πάνω από την Αφροδίτη σου και την τελευταία διέλευση του Κρόνου από τις ίδιες μοίρες των παρορμητικών. Από τον Οκτώβρη ουσιαστικά ξαναβρίσκεις τα πατήματα σου και την διάθεση να κάνεις βήματα παρακάτω...
  • vigia1981 @ 12.07.2010 14:22
    oufffff!! stenoxwriemai gti einai etsi akrivws opws ta les kai epanapavomai gti o oktwvris den einai makria
     
     

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...