παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Χόρεψε ψυχή μου

Καθεσαι ωρα στο τραπεζι με τους ωμους σου σκυφτους απο την απογνωση,Ψαρι μου..

Κριάρι μου εσυ,το ξερω-δεν μου αντέχεις αλλο τοση πίκρα,σπας το ποτηρι και σηκωνέσαι..

Ο μπαγλαμας λεει δυο νότες - τοσο γνωστες-τοσο ζεστες στ αυτι σου.Ταυρος μαινομενος στεκεσαι στη μεση της σκηνης και περιμενεις μ ενωμενα τα ποδια σου..

Τα μπουζουκια ακολουθουν κι αυτα-θα πουνε ενα σκοπο που θες τοσο να ακουσεις - "Ωπα" φωναζεις και μου τεντωνεις τα ΙΙμα χερια σου..

Πενια και γερνεις αριστερα, πενια και δεξια..Που να σταθεις αν γειρεις καρκινε μου που αν γειρεις πολυ,ποιος να σε κρατησει?

"Μην το σκεφτεσαι αυτο τωρα,χορεψε μονο να νικησεις το Χαρο" λες και ξεκινας Λιονταρι μου.Πετας το στερνο εξω και βρυχασαι καθως στροφιλιζεις γυρω γυρω..

Ρεφραιν - Θυμασαι παλι ποια πικρα σε ανεβασε εκει πανω - η θλιψη δεν θα βγει απ το μυαλο σου-τι θα γινει πρεπει να βρεις ακομα κι αν δεν δεν εχεις ελπιδα, Παρθενε μου..

Δευτερο Κουπλε-Ανασυντασσεσαι,τα δυο σου ποδια παλι ενωμενα, τα ανοιγεις λιγο και ψαχνεις την ισορροπια σου σαν Ζυγαρια, να ζυγισεις καημους και νοτες..

Αλλα οι καημοι ειναι βαρεις-Πεφτουν σαν βαριδια πανω στους ωμους σου οσο κι αν εσυ προσπαθεις να τους τεντωσεις,πιανεις το βλεμμα σου το πατωμα να ψαχνει και τα βηματα σου βαρια να γειωνουν στο εδαφος ολη τη μαυριλα που σου τρωει τη ψυχη σου...Σκορπιε μου,εσυ, ποσα ζειμπεκικα σου φυλαει ακομα η ζωη..

Ρεφρεν-"Ντορτια?Ε με ντορτια λοιπον θα παιξω" λες και ριχνεις μια στροφη-φευγει το μαυρο απο πανω σουτο ξορκιζεις χτυπωντας παραμεσους με αντιχειρες ρυθμικα..Και ρίχνεις Βελη πανω απ τ αδικο,και το κακο και ολο το παραπονο...

Σηκωνεις επιτελους το βλεμμα απο κατω-οι ωμοι σου καταφεραν να βοηθησουν-τραγουδας κοιτωντας προς τα πανω-θα βρω τη Θεωση κι απο δω κατω λες,δεν σε φοβαμαι ριζικο..Περηφανος ακομα κι ετσι...

Το κομματι τελειωνει..

Οποιο φορτιο και να χες, το ξεπλυνε η βροχη του ζειμπεκικου..δεν Κουβαλας πια βαρη, μονο Νερο που ξεπλενει πληγες...

 

Χόρευε ψυχη μου..

Και άλλαζε πρόσωπα μεχρι να ξαναγινεσαι παλι εσυ..

Εγω σε θελω οπως και να σαι..

 

http://www.youtube.com/watch?v=z6uV0Ov9Gc8&feature=related

 

http://www.youtube.com/watch?v=q45L0qx_TXQ

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...