παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΗΛΙΑΚΟ ΤΟΞΟ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ
ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ?Ο χάρτης σου είναι όντως περίπλοκος και πραγματικά δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που μιλούν με μια πρώτη ματιά. Λοιπόν έχουμ ε και λέμε:
O ωροσκόπος σου στις 27 και 22 λεων σε μοίρες που ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα μέσα στο 2009 λόγω του κρονου καιουρανου με την αναδρομή του ο διερχόμενος κρονος επέστεψε στον ωροσκόπο σου για να κλείσει αυτή την φορά τα προβλήματα. Δεύτερη δυσκολία είναι ο προχωρημένος σου πλουτωνασ πάνω στον ωροσκόπο σου και ο πλουτων του Ηλιακού Τόξου στον 3ο οίκο μαζί με προχωρημένο ποσειδ. που δίνει νομικά θέματα αλλά και μια ασάφεια λόγω ποσειδ. . Μην ξεχνάς πως ο πλουτων είναι ο κυβερνήτης του 4ου οίκου - ακίνητα. Ο κρονος του Ηλιακού Τόξου κάνει σύνοδο με τον προχωρημένο σου ηλιο μέσα στον 7ο. Ο 7ος οίκος είναι εκείνος που συνδέεται εκτός των άλλων και με φανερούς εχθρούς, νόμους και δικαστήρια. Και από ότι είδα από την σκιά του Κρόνου δεν ξεφεύγεις ούτε το 2012.
Προσπάθησα να το δω και από την άλλη πλευρά. Στον γενέθλιο χάρτη σε χαρακτηρίζει η σύνοδοςηλιου-κρονου σε μοίρες οι οποίες χτυπήθηκαν από διερχόμενο κρονο στον ζυγο και διερχόμενο πλουτωνα . Δυσκολίες, αναδιάρθρωση.
Η Ηλιακή επιστροφή όμως 2009 -2010 είναι λαλίστατη αφού στον 3ο οίκο της έχεις τριπλή σύνοδος πλουτων,αφρο,ηλιο και ο ηλιος αυτόν τον μαγκώνει ο γενέθλιος κρονος σου. Μιλάει γιαυτό που εσύ αναφέρεσαι νομικά προβλήματα και οικονομική καταστροφή. Συν ότι ο ανάδρομος αρησ του 11ου της Ηλιακής ( ότι χειρότερο) κάνει σύνοδο με γενέθλιο ουρανο στον 12ο οίκο. Και μην ξεχνάς πως ο είναι κυβερνήτης του 9ου νομικά θέΜΑΤΑ.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...