παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πτυχές μιας συναστρίας.. (ή αλλιώς Μικρός Τιτανικός)

 

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα αν καποιος απο το stardome* έχει χρόνο ή κάποιο μέλος με χρόνο που ξερει να κάνει συναστρίες να μου πεί μια γνώμη. Εχω διαβάσει πολλά στο νετ για τις όψεις ξεχωριστά αλλά θα ήθελα μια σφαιρική άποψη.

Αυτό που χαρακτηρίζει αυτή την σχέση ειναι το "Δεν είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε ειναι σου λέω πανικός, ενας μικρός  Τιτανικός.."  http://www.youtube.com/watch?v=0Eoy0KF-N5E  

Εκείνος ειναι Κριός με ac Λέων, σελήνη στο σκορπιό και αφροδίτη στους ιχθύες και εγώ αιγόκερος με ac τοξότη σελήνη στο Λέοντα και αφροδίτη στους ιχθύες και εγώ.. Οι όψεις που δημιουργούν οι πλανήτες μου, και που θεώρω πιο σημαντικές απο ότι διάβασα για να δικαιολογήσουν την καταστροφή, είναι: Ηλιος τετράγωνο Πλούτωνας (ο τύπος μου είναι πλουτώνιος ξέχασα να σας πώ, έχει αντιθέση ήλιου πλούτωνα στο χάρτη του), Σελήνη τετράγωνο Σελήνη,  Σελήνη τετράγωνο Ουρανός, Ηλιος εξάγωνο με Σελήνη και Αφροδίτη και Ουρανό, Ερμής τετράγωνο Ερμής (επικοινωνία μηδέν ε?) και τετράγωνο Αφροδίτη, Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας (?), Αφροδίτη αντιθέση Κρόνος, Δίας αντιθέση Διας και τετράγωνο με τον Πλουτώνα του, Αρης τρίγωνο Σελήνη, Κρόνος σύνοδος Ουρανός .. και μήν σας κουράζω άλλο αρκέτα τετραγώνακια ακόμα αλλά και αρκέτα εξάγωνα.

 Φυσικά δεν μπορείς να καταδικάσεις μια σχέση απο την θέση των πλανητών αλλά δεν είναι ενδεικτικό οτι είναι πολύ πολύ δυσκολό να συνυπάρξεις με τον άλλο τελικά? Εγω πάντως δυσκολέυομαι πολύ να συνυπάρξω (καυγάδες, κακο timing, εγωισμοί και ξερό ψωμί) και δυσκολεύομαι όμως ακόμα πιο πολύ να ξεκόψω μαζί του. 

 Ευχαριστώ πολύ πολύ αν κάποιος διαβάζει ακόμα και ασχοληθεί!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...