παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
και ολα γυριζουν αλλιως - μερος δευτερον

ευχαριστω πολυ φιλε Stardome για την τοσο αναλυτικη και διεισδυτικη απαντηση σου στο προηγουμενο ποστ μου.

θεωρησα σκοπιμο να ανοιξω ενα νεο λογω περαιτερω ανησυχιων και αναζητησεων και προκειμενου να αποδωσω τη συνολικη εικονα της εσωτερικης αναταραχης που βιωνω την περιοδο αυτη.

Καταρχας, επεσες διανα σε οτι αφορα την περιοδο που πρεπει να απαντησω κρισιμα ζητηματα...διοτι περα απο τον συναισθηματικο χειμαρο που μεσα μου βραζει για τους λογους που εχω ηδη αναφερει, καλουμαι να λυσω και επαγγελματικα ζητηματα. 

Περσι τετοια εποχη και κατοπιν πολλων δυσκολιων αποφοιτησα απο τη Νομικη. Δεν την αγαπησα ποτε,ξεκινησα την ασκηση μου ως δικηγορος αλλα την εχω διακοψει απο τις αρχες Φλεβαρη ( για την ακριβεια με εδιωξαν αλλα το δεκτηκα με ανακουφιση)... Γιατι ξερω οτι δεν μπορω να κανω αυτη τη δουλεια,απλουστατα γιατι δεν βρισκω ιχνος δημιουργικοτητας σε αυτην,ασφυκτιουσα...Εκ τοτε, προσπαθω να καταλαβω τι θα μπορουσα να κανω με το ρημαδι το χαρτι...Οι προοπτικες μου ειναι περιορισμενες και  για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος.

Βλεπεις εχω την "καταρα" να ειμαι φυση καλλιτεχνικη και συγκεκριμενα θεατρικη ( απο αυτη την αποψη ισως αυτο συνετελεσε στο να εχω κανει και καποια στοιχειωδη δουλεια με τον εαυτο μου οπως ευστοχα ανεφερες).

Το αγαπαω το θεατρο, αλλα αυτο μαλλον δεν με αγαπαει....Αν και εχω ενεργη εμπειρια δεν ειμαι αυτο που λενε ''στα κυκλωματα'' και δεν εχω την πολυτελεια να βιοποριζομαι απο αυτο...

παρολα αυτα, ξερω εν τελει τι ΔΕΝ θελω να κανω σε αυτη τη ζωη (αυτο που με μιση καρδια σπουδασα)και σιγουρα αντιλαμβανομαι τις καταστασεις με πιο ''δημιουργικα''κριτηρια....αλλα αυτο παραλληλα ειναι και το μειζον προβλημα μου σε μια τοσο στεγνη εποχη.Αισθανομαι ολοενα και πιο συχνα τη ματαιοτητα και την απογοητευση....Βλεπω αδιεξοδα και κλειστες πορτες...ο Πλούτωνας είναι πλανήτης της βαθιάς και μεταμορφωτικής εμπειρίας, απλα εγω μεσα απο ολο αυτο ελπιζω να κερδισω τουλαχιστον τον εαυτο μου.και μια αξιοπρεπη ζωη( φανταζει σουρεαλιστικο πλεον με οτι γινεται γυρω μας).

Σε οτι αφορα το συναισθηματικο αποτυπωμα που ανεφερες στην πρωτη σου απαντηση, υπαρχει οντως μια ιδιαιτερη σχεση με τον πατερα (οχι δυσκολη ομως, αν και οι περιστασιακες ενοχες μου ισως της δινουν τετοια διασταση).

Υπαρχει περιπτωση το συναισθηματικο αποτυπωμα να ειναι και μια επωδυνη κατασταση υγειας που επρεπε να βιωσω 14 ετων και για 2 χρονια? Νομιζω -χωρις να κατεχω αστρολογικες γνωσεις-οτι αυτο το αποτυπωμα με εχει διαμορφωσει σε μεγαλο βαθμο και η αναδυση του κατα καιρους (εννοω το αισθημα ως...feeling kαι οχι ως αντιστοιχια καταστασεων)ισως ειναι αυτο που περιπλεκει -μεταξυ αλλων- και αλλο τα πραγματα.

ουφ!σε πονοκεφαλιασα μου φαινεται...εσυ τι λες για ολα αυτα?

σε ευχαριστω εκ των προτερων!

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...