παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
και αξαφνα ολα γυριζουν αλλιως.....

Τις τελευταιες εβδομαδες αισθανομαι μεσα μου να συντελουνται αλλαγες που αδυνατω να εκφρασω με λογια.Απλα περιμενω να αισθανθω οτι αυτες ολοκληρωθηκαν για να αποφανθω επι θεματων που μοιραια αναζητουν απαντηση.

Οντως παντως,το 2010 μοιαζει καθοριστικο για το ζωδιο μου.

Το χειροτερο ειναι οτι τωρα επανηλθαν καποια απωθημενα που αισθανομαι οτι με τραβουν προς τα κατω...

Πριν 7 χρονια περιπου ειχα ερωτευτει παραφορα μια Παρθενο με ολεθρια αποτελεσματα. Τις τελευταιες εβδομαδες αισθανομαι το ιδιο εντονα για μια αλλη Παρθενο , η οποια μαλλον διολου τυχαια εχει πολλα απο τα χαρακτηριστικα εκεινης...Συμπεριλαμβανομενου και της ιδιας αδιαφοριας (ετσι τουλαχιστον το αντιλαμβανομαι).Φοβαμαι να της εκδηλωσω τα αισθηματα μου. Εν μερει νιωθω οτι αναβιωνουν τα αισθηματα που συνδεονται με το Απωθημενο.Ειναι και 8 χρονια μικροτερη μου (22 ετων).Δεν θελω να κανω κατι για τους λαθος λογους...Και επισης φοβαμαι οτι ολα αυτα θα εκτοξευτουν μπουμερανγκ σε σχεση 3 ετων που διατηρω (με Λεοντα,24 ετων).Υπαρχει κατανοηση και αγαπη, αλλα αισθανομαι οτι αυτο που τωρα τεινει να γινει εμμονη μου ισως καταστρεψει τα παντα για το τιποτα. Απο την αλλη ομως, ειναι το ρημαδι το απωθημενο και το οτι γνωρισα καποια που να μου αρεσει τοσο πολυ. σε σημειο να την χαζευω και να μου σφιγγεται το στομαχι... Γιατι τετοια γκαντεμια του Αιγοκερου με Παρθενο ομως?Μηπως συμβαινει μονο με εμενα αυτο? Η προηγουμενη μου εμπειρια με το ζωδιο αυτο φανταζει επωδυνη,αυτο να λεγεται.Ακολουθησαν και μικροτερης εκτασης αποτυχιες, παντα Παρθενοι...

Επαγγελματικα, ειμαι πιο μπερδεμενος απο ποτε. Αλλα ας μη σε κουραζω με αυτα τωρα,εκτος αν εχεις κατι να μου πεις ετσι και αλλιως.

Πνιγομαι φιλε Stardome. Βιωνω συναισθηματικες ανατροπες και δεν ξερω τι μου γινεται ή πως να δρασω.

σε ευχαριστω για την αναγνωση!

σε χαιρετω.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...