παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΡΟΣ ΚΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Τασιούλα Κωνσταντία

email: dina_tasioula@hotmail.com

 

ΘΕΜΑ: Παρεξηγημένοι Αιγόκεροι 

 

Κε Πανόπουλε,

μετά λύπης μου παρακολούθησα εχτές το β' μέρος του επεισοδίου Πόλεμος των Άστρων, με πρωταγωνιστές τον Αιγόκερο και τον Καρκίνο.

Ήθελα να σας γράψω από την Παρασκευή που προβλήθηκε το α' μέρος, αλλά θεώρησα συνετό να περιμένω να ολοκληρωθεί το επεισόδιο.

Όσο υπέροχο και άξιο συγχαρητηρίων ήταν το 1ο επεισόδιο με πρωταγωνιστές το Δίδυμο και τον Παρθένο, τόσο κακόγουστο (αν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω έτσι) και προσβλητικό, ήταν το 2ο που σε αυτό αναφέρομαι.

Μας προσβάλλατε αφάνταστα Κε Πανόπουλε. Τα τηλέφωνα μας (αναφέρομαι και σε γνωστούς μου Αιγόκερους), χτυπούσαν ασταμάτητα για να μας χλευάσουν!!! Μας παρουσιάσατε ως αγενής, στρίγκλους και τρελούς...Το πιο κακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου 'που πατάει επί πτωμάτων' για την άνοδο της επαγγελματικής του καριέρας... που βλέπει παιδιά κι αναρωτιέται 'τι είναι αυτό!!!'

Γνωρίζετε πολύ καλά Κε Πανόπουλε το συναδελφικό πνεύμα που διέπει τον Αιγόκερο καθώς την τιμιότητα και τη δικαιοσύνη. Ναι, είμαστε φιλόδοξοι, ως κι άλλα ζώδια, αλλά πάνω απ' όλα είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας και δε θίγουμε ή προσβάλλουμε ή ταπεινώνουμε τους συναδέλφους μας. Λατρεύουμε τα παιδιά και την οικογένειά μας.

Το προσωπείο κι η μάσκα του Αιγόκερου στην επαγγελματική του καριέρα δεν αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα μας, αλλά την τελειότητα που προσπαθούμε να επιτύχουμε.

Γίναμε θέαμα προς χλευασμό στην οικογένειά μας και στον προσωπικό μας κύκλο. Δεν αναδείξατε κανένα προτέρημά μας κι αυτό με λύπησε αφάνταστα.

 

ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε την επιστολή μου,

φιλικά

Τασιούλα Κωνσταντία

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...