παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Tribute to my jupiter transits
Ξερω πως εχω βγαλει ξυνιλα πολλες φορες μεταξυ σοβαρου και αστειου για τον δια εδω μεσα. Ειναι ισως που την ευκολια λογω φυσης δεν την εμπιστευομαι και το στο "εχει ο θεος" που παντα ελεγε η τοξοτινα μανα μου απανταγα στα $%$^ μου  τι εχει ο θεος αμα εγω δεν εχω.

Παντα δινει οπου κι αν περασει και περισυ πανω στον ηλιο και φετος αναδρομος πανω στον ωροσκοπο ακουστε τι σκαρωσε ¨: και στις 2 περιπτωσεις χωρις να περναει απο το χερι μου καμια επιλογη στην ακριβεια της οψης η δουλεια μου παρουσιααστηκε σε διεθνες κοινο και πηρε τιμες και δαφνες. θα σταθω στα επαγγελματικα αν και προσωπικα μου εφερε ΠΟΛΛΑ καλα λογια απο καποιον που εκτιμω και ενα σημαντικο ανθρωπο καθως περναγε πανω στην αφροδιτη μου.

Δεν λεω πως δεν μου αρεσει το γκλαμ και οι δαφνες , και ηταν και απροσμενα απο σημαντικους "Διες" και με προσκλησεις και προοπτικες που φτανουν στο δικο μου επαγγελματικο απειρο.Μονο που παρ' ολη την εξαψη της στιγμης της νυχτας ή της μερας , ηξερα ποσο -αυτο ειναι ενα πικ που δεν αφορα την επομενη πραγματικοτητα μου περα απο τον ογκο δουλειας  και ισως και να το πληρωσω κι ακριβα (απο τους γνωστους συν-ανα-δελφους).  Το τελευταιο φυσικα ηδη εγινε - συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια και η μυτη στην σωστη υψομετρικη της θεση -προς απαντηση.Κι υστερα ειναι και το αλλο , μου φανηκε τοσο λογικο να συμβαινει και αυτονοητο τοσο σκυλισια που χα παλεψει , το αλλο θα μου φαινοταν αδικια. Ξερω ομως πως παντα δουλευω σκληρα και δεν αυτο αναγνωριζεται κατα αναγκη ..στο χρονο του .. αλλα εστω και καθυστερημενα και δυσκολα εχει συμβει και με μεγαλειωδη τροπο παντα.

Καποιος που θα τα διαβασει αυτα ισως να πει , να η τρελη γκαντεμοαιγοκερως σκεφτοταν τα προβληματα που ερχονται αντι να κανει δαφνολουτρο και να ατενιζει ολυμπο και θρονο ? Η δυναμη μου ειναι αυτη η συγκροτηση η γνωση του εφημερου και απολυτη συναισθηση για τον αγωνα που ερχεται για να κατακτησω την επομενη κορφη και να διεκδικησω αυτη τη στιγμιαια αισθηση,την θελω την ευκαιρια αλλα γνωριζω πως χωρις ασκηση και παθος δεν θα ειναι τιποτα παραπανω απο μια φευγαλεα στιγμη. Δεν ενιωσα ποτε πως μου χαριζεται ο κοσμος ολος , ενιωσα ομως πολλες φορες επαρκως ικανη για να τον κατακτησω.

Ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου να λεμε πως δεν δουλευει ο Διας για τους Αιγοκερους, και το εχω ακουσει πολλες φορες . Μια χαρα δουλευει αλλα με αλλο τροπο πιο γηινο και ρεαλιστικο.

και τον ευχαριστω και για τα φετεινα του και για ολα τα προηγουμενα δωρα για τα επομενα που ελπιζω να ερχονται , για τις συμπτωσεις που δημιουργησε τις χρονικες στις οποιες δεν θα μπορουσα ποτε εγω να παρεμβω .. μονο να παρατηρησω το δεδομενο της αστρολογικης τους συγκυριας και που με εχει μαθει να αφηνομαι να ανοιγομαι να ελπιζω κι ας ειμαι αιγα και γνωριζω παντα καλα το τοσο  οσο .

Για να μην παρεξηγηθω
1.ο διαςο γενεθλιος  ειναι στον τοξοτη στον 10 κυβερναει 10 και 11
2. Με αυτο το ποστ ηθελα να πω πως βιωνω εγω τον Δια σαν αιγοκερως και να διερευνησω αν συμβαινει αυτο και σε αλλους ανθρωπους.
3. Αναφερωντας τις συμπτωσεις , θυμηθειτε τες , ελπιζω να επανελθω συντομα γραφωντας γιατι ειμαι κατα ενος κλαδου της αστρολογιας που λεγεται επιλεκτικη.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...