παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά
...και να 'μαστε ξανα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους, αλλά κάτω από αυτή την ψυχρή εικόνα κρύβεται ένα μεγάλο χόμπι: το σεξ. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιον Αιγόκερω, προτείνετέ του ένα Σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη, για να τον κάνετε να ξεχαστεί από την καθημερινότητα. Όταν βρεθείτε μόνοι σας, δείξτε του ότι θέλετε να μάθετε από εκείνον. Με χαρά θα σας διδάξει όλα όσα ξέρει για τον έρωτα και μάλιστα θα σας τα δείξει στην πράξη
Πώς να τον αποπλανήσετε
Σεβαστείτε την ανάγκη του να διατηρεί τον έλεγχο και μην ειρωνευτείτε τις φιλοδοξίες του. Οι Αιγόκεροι δεν είναι πολύπλοκοι στις υποθέσεις της καρδιάς, απλά οι σχέσεις δεν είναι σε προτεραιότητα στη ζωή τους. Αφήστε τον να πιστεύει ότι εκείνος θέτει τους κανόνες και θα τον γοητεύσετε σε χρόνο μηδέν. Στον έρωτα είναι παραδοσιακός και δεν ανέχεται τις ακραίες καταστάσεις. Το σεξ δεν είναι απαραίτητο για έναν Αιγόκερω, οπότε δε θα διστάσει να μείνει χωρίς σύντροφο αν δυσαρεστηθεί. Τον απασχολούν περισσότερο άλλοι τομείς της ζωής του, όταν όμως βρει μια σταθερή σχέση, φτάνει εύκολα σε γάμο. Οι γυναίκες Αιγόκεροι ανθούν με ένα σύντροφο που θα τις κάνει να ξεπεράσουν την τάση τους να κλείνονται στον εαυτό τους, δεν ανέχονται όμως τους υπερβολικά απαιτητικούς εραστές. Οι άντρες Αιγόκεροι συχνά νιώθουν αναγκασμένοι να αποδώσουν σεξουαλικά, γεγονός που τους δημιουργεί προβλήματα στύσης. Με το σωστό σύντροφο όμως που θα τους αφήσει να πάρουν πρωτοβουλίες, και τα δύο φύλα μπορούν να απολαύσουν το σεξ στο έπακρο.
Ναι…
…πάντα να εννοείτε αυτά που λέτε. Ο Αιγόκερως θέλει να είστε συνεπείς, πιστοί και αφοσιωμένοι.
Όχι…
…μην περιμένετε ότι θα χαλαρώσει μετά από μερικά ραντεβού. Ο Αιγόκερως είναι το πιο σοβαρό ζώδιο και μπορεί να περάσει καιρός μέχρι να ελαφρύνει.
Αν έχετε Άρη στον Αιγόκερω, είστε ένας υπερβολικά φιλόδοξος άνθρωπος και παρόλο που δεν στερείστε σεξουαλικότητας, συχνά δείχνετε υποτονικοί και συγκρατημένοι στον έρωτα, σε σημείο που να σας περνάνε για ανέραστους. Προτιμάτε το σεξ διαρκείας από τη γρήγορη ηδονή και έχετε την ικανότητα να ελέγχετε θαυμάσια τις ορμές σας. Συνήθως επιλέγετε έμπειρους ή μεγαλύτερους σε ηλικία συντρόφους, αφού για εσάς το δοκιμασμένο έχει εγγυημένη επιτυχία.

Γυναίκα Αιγόκερως: απαιτητικότητα και επιφυλακτικότητα
Αυτό που εκπέμπετε είναι έντονη θηλυκότητα, με αποτέλεσμα να ελκύετε εύκολα το ανδρικό φύλο. Φυσικά αποδεικνύεται ότι είστε αρκετά δύσκολες, επομένως θα χρειαστεί να προσπαθήσουν περισσότερο για να σας κατακτήσουν. Εσείς οι γυναίκες Αιγόκεροι έχετε δύο πλευρές: από την μία είστε γεμάτες αυτοπεποίθηση και ενέργεια και φαίνεστε ανεξάρτητες και από την άλλη βγάζετε έντονη ευαισθησία και προτιμάτε να μένετε μόνες, όταν συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να σας εγκαταλείψουν και φοβάστε μήπως σας απογοητεύσουν. Δεν τολμάτε εύκολα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, καθώς προτιμάτε πρώτα να ψυχολογήσετε τους άλλους και να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι και αυτοί νιώθουν ό,τι και σεις. Δύσκολα δέχεστε την συγνώμη όσων κάνουν λάθη αλλά εάν σας εξυπηρετήσουν, δεν ξεχνάτε να τους ευχαριστήσετε.
Με ποιους ταιριάζετε:
με Ταύρο: είναι ο ιδανικός για εσάς, καθώς μπορεί να σας στηρίξει σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσετε και να σας εμπιστευτεί.
με Παρθένο: μιας και δεν σας αρέσει να δείχνετε άμεσα τις ερωτικές σας επιδιώξεις, ένας Παρθένος μπορεί να αποδεχτεί τον δισταγμό σας, μιας και είναι εκτιμά την αθωότητα και την ευαισθησία.
με Σκορπιό: η σχέση χαρακτηρίζεται από πάθος και έρωτα. Είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός,
με Αιγόκερω: η σχέση σας είναι καλή αλλά αν δεν εξοικειωθείτε μαζί του, δεν μπορείτε να καλυφθείτε συναισθηματικά. Τα κοινά σας ενδιαφέροντα είναι δυνατόν πολλές φορές να σας δημιουργήσουν εμπόδια, για την δική σας εξέλιξη.
με Υδροχόο: σας συγκινεί η αφοσίωσή του και θαυμάζετε την ανεξαρτησία του.
με Ιχθύ: άκρως ερωτική είναι και η σχέση σας με έναν Ιχθύ, αλλά από την άλλη μεριά μπορεί να αποβεί σύντομη.


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...