παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αρης στον Κριο to love or to hate

Εıναι ενας αρης που πολλοι ελατρεψαν καθως ξερει να βαζει τα χερια του στα σκατα χωρις ολιγοροια και δευτερη σκεψη , να τιναζει χαλια για να μην μενει υπαινιγμος απο τη σκονη που συνηθως  στοιβαζουμε απο κατω μην μας παρουν οι μουσαφιρηδες χαμπαρι - ελα ομως που γινεται βουνο και καποιος πρεπει να κανει την βρωμοδουλεια χωρις να φοβηθει ποια τριχα προκειται να του θιχτει κι ας εχει παει εκεινη τη μερα μολις κομωτηριο .

Ειναι ενας αρης που πολλοι εμισησαν γιατι καλο ειναι να παρακολουθεις τo τιναγμα των χαλιων των ξενων σπιτιων αλλα  οσο και να αγαπα θα ρθει η ωρα του Ξε- καθαρισματος και μεσα στο δικο του το σπιτι .
Η ορμη η απερισκεψια και η τραχυτητα μπορει και να ναι πολλαπλασιασμενη για τους δικους.

Του χρωσταω χιλιες φορες που επιβιωσα με το κεφαλι ορθιο - αλλα απο την αλλη αν δεν τον ειχα ισως και να μην ειχε χρειαστει να αυτοδιασωθω τοσες πολλες φορες , με εχει ριξει σε ματαιες μαχες
Αλογιστη σπαταλη ενεργειας ειναι αυτο που του προσαπτω .

Και λεω φωναχτα σε αυτους που αγαπω -να χουν καλα στο μυαλο τους πως το δορυ που κουβαλαω ειναι βαρυ κι ασηκωτο πρωτα απο ολα για μενα βαρεθηκα να με μισουν και να μ'αγαπουν ακριβως για αυτη μου την ιδια την ποιοτητα - καλη αμα στρεφεται εκτος κακη αμα στρεφεται εντος .
Εγω η ιδια εαυτη ειμαι .

Y.Σ Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις - δεν θεωρω πως οτι εγραψα παραπανω εχει καμια γενικη αστρολογικη αξια . Απομονωσα ενα πραγμα που προσωπικα με δυσκολευει και το οποιο αποδιδω στον αρη μου . Δικαιως ή αδικως .
Υ.Σ Και ναι φυσικα και βιαστηκα στις 29 των ψαριων ειναι σημερα αλλα ετσι ειναι αυτος ο αρης βιαστικος
και σιγα μην αφησω να πεσει τιποτα κατω - μεγαλη κουραση τι τελευταιο :)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...