παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ειναι ο πλουτωνας γυναικα ?

Ξερω πως ο τιτλος ειναι υπερβολικος μην χτυπατε . Ξεκινησα με υπερβολη.


Με αφορμη καποιες κουβεντες παλιοτερες εδω για την θηλυκη πλευρα του πλουτο διαφορα πραγματα που μου καρφωνονται κατα καιρους αλλα κυριως την συνηθισμενη ατακα της μανας μου " οι γυναικες που εγκυμονουν ειναι με το ενα ποδι στον ταφο " απο καμια γιαγια της θα το ακουσε και το επαναλαμβανει .. ειπα να πιασουμε αυτη την κουβεντα .

Ειναι πιο κοντα στη γυναικεια φυση η πλουτωνια δυναμη ? Εχει να κανει αυτο με το οτι η γυναικα φερει τη ζωη εν δυναμει διακυνδυνευωντας τη δικιας της ? Ενα χαρτι που οσοι ειναι προικισμενοι με την αντρικη φυση δεν το παιζουν σε αυτη τη ζωη ?

Γιατι εμενα μου χει κολησει πως οι γυναικες, οσες γυναικες ξερω τον ενεχουν τον πλουτωνα ενω οι αντρες πιο πολυ τον υποψιαζονται και τον φλερταρουν.(?)Τον θαυμαζουν τον μιμουνται αλλα αποτυγχανουν στην πραξη την ακροτητα του . Εχει να κανει με την γεννετησια λειτουργια της αναπαραγωγης αυτο ? Ειναι παλι ενα απο τα πολλα κολληματα μου ..

Ο Nick Cave σε ενα απο τα τα τραγουδια του για την τελευταια γυναικα του γραφει .. " You re a force of nature dear "  μου χει κολλησει πως δυσκολα θα μπορουσε να γραφτει τετοιος στιχος για αντρα .

Ειναι ο ερωτας των αντρων πιο απολλωνειος και φωτεινος ? Παλι τα εχω ολα μπερδεψει ?

Ο υμνος στης Ισιδα και η σιλμα σαν παρουσια καπως με ωθησαν σε αυτο το ποστ .

Α και για να μην παρεξηγηθω μου ειναι σαφες πως ολοι μας ενεχουμε και αρσενικα και θηλυκα στοιχεια ανεξαρτητως φυλλου . Οποτε ας μιλησουμε αρχτυπικα καταρχην και ας βαλουμε και σαν παραμετρο το ρολο των φυλων στην αναπαραγωγη αν εχει αυτος καποια σημασια .
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...