παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!
Κύριε Πανόπουλε,

(καλά ξερώ πολύ κυριλέ ακούστηκα...ή μάλλον "διαβάστηκα" αλλά τέλος πάντων)

Ομολογώ πως  κάθε φορά που βγαίνει η ΑV ξεπατώνομαι να δω την τελευταία σελίδα με τα ζώδια και προσωπικά πιστεύω πως ο τρόπος που γράφετε ειναι ιδιαίτερα πρωτότυπος.Επιπλέον ακολουθώ και την εντολή κάτω δεξιά νομίζω που λέει οτι πρέπει να διαβάσουμε και για τον ωροσκόπο μας(που και αυτό το κάνω και χαίρομαι πολύ οταν γράφετε στον ζυγό "για όσους έχουν ωροσκόπο ζυγό...").

ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! Είμαι μία "Καρκίνα" με ωροσκόπο Ζυγό. Γεννημένη 30/06/1987 ώρα 13.20μμ στο Μαρούσι. Αν και πότε δεν πίστευα πως είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα Καρκίνου(οπως οι Σκορπιοί που είτε ειναι είτε δεν είναι αντιπροσωπευτικά δειγματα  του ζωδίου τους το καυχιούνται!Λόγω ταμπέλας "sex machine" μάλλον!).

(όχι αγαπητοί αναγνώστες Σκορπιοί δεν σας μισώ! Αντιθέτωσς τα βρίσκω πολύ καλά μαζι σας!)

Διαβάζω λοιπόν ανελληπώς το ζώδιό μου γραμμένο απο τα χεράκια σας και το απολαμβάνω...απλά...ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΧΑΛΙΑ! Και θα επιθυμούσα να μου δίνατε μια γενέθλια ανάλυση μου.Εστιάζοντας στα θέματα υγείας,"καρίερας"(σπουδάζω ακόμα) και σχέσεων(έχω να "στεριώσω" με άνθρωπο εδώ και 2 χρόνια...ίσως και λίίίίίγο παραπάνω).

Πιστεύω πως με έχουν μουτζώσει...ίσως κάποιος Σκορπιός που με εχει κρατήσει εν μέρη κολλημένη στο παρελθόν...ίσως ο σκουπηδιάρης που με είδε να πετάω καταλάθος τα σκουπίδια μου στον κάδο τησ ανακύκλωσης(πωπωω...πρωινό μούτζωμα...)...Δεν ξέρω...(?!).


Θα σας ήμουν ευγνώμων άμα απαντούσατε στο αίτημα μου για τις προβλέψεις που σας ανέφερα...Και εύχομαι κουράγιο σε όσους Καρκίνους είναι σε ανάλογη θέση.

Με εκτίμηση

surreal- Kατερίνα

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...