παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚαρκινοΜοιρες

Κάθε ζώδιο έχει 30 μοίρες και θα μπορούσαμε να πούμε πως αντιστοιχεί στις τριάντα περίπου ημέρες που περιλαμβάνει. Κάθε ζωδιακή μοίρα στην οποία βρίσκεται ο Ήλιος ανάλογα με την ημέρα γέννησης, δίνει «μία προσωπική νότα» και κάνει την εκάστοτε γέννηση να ξεχωρίζει από τις άλλες γεννήσεις του ζωδίου. Ας δούμε τι λένε λοιπόν για τους Καρκίνους, ανάλογα με την ημέρα γέννησής τους…

(αν δεν γνωρίζετε τον αστρολογικό σας χάρτη, έχετε την αναλογία της κάθε μοίρας με μία μέρα γέννησης, αρχής γενομένης από την 21/6. Δηλαδή, αν είστε γεννημένοι στις 26/6, θα διαβάσετε την αντιστοιχία της 6ης μοίρας: 21+5=26 του μήνα.

Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τα υπολογιστικά μας προγράμματα για να ενημερωθείτε ή να μας ρωτήσετε και να σας πληροφορήσουμε για την ακριβή μοίρα του Ήλιου σας)

Αν είναι ο Ήλιος σας λοιπόν στην :

1η μοίρα:

εξαιρετική μνήμη θα είναι το χαρακτηριστικό σας. Μπορείτε να οργανώνετε και να είστε συνεπείς στη δουλειά σας. Η ακρίβεια είναι σημαντική και η έρευνα είναι ένας πολύ καλός τομέας για σας

2η μοίρα:

ωριμότητα και διπλωματία σας χαρακτηρίζουν και σας ωθούν σε πολύ καλές διοικητικές θέσεις. Με ένα σταθερό σύντροφο πλάι σας, μπορείτε να φθάσετε στην κορυφή των επιδιώξεών σας.

3η μοίρα:

αυτή η μοίρα απαιτεί ευελιξία. Πολυσχιδής η προσωπικότητα, μπορεί να κάνετε λάθη, αλλά μαθαίνετε γρήγορα από αυτά. Αν καταλήξετε στο πού θέλετε πραγματικά να φθάσετε, τότε σύντομα θα πετύχετε.

4η μοίρα:

έλκετε την προσοχή του κοινού. Εκείνο που θα σας εμποδίσει να προοδεύσετε, είναι οι συναισθηματικές αναστολές. Αν πιστεύετε στο αντικείμενό σας, το παρουσιάζετε σωστά και αποτελεσματικά.

5η μοίρα:

πολύ καλή μνήμη και θεατρικό ταλέντο. Η ποιοτική χροιά της φωνής με επιδέξια κίνηση είναι τα ταλέντα σας. Πάντα νεανικοί, προσέχετε την διατροφή σας και τις συνήθειες υγιεινής.

6η μοίρα:

καλή εκτίμηση των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, επιμελείς σε ό,τι αναλαμβάνετε, προλαμβάνετε το κακό για τους άλλους. Διαθέτετε ικανότητα υπολογισμών και είστε αφοσιωμένοι στο έργο σας.

7η μοίρα:

το ταλέντο σας είναι να ανακαλύπτετε μία παλιά γνώση και να την προωθείτε μέσα από νέα φόρμα. Έχετε τακτ και ένα γρήγορο νου. Επικοινωνείτε καλά με όλες τις ηλικίες.

8η μοίρα:

η δίψα για τη γνώση σας κάνει πολύ σωστούς επαγγελματίες, με σφαιρική οπτική στα θέματά σας. Τακτοποιείτε εύκολα τις υποθέσεις σας. Προσοχή λίγο στην νευρική ιδιοσυγκρασία σας.

9η μοίρα:

αγάπη για τη μάθηση, αλλά και τις εσωτερικές αναζητήσεις. Η φύση σας είναι νευρική και δεν παραμένετε στον ίδιο χώρο για καιρό. Χάρη και ομορφιά στην κίνηση αν η μοίρα αυτή είναι στον ωροσκόπο. Θέλετε ελευθερία.

10η μοίρα:

μεθοδικότητα, ακρίβεια και έλλειψη αναστολών ή φόβου, είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτής της μοίρας. Ολοκληρώνετε την αποστολή σας και έχετε δημοτικότητα, κάνετε εύκολα φίλους,

11η μοίρα:

αιώνιοι φοιτητές, ή σπουδαστές, έχετε την ικανότητα να διδάσκετε σε ένα ανώτερο επίπεδο. Η αποφασιστικότητα μπορεί να φέρει επιθετικές αντιδράσεις προκειμένου να γίνουν όλα όπως θα τα επιθυμούσατε.

12η μοίρα:

όταν έχετε διδαχτεί κάτι καλά, είστε ικανοί να το κάνετε εφαρμογή. Διαθέτετε ένα εξαιρετικό συντονισμό, με καλή και ποιοτική φωνή, παλεύοντας για ό,τι σας ενδιαφέρει.

13η μοίρα:

πολύ καλή μοίρα για ψυχολογία, ή εκδόσεις. Μπορεί να είστε άλλοτε δεκτικοί κι άλλοτε μυστικοπαθείς με τους γύρω σας. Να προνοείτε πριν δράσετε. Η έρευνα σας ταιριάζει.

14η μοίρα:

διαθέτετε πολύ δυνατές ψυχικές ικανότητες, τις οποίες μπορείτε να καλλιεργήσετε και να αποκτήσετε μέσω αυτών, πολύτιμες πληροφορίες. Θα είστε σαν ένα ενεργό ηφαίστειο. Πολλά ταλέντα.

15η μοίρα:

διαθέτετε τα ταλέντα της προηγούμενης μοίρας, αλλά προστίθεται η μαθηματική ικανότητα, η βαθιά συγκέντρωση και η κλίση προς την επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη.

16η μοίρα:

σπάνια χάνετε τον χρόνο σας. Γνωρίζετε εξ αρχής ενστικτωδώς τι χρειάζεται να γίνει. Οι επιχειρήσεις σας ταιριάζουν. Θέλετε να φθάσετε στην κορυφή και επιδίδεστε να το πετύχετε.

17η μοίρα:

διαθέτετε το χάρισμα του σχεδιασμού και της οργανωτικής διαχείρισης. Δεν χάνετε χρόνο και η δουλειά σας είναι ποιοτική, σωστή, μεθοδική. Σε κάθε επάγγελμα θα έχετε επιτυχίες.

18η μοίρα:

εμπνευσμένοι στις πνευματικές αναζητήσεις, εμβαθύνετε δίχως πρόβλημα. Πολλά χαμένα μυστικά αποκαλύπτονται. Με την πάροδο του χρόνου γίνεστε πιο πνευματικοί άνθρωποι.

19η μοίρα:

ανακαλύπτετε νέες μεθόδους επιστημονικών ή μη, ανακαλύψεων. Είστε μόνοι συχνά, αλλά αποτελεσματικοί. Απαραίτητα πρέπει να κινείστε με ελευθερία. Η αποφασιστικότητά σας είναι σημαντικό προσόν.

20η μοίρα:

αυτή η μοίρα σας προσδίδει χαρακτηριστικά ανθρωπισμού και ευγένειας. Άκρως εκφραστικοί, μπορείτε να ασχοληθείτε με την θεατρική τέχνη. Στις επιχειρήσεις θα ακολουθείτε σταθερή δομή.

21η μοίρα: η πνευματικότητα σας καθοδηγεί και διαθέτετε μεγάλη κατανόηση. Γρήγορος νους και πολλή ενεργητικότητα. Όταν αποφασίσετε κάτι, παραμένετε σταθερά μάχιμοι στον δρόμο αυτό.

22η μοίρα:

Μνήμη φωτογραφική και μεγάλης διάρκειας, φέρνει την ικανότητα στην αντίληψη και την κατανόηση. Με αρκετή συμπόνια, θέλετε να χτίσετε ένα αμυντικό σύστημα για διασφάλιση αγαθών δικών σας και των άλλων.

23η μοίρα:

είστε εξερευνητές, αλλά φθάνετε στην ουτοπία. Προσοχή στην ανυπομονησία όμως, γιατί θα χάσετε πολλά. Αν μάθετε να ελέγχετε την ζωή σας, ό,τι φανταστείτε μπορεί να πάρει τελικά μορφή.

24η μοίρα:

η ικανότητά σας αναδεικνύει αντοχή και μεθοδικότητα. Μάχιμοι στις ελπίδες και τα όνειρά σας, αναζητάτε την αναγνώριση. Στον τομέα σας είστε πρωτοπόροι και μπορείτε να ελέγχετε το σώμα σας.

25η μοίρα:

εκφραστής της τέχνης, αγαπάτε την επιβράβευση και την προσοχή. Μπορείτε να κατανοήσετε το παρελθόν, άμεσο ή απώτερο. Ικανότητες για ένα εφευρετικό έργο.

26η μοίρα:

είστε αποφασιστικοί, δυναμικοί και αποτελεσματικοί. Πολύ δραστήριοι εξωτερικά, είστε ήρεμοι εσωτερικά. Έχετε την ικανότητα να εργάζεστε όσο σας απαιτείται από τις συνθήκες.

27η μοίρα:

με ένα πολυμήχανο μυαλό, κάθε τομέας φαίνεται προσιτός για σας. Ενστικτωδώς, γνωρίζετε τι αρέσει στους άλλους και τι χρειάζονται πραγματικά. Με ελάχιστα εφόδια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα έργο.

28η μοίρα:

με ένα έξυπνο και διορατικό μυαλό, μπορείτε να ακολουθήσετε στη ζωή την περιπέτεια. Απαντάτε με σθένος στις προκλήσεις και είστε συχνά οι νικητές!

29η μοίρα:

εσωτερική ικανότητα σχεδιασμού και προγραμματισμού, σας δίνει το περιθώριο να κάνετε έρευνα. Με διορατικότητα, βλέπετε παράλληλα το θετικό και το αρνητικό σε κάθε τι που αναλαμβάνετε.

30η μοίρα:

με φωτογραφικό νου, αποτυπώνετε όσα βλέπετε, τα συγκρατείτε μέσα σας και στη συνέχεια αναπαράγετε το έργο που επιθυμείτε. Ευκίνητοι, καλλιτεχνικοί αλλά με εσωτερική ανησυχία για την επιτυχία.

 

Πηγη :  http://astrolife.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...