παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Ο Νοέμβριος ξεκινά κάπως «άτσαλα» με την Αφροδίτη να σχηματίζει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μια όψη που προοιωνίζει εντάσεις και φασαρίες σε σχέσεις. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ένας «ευεργέτης» πλανήτης και βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της, την καθιστά πολύ ισχυρή και δυνατή. Αυτό φυσικά δεν εξαλείφει τους κινδύνους που ενέχει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα απλά ίσως τους κάνει να φαίνονται πιο «ήπιοι». Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινάει από τον Τοξότη και επιστρέφει στον Σκορπιό, επαναφέρει στο προσκήνιο τις διεθνείς σχέσεις και τα οικονομικά θέματα που χρειάζονται αναθεώρηση. Στις 14 του μήνα έχουμε μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, το ζώδιο που σχετίζεται με τον θάνατο και την αναγέννηση, ενώ στις 17 ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω από όπου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 23 και 27 αντίστοιχα, όψεις που θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνες και «πολεμικές», κυρίως όμως σε κοσμικό επίπεδο. Δεδομένου ότι όλες οι παραπάνω όψεις ενεργοποιούν τον χάρτη της Ελλάδας, πιστεύω ότι η κρίση που υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας θα φτάσει σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά στο τέλος του μήνα, αφού η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον διελαύνων Ουρανό και τρίγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδας. 

Αναλυτικά οι όψεις του Νοεμβρίου έχουν ως εξής:

2/11 Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό -  3/11 Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα: η όψη καθώς και η επιρροή της στο κάθε ζώδιο αναλύεται στην όψη της εβδομάδας.
Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ.
7/11 Ερμής σε ανάδρομη πορεία: ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στη 1.03 τα ξημερώματα. Μέχρι και τις 27/11 που θα είναι σε ανάδρομη πορεία καλό θα είναι να προσέχουμε τόσο στην επικοινωνία μας, ώστε να μην πούμε κάτι που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Καλό θα είναι να φροντίσουμε να πάρουμε back up στα έγγραφά μας και στον υπολογιστή μας, ώστε να μην χάσουμε σημαντικές εργασίες.
9/11 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία: πρόκειται για μια θετική όψη που ευνοεί κάθε είδους αγορές καθώς επίσης και οικονομικές συμφωνίες. Η επικοινωνία μεταξύ των δυο φύλων είναι πολύ καλή και οι γνωριμίες ή σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα αντέξουν στο χρόνο. Οι νέες γνωριμίες που γίνονται κάτω από αυτή την επιρροή και με τον ανάδρομο Ερμή έχουν καρμικά στοιχεία.
14/11 Ηλιακή έκλειψη: οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στις 21ο 57 Σκορπιού. Το φαινόμενο θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
Την ίδια μέρα στις 2.02 τα ξημερώματα ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η συγκεκριμένη όψη συνιστά να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε κάθε είδους νέες γνωριμίες καθώς επίσης και σε οικονομικές συναλλαγές.
Στις 9.42 το πρωί ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους).
17/11 Άρης στον Αιγόκερω: Στις 4.36 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25/12 για να μας παροτρύνει να επιμείνουμε για την επίτευξη των στόχων μας. Την ίδια μέρα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια θετική όψη που ευνοεί όλες τις δραστηριότητες. Η όψη αυτή θα αναλυθεί περαιτέρω στην όψη της εβδομάδας. Επίσης σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή – ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του – επομένως μάλλον θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία μας παρά θα ωφελήσει.
21/11 Ήλιος στον Τοξότη: στις 23.50 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21/12. Το διάστημα αυτό οι θα αφυπνιστεί η πνευματική μας πλευρά και θα θέσουμε πιο μακροπρόθεσμους στόχους.
22/11 Αφροδίτη στον Σκορπιό: στις 3.20 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 15/12. Το διάστημα αυτό τα συναισθήματά μας θα είναι αρκετά έντονα και θα αφυπνιστεί η σεξουαλικότητά μας. Τα οικονομικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα μας απασχολήσουν.
             Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα: το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα συνιστά να είμαστε προσεκτικοί στις σχέσεις μας και επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε. Ωστόσο το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως μας επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αναγνωρίσουμε την ευκαιρία από την παγίδα.
23/11 Άρης τετράγωνο με Ουρανό: στις 12.05 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς αυτή η όψη συνδέεται με ατυχήματα. Προσοχή σε αιχμηρά αντικείμενα, στην οδήγηση, και σε κάθε είδους επικίνδυνη δραστηριότητα. Ατυχήματα αεροπορικά ή σιδηροδρομικά έχουν αυξημένες πιθανότητες να συμβούν.
25/11 Άρης εξάγωνο με Κρόνο: 51 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και υπόσχεται την επιτυχία στις σκληρές προσπάθειες.
26/11 Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό: θετική όψη που μπορεί να δημιουργήσει ανέλπιστες ευκαιρίες κυρίως στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του πρώτου δεκαημέρου.
27/11 Ερμής σε ορθή πορεία: ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε καθυστερήσεις και εμπόδια. Στις 3.19 η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο ενώ στις 22.17 ο Άρης σύνοδο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για δυο σημαντικές όψεις που θα αναλυθούν στην όψη της εβδομάδας.
28/11  Πανσέληνος: στις 16.46 θα σχηματιστεί η Πανσέληνος στις 6ο 47 Διδύμων. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και εγγυάται θετική έκβαση σε σχέσεις και σε οικονομικά ζητήματα. Το φαινόμενο θα αναλυθεί περισσότερο στην όψη της εβδομάδας.
30/11 Αφροδίτη εξάγωνο με Άρη: 33 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη μια όψη που θα παράγει ερωτισμό και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις μεταξύ των δυο φύλων αλλά και τα οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...