παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
Κριός
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να ρυθμίσετε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, και πολλοί από σας εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναβιώσετε μια παλιά σχέση ή να ζήσετε ένα ερωτικό πάθος.

Ταύρος
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για τους δυο σας. Σήμερα επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με συγγενείς ή γνωστούς σας που βρίσκονται στο εξωτερικό.
Tip: Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα τον χρόνο ομιλίας από όλες τις καρτοκινητές εταιρείες εδώ.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα μπορεί να επηρεάσει θετικά την επαγγελματική σας απόδοση και να σας ανοίξει τον δρόμο για μια προαγωγή ή την αύξηση των αποδοχών σας. Αν αναζητάτε μια νέα δουλειά, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες αλλά καλό θα είναι να μην ξεκινήσετε σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας.
Tip: Ευκαιρίες για ένα έξτρα εισόδημα προσφέρει και η Avon.

Καρκίνος
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να κανονίσετε μια διασκέδαση αποκλειστικά για τους δυο σας, όπου θα μπορέσετε να συζητήσετε τι σκέφτεστε για το μέλλον της σχέσης σας.
Tip: Μια πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο υπάρχει εδώ.

Λέων
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με το σπίτι και να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας. Στον εργασιακό σας χώρο ίσως υπάρχουν πολλά καθήκοντα που σας περιμένουν, ίσως όμως μπορέσετε να τα διεκπεραιώσετε κι από το σπίτι σας.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή σας. Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας.

Ζυγός
Η σημερινή  ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για την πορεία των οικονομικών σας, αφού ο Ήλιος από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σας δίνει την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά για το σπίτι, είναι η κατάλληλη στιγμή.
Tip: Ψωνίστε άμεσα ό,τι θέλετε για το σπίτι σας χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα από το διαδικτυακό μαγαζί Something.

Σκορπιός
Ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, και η συγκεκριμένη όψη θα σας ευνοήσει στο έπακρο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σας, όσο και για την εξέλιξη της σχέσης σας, αφού τα αποτελέσματα θα είναι πιθανότατα αυτά που επιθυμείτε.
Tip: Χαρείστε στην αγαπημένη σας πολύτιμα κοσμήματα από το κατάστημα Antigoni-Jewellery.

Τοξότης
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να αυξήσετε τις αποδοχές σας, και μάλιστα από πηγές που δεν φορολογούνται και εγγυώνται ένα καθαρό κέρδος. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζωπυρώσετε μια παλιά σχέση.

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο σήμερα και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας. Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις σας.

Υδροχόος
Η καριέρα σας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας και χρειάζεται την διαρκή προσοχή σας, ώστε να μην χάσετε ευκαιρίες που θα προκύψουν. Είναι πιθανό να βρίσκεται σε εξέλιξη μια παρασκηνιακή αξιολόγηση που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόοδό σας.

Ιχθείς
Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σας, αφού θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε εργασίες που απαιτούν υπομονή και συγκέντρωση. Όσοι ασχολείστε με τομείς που σχετίζονται με εκδόσεις και ΜΜΕ θα έχετε σημαντική επιτυχία.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...