παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/10/12 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Κριός
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να διευθετήσετε με ευκολία τυχόν οικονομικές συναλλαγές. Αν ψάχνετε την ευκαιρία να ζητήσετε μια «χάρη» από την δουλειά σας, μπορείτε να το κάνετε σήμερα καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης – Ερμή είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο.

Ταύρος
Το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Ερμή, είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και να συζητήσετε κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν στην βελτίωση της κοινής σας ζωής. Φιλικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες σας.

Δίδυμοι
Είναι πιθανό να νιώσετε κάπως «πεσμένοι» ή κουρασμένοι σήμερα και σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να καταπονήσετε τον οργανισμό σας, αλλά να πάρετε μια άδεια. Ίσως υπάρχουν κάποιες δουλειές που μπορείτε να τις κάνετε από το σπίτι χωρίς πρόβλημα. Αν τελικά αναγκαστείτε να πάτε, φροντίστε τουλάχιστον το απόγευμα να ξεκουραστείτε.

Καρκίνος
Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται σήμερα είναι εξαιρετικά θετικό για σας, και σε συνδυασμό με την Σελήνη στον Σκορπιό, μπορείτε να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα, με σχετικά  λίγη προσπάθεια. Αν είστε ελεύθεροι, ένας έρωτας – ίσως και από το παρελθόν – θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Λέων
Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σήμερα, και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα σε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου σας. Επιπλέον, τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να λάβετε ένα έξτρα ποσό που δεν περιμένετε.

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή σήμερα, και σας παροτρύνει να έρθετε σε επαφή με φίλους και γνωστούς ή ακόμα και να αναζητήσετε άτομα τα οποία έχετε χάσει. Η μέρα είναι επίσης ιδανική για τυχόν διαπραγματεύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια σημαντική γνωριμία.

Ζυγός
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να παίρνουν τα «πάνω» τους και το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Ερμή είναι κατάλληλο για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης που θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ένα σημαντικό ποσό για τις δύσκολες μέρες που μπορεί να έρθουν. 

Σκορπιός
Η Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας επιτρέπουν να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε χώρους που μπορείτε να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Εξάλλου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ερμή, έχετε την δυνατότητα να αποσπάσετε τις καλύτερες κριτικές και να επιλέξετε μέσα από τις προοπτικές που σας ανοίγονται.

Τοξότης
Ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης θα πρέπει να είναι η σημερινή, και αν οι επαγγελματικές ασχολίες δεν θα σας επιτρέπουν κάτι τέτοιο, τουλάχιστον δεν θα πρέπει να καταπονήσετε τον οργανισμό σας περισσότερο από όσο αντέχει. Αν σχεδιάζετε ένα νέο ξεκίνημα, ίσως είναι καλύτερα να μην ανακοινώσετε ακόμα τις προθέσεις σας.

Αιγόκερως
Οι φίλοι και ο κοινωνικός σας κύκλος, πρόκειται να σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές σήμερα, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προοπτικές για να πραγματοποιήσετε κάποιες φιλοδοξίες σας. Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον αν είστε ελεύθεροι.

Υδροχόος
Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται σήμερα είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ή ακόμα και να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας και να ζητήσετε μια αύξηση που πιστεύετε ότι δικαιούστε. Οι προοπτικές είναι ενθαρρυντικές κι έτσι δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε… προσέξτε όμως μην ξεπεράσετε τα όρια.

Ιχθείς
Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη σήμερα, είναι κατάλληλο για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας θέματα που σας απασχολούν. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, ίσως είναι απαραίτητο να συζητήσετε κάποια διαδικαστικά θέματα ώστε να μην μείνουν για την τελευταία στιγμή. Μια νέα μελέτη που θα ξεκινήσει τώρα έχει καλές προοπτικές.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...