παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Στις 3 Οκτωβρίου στις 8.59 το πρωί η Αφροδίτη θα περάσει στο γήινο ζώδιο της Παρθένου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Η θέση της Αφροδίτης σ’ αυτό το ζώδιο δεν θεωρείται ευνοϊκή καθώς  βρίσκεται σε πτώση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Παρθένος είναι το ζώδιο το οποίο συνδέεται με την εργασία και την υγεία και δίνει έμφαση στην ανάλυση, την λεπτομέρεια και την τελειότητα που δεν ταιριάζουν στην Αφροδίτη. Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που αναζητά την ομορφιά, την χαρά, την αγάπη και μπορεί να «παραβλέψει» τις λεπτομέρειες μπροστά στα συναισθήματα. Η Παρθένος επίσης είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον υλισμό και όχι το συναίσθημα. Έτσι, όσο διάστημα η Αφροδίτη θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, θα υπάρχει τάση να αναλύουμε τα συναισθήματά μας και να περνάμε κάθε σχέση μας μέσα από την λογική. Τα κριτήρια για την δημιουργία μιας σχέσης θα είναι περισσότερο υλιστικά και φυσικά σε καμία περίπτωση η εξωτερική εμφάνιση ή άλλα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα δεν θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν ζώδια που θα απολαύσουν ιδιαίτερα αυτή την διέλευση και μάλιστα θα βρουν τις ιδανικές συνθήκες για να δημιουργήσουν μια σχέση που θα τους ταιριάξει απόλυτα ή να δεθούν περισσότερο με τον σύντροφο που ήδη έχουν. Αυτά είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς). Επιπλέον, θα υπάρξει θετική εξέλιξή σε επαγγελματικά ζητήματα.


Κριός

Φίλε Κριέ, με την διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η δουλειά σου θα αρχίσει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ η επικοινωνία και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα βελτιωθούν. Ένα κλίμα ομοψυχίας και αλληλοβοήθειας που θα αναπτυχθεί θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας, γεγονός που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους ανωτέρους σου. Η αύξηση των αποδοχών σου είναι πολύ πιθανή, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γι’ αυτό αν αναζητάς μια καινούργια δουλειά ίσως θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς λίγο περισσότερο. Αν η δουλειά σου απαιτεί καλλιτεχνικές ικανότητες είναι μια καλή περίοδος για να δείξεις το ταλέντο σου. Τέλος μια αισθηματική ιστορία είναι πιθανό να αναπτυχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της μέσα στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 3 του μήνα και την ολοκληρώνει στις 28 και το διάστημα αυτό πολλές επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν, αφού η τύχη θα σε συνοδεύει κάθε στιγμή. Η μεγαλύτερη εύνοια προέρχεται από τον αισθηματικό τομέα, όπου αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφό σου, πρόκειται να γίνει πιο δυνατή και ίσως πάρεις την απόφαση να ενώσεις επίσημα τη ζωή σου μαζί του. Αν επιθυμείς να αποκτήσεις παιδί, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες, που είναι σίγουρο ότι θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Επιτυχία αναμένεται όμως και στα επαγγελματικά σου, αφού το διάστημα αυτό είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και μπορείς να προβάλλεις ικανότητες που θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ  Δίδυμε, με την διέλευση της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας που σου προσφέρει το σπίτι και η οικογένειά σου, θα είναι πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο εκεί. Θα θελήσεις μάλιστα να φροντίσεις ο ίδιος κάποια πρακτικά θέματα όπως για παράδειγμα μια έξτρα ασφάλεια στις πόρτες, ή η τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας που θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά. Πολλοί Δίδυμοι, μπορεί να ξεκινήσετε τώρα να ασχολείστε με την διαμόρφωση και την επίπλωση ενός νέου ακινήτου, προκειμένου να δημιουργήσετε την οικογένειά σας, ενώ κάποιοι άλλοι να διαμορφώνετε ένα χώρο για να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείτε ακόμα και να φτιάξετε έναν επαγγελματικό χώρο ώστε να γλιτώσετε τις άσκοπες μετακινήσεις αλλά και τα διπλά έξοδα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος της Αφροδίτης στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 του μήνα, θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό, γεγονός που θα σε βοηθήσει να επιδιώξεις συναντήσεις και συναναστροφές με άτομα τα οποία έχουν να σου προσφέρουν πληροφορίες για θέματα που σε απασχολούν. Το συναισθηματικό δέσιμο με τους συγγενείς σου, τα αδέλφια σου ή ακόμα και τους γείτονές σου θα είναι πιο έντονο αυτό το διάστημα και ίσως αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να επισκεφτείς άτομα τα οποία νιώθεις να σου λείπουν. Σύντομες μετακινήσεις και εκδρομές, θα δώσουν μια διαφορετική νότα στη ζωή σου και ίσως ένας έρωτας προκύψει κατά την διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού. Τέλος, επαγγελματικές συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν σε μια επικερδή συμφωνία.

Λέων

Φίλε Λέοντα, στις 3 του μήνα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον τομέα των οικονομικών σου. Μέχρι και τις 28 που θα παραμείνει εκεί, η σχέση σου με το χρήμα, θα είναι κάπως «ιδιαίτερη» αφού είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν τα έσοδά σου, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να ξοδεύεις σε πολυτέλειες κάθε είδους που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Αν μάλιστα βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να είσαι ερωτευμένος, ίσως αρχίσεις να «μοιράζεις» ακριβά δώρα στον σύντροφό σου, αφού πάντα σου αρέσει να είσαι γενναιόδωρος. Η περίοδος αυτή ωστόσο είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς περισσότερο και με τα επαγγελματικά σου, αφού η Αφροδίτη κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σου, και με λίγη προσπάθεια μπορεί να σου φέρει μεγάλα εισοδήματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο θεωρείται  σίγουρα μια ξεχωριστή διέλευση, αφού σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, με την εμφάνισή σου, με τη φυσική σου κατάσταση και φυσικά να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου. Έτσι από τις 3 μέχρι και τις 28 του μήνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής, να αλλάξεις το χτένισμά σου ή να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ που θα σου ταιριάζει καλύτερα. Η δημοτικότητά σου έτσι κι αλλιώς θα είναι πολύ ανεβασμένη και όλοι θα αποζητούν την παρέα σου. Το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών θα είναι εμφανές γεγονός που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου, ενώ θα σου δώσει και την ευκαιρία να έχεις μια ευρεία γκάμα επιλογών, ώστε να διαλέξεις με την ησυχία σου αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν έχεις ήδη δεσμό βέβαια, απλά θα κατακτήσεις για άλλη μια φορά τον σύντροφό σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 3 του μήνα, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σε κάνει περισσότερο ονειροπόλο παρά δραστήριο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθείς την κοινωνικότητα και τις εξόδους σου, απλά έστω και στον ελάχιστο μοναχικό χρόνο που σου απομένει θα αρχίσεις να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις στη ζωή σου. Αν είναι ανάγκη να πάρεις αποφάσεις σχετικές με τον επαγγελματικό τομέα, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τα κριτήριά σου και να σκεφτείς περισσότερο πρακτικά. Στη σημερινή εποχή τα οικονομικά αποτελούν ένα βασικό κίνητρο και ίσως θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το ρεύμα και να εγκαταλείψεις ρομαντικά σχέδια που βλέπεις ότι δεν οδηγούν πουθενά και πιθανότατα δεν σου εξασφαλίζουν τους πόρους που χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 3 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28. Το διάστημα αυτό η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί και οι φίλοι – που υπάρχουν ή που θα γνωρίσεις – θα συμβάλουν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου. Θα πρέπει ωστόσο κι εσύ ο ίδιος να εντείνεις τις προσπάθειές σου, αφού η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να «κυνηγήσεις» τις επιθυμίες σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Αν μάλιστα υπάρχουν κάποιοι φίλοι με τους οποίους έχεις απομακρυνθεί, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος θα διαπιστώσεις το ενδιαφέρον ενός φιλικού σου προσώπου, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη,  στις 3 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, με λιγότερες προσπάθειες, αφού η πρακτική και λογική σου προσέγγιση σε κάνει ιδιαίτερα αποδοτικό και παραγωγικό. Οι ανώτεροί σου εκτιμούν τις ικανότητές σου και για αντάλλαγμα μπορούν να σου προσφέρουν «γη και ύδωρ». Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να προκύψει στον χώρο της εργασίας σου, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ειδικά αν πρόκειται για κάποιον ανώτερό σου. Ίσως η δημιουργία μιας τέτοιας σχέσης προκαλέσει τη δυσφορία και τη ζήλια συναδέλφων σου και σίγουρα δεν είναι καιρός να δημιουργείς κόντρες.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 3 του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να βρεις το βαθύτερο νόημα της ζωής σου. Μέχρι και τις 28 η στάση σου για τη ζωή, η φιλοσοφία σου και τα πιστεύω σου αρχίζουν να κινούν περισσότερο το ενδιαφέρον σου και να ψάχνεις αλήθειες που μέχρι τώρα δεν σε είχαν απασχολήσει. Τα ταξίδια, οι επαφές με άτομα από άλλες χώρες ή με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, θα σου δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ένα ξένο άτομο.  Πολλοί Αιγόκεροι ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας στο εξωτερικό, γεγονός που θα απαιτήσει να εγκατασταθείτε για λίγο διάστημα σε μια άλλη χώρα.

Υδροχόος 

Φίλε Υδροχόε, η διέλευση της Αφροδίτης από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 μέχρι και τις 28 του μήνα, θα βελτιώσει καταρχήν την ψυχολογία σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τις «αναποδιές» της ζωής με ψυχραιμία ή και με χαμόγελο. Ωστόσο, θα υπάρξουν και πραγματικά γεγονότα που θα σε κάνουν να αισιοδοξήσεις και να δεις την θετική πλευρά της ζωής. Ένα απροσδόκητο όφελος, μια κληρονομιά, μια επιστροφή φόρου ή απλώς μια σημαντική αύξηση στο εισόδημα του συντρόφου σου, θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου και να μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό πάθος θα «ξυπνήσει» το ενδιαφέρον σου, με αποτέλεσμα να αφιερώσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου στο αντικείμενο του πόθου σου.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, από τις 3 του μήνα μέχρι και τις 28 η Αφροδίτη θα διανύει τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου όχι μόνο με τον σύντροφό σου, αλλά γενικότερα σε όσες σχέσεις θεωρείς σημαντικές στη ζωή σου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να αποκαταστήσεις περασμένες διαφορές και παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα. Ακόμα και με άτομα που θεωρούνται «αντίπαλοί» σου, μπορεί να επιτευχθεί μια ανακωχή που θα σου επιτρέψει να κινείσαι πιο ήσυχος. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και κυρίως θα σε αποδεχτεί με τα μεγάλα ή μικρά ελαττώματά σου, χωρίς να προσπαθήσει να σε αλλάξει.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...