παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
KΑΛΟ ΜΗΝΑ
Πολλές πλανητικές μετακινήσεις πραγματοποιούνται αυτό το μήνα, γεγονός που σηματοδοτεί πλήρη αλλαγή του εγχώριου – ή ακόμα και του διεθνούς – πολιτικού σκηνικού. Το σημαντικότερο από όλα φυσικά είναι η αποχώρηση του Κρόνου από τον Ζυγό και η είσοδός του στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 5 του μήνα. Η νέα θέση του Κρόνου θα στρέψει το ενδιαφέρον μας σε οικονομικά θέματα, τα οποία πρόκειται να διαφοροποιηθούν τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Το γεγονός μάλιστα ότι από αυτή τη θέση ο Κρόνος θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και σίγουρα θα έχει ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση της αδικίας. Μαζί με τον Κρόνο, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό την ίδια μέρα, θα μας δώσει άμεσα μερικά πρώτα δείγματα από όσα πρόκειται να συμβούν. Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη από τις 7/10 θα σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις στις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας, καθώς θα ενεργοποιήσει τις όψεις του γενέθλιου Άρη στον χάρτη της Ελλάδας. Πιστεύω λοιπόν ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο σοβαρών εξελίξεων που ελπίζω ότι θα είναι για το καλό όλων μας.

Αναλυτικά οι όψεις του Οκτωβρίου έχουν ως εξής:

3/10 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο: το εξάγωνο που διαμορφωνει η Αφροδίτη από τον Λέοντα με τον Κρόνο από τον Ζυγό, ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις και βοηθά να εξομαλυνθούν διαφορές και παρεξηγήσεις. Επίσης η σκληρή εργασία μπορεί να φέρει κέρδη και οφέλη.
3/10 Αφροδίτη στην Παρθένο: η διέλευση  της Αφροδίτης στην Παρθένο πραγματοποιείται στις 9.59 σήμερα το πρωί και ολοκληρώνεται στις 28/10 .  Το διάστημα αυτό τα εργασιακά και επαγγελματικά θα μας απασχολήσουν περισσότερο και δεν αποκλείεται τα δικαιώματα των εργαζομένων να έχουν μια καλύτερη τύχη. Στον τομέα των σχέσεων θα αναζητείται η τελειότητα.
4/10 Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα: Δυσκολίες στις αισθηματικές σχέσεις καθώς και στις οικονομικές δοσοληψίες. Καλό θα είναι να μην πιστεύουμε ότι ακούμε και γενικότερα να είμαστε επιφυλακτικοί σε όλες μας τις συναλλαγές.
5/10 Ερμής σύνοδο με Κρόνο: η ακρίβεια αυτής της συνόδου, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού που σημαίνει ότι είναι η τελευταία ευκαιρία προτού αποχωρήσουν από αυτό το ζώδιο οι πλανήτες, να εξεταστούν θέματα σχέσεων και να δοθούν εξηγήσεις ή ευκαιρίες. Πολλές σχέσεις μπορεί να διαλυθούν ή να αναζωογονηθούν ανάλογα με τα συναισθήματα που επικρατούν.
            Ερμής στον Σκορπιό: στη συνέχεια ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι και τις 28/10 που θα παραμείνει εκεί, η σκέψη μας θα είναι περισσότερο «διεισδυτική» αφού δεν θα αρκούμαστε σ’ αυτό που ακούμε, αλλά σ’ αυτό που «κρύβεται» πίσω από αυτό που ακούμε. Θέματα οικονομικά αλλά και αποκρυφισμού και μυστηρίου θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον μας.
            Κρόνος στον Σκορπιό: η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό είναι ένα πολύ σοβαρό αστρολογικό φαινόμενο το οποίο θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
6/10 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα: ευνοϊκή όψη που μας χαρίζει έμπνευση και διαίσθηση και μας βοηθά να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας. Οι ιδέες που «γεννιούνται» αυτή την ημέρα θα αποδειχθούν θαυμάσιες.
7/10 Άρης στον Τοξότη: Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11. Το φαινόμενο αυτό θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
8/10 Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα: δύσκολη γωνία που έχει ως αποτέλεσμα εξαπατήσεις, απάτες, ληστείες και απατεωνιές κάθε είδους. Κοσμικά φαινόμενα όπως επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ναυάγια, σεισμοί  και άλλου είδους ατυχήματα σχετίζονται με αυτή την όψη.
9/10 Ήλιος τρίγωνο με Δία: μια θετική όψη που μας παρέχει αισιοδοξία και μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες μας. Δεδομένου ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπορούμε να ελπίζουμε σε μια εξαιρετική ημέρα που καλό είναι να εκμεταλλευτούμε για να προωθήσουμε τα σχέδιά μας. Οικονομικές υποθέσεις εξελίσσονται πολύ καλά και το ίδιο και οι αισθηματικές σχέσεις. Αναβιώσεις παλιών σχέσεων είναι επίσης πολύ πιθανές.
10/10 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα: θετική όψη τόσο για οικονομικές υποθέσεις όσο και την εξιχνίαση μπερδεμένων ή πολύπλοκων ζητημάτων.
11/10 Κρόνος τρίγωνο με Ποσειδώνα: Εξαιρετικά δυναμική όψη που θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
15/10 Άρης τρίγωνο με Ουρανό: Εκπλήξεις κάθε είδους μας επιφυλάσσει η σημερινή όψη του Άρη με τον Ουρανό. Νέες πρωτοποριακές ιδέες καθώς και απρόβλεπτες εξελίξεις με θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό μπορεί να αναπτερώσουν τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο.
             Νέα Σελήνη: Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
17/10 Αφροδίτη τετράγωνο με Δία: Δυο «ευεργέτες» πλανήτες δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κακό ακόμα και όταν σχηματίζουν αρνητική όψη. Έτσι, το μόνο που θα πρέπει να προσέχουμε είναι η υπερβολική αισιοδοξία που μπορεί να μας οδηγήσει σε μεγάλες σπατάλες καθώς τονίζεται αίσθηση της καλοπέρασης. Το γεγονός ωστόσο ότι την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη δείχνει ότι μπορεί να επιτευχθούν σημαντικές συμφωνίες, ενώ αν προβούμε σε αγορές θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα, παρόλο που ίσως κοστίσουν κάτι παραπάνω.
23/10 Ήλιος στον Σκορπιό: Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό πραγματοποιείται σήμερα στις 03.14. Για ένα μήνα θα μας ασχοληθούμε περισσότερο με οικονομικά θέματα αλλά και με ερωτικές υποθέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα  μπορεί να μας φέρει ιδέες και λύσεις προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη διαβίωση.
25/10 Ήλιος σύνοδο με Κρόνο: Όψη που δημιουργεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα και μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τις υποθέσεις μας με απόλυτη διαύγεια. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη σηματοδοτεί θετικά αποτελέσματα σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν –τον καθένα προσωπικά.
28/10 Άρης αντίθεση με Δία: όψη που μπορεί να μας οδηγήσει σε παράνομες δραστηριότητες που θα μας κοστίσουν ακριβά. Καλό θα είναι την συγκεκριμένη μέρα να προσέχουμε στην οδήγηση και να τηρούμε τον ΚΟΚ, καθώς επίσης και να μην εμπλακούμε σε δραστηριότητες για τις οποίες δεν ξέρουμε πως λειτουργούν.
            Αφροδίτη στο Ζυγό: Η Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το φαινόμενο θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
29/10 Ερμής στον Τοξότη: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη πραγματοποιείται σήμερα. Πρόκειται για μια σύντομη πορεία καθώς ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 7/11 και θα ξαναπεράσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14/11. Όσο θα βρίσκεται στον Τοξότη θα μας απασχολήσουν περισσότερο οι διεθνείς υποθέσεις και τα νομικά ζητήματα.
            Πανσέληνος: Η πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα θα αναλυθεί στην όψη της εβδομάδας.
30/10 Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα: Ψέματα, απάτες και εξαπατήσεις κάθε είδους μπορεί να φέρει η συγκεκριμένη όψη. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να αποδειχθεί «σωτήριο» και να μας γλιτώσει από πολλούς κινδύνους.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...