παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Ήλιου – Ερμή στις 10 του μήνα, που εστιάζει το ενδιαφέρον όλων μας, στα επαγγελματικά μας και στην διαβίωσή μας. Στις 13 ένα θετικό τρίγωνο που σχηματίζεται από την Αφροδίτη και τον Ουρανό, επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και ευκαιρίες  - κυρίως στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους) – τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κατάλληλα. Στις 16 του μήνα διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή. Το φαινόμενο αυτό θα αναδείξει προβλήματα που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να συμβάλλει και στην καταπολέμηση της ανεργίας. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτό το καινούργιο φεγγάρι είναι τα εκείνα της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στις 13 του μήνα, σας φέρνει θεαματικές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή και στα οικονομικά σας. Θα πρέπει λοιπόν να «αρπάξετε» κάθε πρόταση που θα παρουσιαστεί αυτό το διάστημα, αφού και η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε το πελατολόγιό σας. Επίσης αυτό το διάστημα υπάρχει εύνοια σύλληψης.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται αυτή την εβδομάδα, παρόλο που εσείς μάλλον είστε τόσο απορροφημένοι από άλλα ζητήματα που αμελείτε κάποιες βασικές υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, η διαίσθησή σας που είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 του μήνα, τονίζει την δημιουργικότητά σας, και σας δίνει την ευκαιρία να γοητεύσετε ένα σημαντικό άτομο και να δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας, χάρη στη βοήθεια του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 13 του μήνα μια ξαφνική επαγγελματική ή ερωτική πρόταση μπορεί να σας βάλει σε δίλημμα και καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να αυξήσετε κατά πολύ τα οικονομικά σας και να εξασφαλίσετε μια πιο άνετη διαβίωση. Από την δουλειά σας αλλά και από παράγοντες της τύχης θα αποκτήσετε κέρδη τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και να μη τα ξοδέψετε σε σπατάλες. Τα επαγγελματικά σας ακολουθούν ανοδική πορεία και η πρόοδός σας μέσα στο προσεχές διάστημα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.  Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας στις 16 του μήνα θα αποφασίσετε μια μετακόμιση ή μια εκδρομή στο τόπο της καταγωγής σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη μέσα από τον τομέα των οικονομικών σας με τον Ουρανό στις 13 του μήνα, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό για την θετική πορεία των εσόδων σας. Νέα έσοδα και κέρδη μπορεί να προέλθουν μέσα από εντελώς ασυνήθιστες και απρόσμενες πηγές και σε κάθε περίπτωση θα σας βοηθήσουν να καλύψετε κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 του μήνα στην Παρθένο, είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με συγγενικά σας πρόσωπα και αδέλφια, να ταξιδέψετε ή και να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Θαυμάσιες ευκαιρίες φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, αφού τώρα μπορείτε να θεμελιώσετε νέες βάσεις πάνω στις οποίες θα κτίσετε  ένα ποιοτικότερο μοντέλο ζωής. Στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται θετικές αλλαγές, μέσω μιας νέας συνεργασίας με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εύνοια υπάρχει και στα οικονομικά σας, αφού η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 16 του μήνα. Και φυσικά η Αφροδίτη από το ζώδιό σας εξακολουθεί να ευνοεί και την αισθηματική σας ζωή και να φέρνει γοητευτικούς θαυμαστές στα πόδια σας για να κάνετε την επιλογή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 13/9 για να διευθετήσετε παλιά οικονομικά ζητήματα και να ξεκαθαρίσετε την αισθηματική ζωή σας από χρόνιες καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι πολύ θετική για όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε πρόσφατα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο και οι προσωπικές υποθέσεις σας θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Ο κοινωνικός σας κύκλος εμπλουτίζεται με άτομα που έχουν ισχύ και θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Θα νιώσετε πολύ πιο δυνατοί, δραστήριοι και ικανοί να πετύχετε όλους τους στόχους σας. Αυτό φυσικά συνεπάγεται και αύξηση στα έσοδά σας που θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή. Θαυμάσιες εξελίξεις αναμένονται και για τα αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Στις 13/9 το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σας. Μια άκρως ερωτική πρόσκληση σε ένα τέλειο περιβάλλον, θα σας βοηθήσει να «δεθείτε» ακόμα περισσότερο. Αν είστε ελεύθεροι, σας περιμένει ένας ανέλπιστος έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16 του μήνα στην Παρθένο, είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας ώστε να περάσετε στη δράση, τον επόμενο μήνα που η Νέα Σελήνη θα σχηματιστεί στο δικό σας ζώδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Θετικές εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στον εργασιακό χώρο σας, καθώς θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας επείγοντα καθήκοντα, με μεγάλη άνεση. Η αποδοτικότητά σας θα εκτιμηθεί δεόντως από τους ανωτέρους σας, οι οποίοι θα εντυπωσιαστούν από την ικανότητά σας να χειρίζεστε τόσο αποτελεσματικά κάθε απρόβλεπτη κατάσταση. Με το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού που σχηματίζεται στις 13 του  μήνα, θα σας ζητηθεί να αναλάβετε μια πιο υπεύθυνη θέση που θα συνοδεύεται από σημαντική αύξηση των αποδοχών σας. Ένας έρωτας μέσα από το χώρο της εργασίας είναι επίσης, πολύ πιθανός. Η Νέα Σελήνη στις 16/9 σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε πλώρη για την κατάκτηση νέων στόχων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 13/9 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον έρωτα όπως επιθυμείτε. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 16 του μήνα, αναπτερώνει τις ελπίδες σας για νέες επαγγελματικές επιτυχίες. Όσοι μάλιστα αναζητάτε μια νέα εργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξασφαλίσετε  μια θέση που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι επαγγελματικές επιτυχίες συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, και ίσως πρέπει πια να μειώσετε κάπως τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται στις 13 του μήνα, είναι ευνοϊκό για να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Μια αγοραπωλησία ή ακόμα και μια μετακόμιση μπορούν να ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα με μεγάλη επιτυχία. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και να αποκαταστήσετε κάθε παρεξήγηση. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 16/9 σας δραστηριοποιεί, έτσι ώστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε στόχους και φιλοδοξίες που θα σας ωφελήσουν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Τα ταξίδια, οι σπουδές και  οι μελέτες είναι τομείς που θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε την επαγγελματική απόδοσή σας, ή να υιοθετήσετε «ξενόφερτες» συνήθειες προκειμένου να αυξήσετε την πελατεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και οι πλανητικές όψεις συνιστούν προτού βάλετε το χέρι στη τσέπη, να σκέφτεστε αν πραγματικά είναι αναγκαίο αυτό το «συγκεκριμένο έξοδο». Σιγά-σιγά θα καταφέρετε να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να σταματήσετε τις περιττές σπατάλες. Στις 13 το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με την Αφροδίτη, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα επηρεάσουν την πορεία σας είτε στον συναισθηματικό τομέα είτε στον επαγγελματικό. Χρησιμοποιείστε την διπλωματία σας και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16/9 στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας, τραπεζικές συναλλαγές ή τυχόν επενδύσεις και να απεγκλωβιστείτε από χρόνια προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η αναζήτηση μιας καλύτερης επαγγελματικής ή και οικονομικής προοπτικής αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητές σας αυτή την εβδομάδα. Ο Ουρανός στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, έχει επιφέρει πολλές αλλαγές μέχρι τώρα και το σημαντικότερο είναι ότι δεν μπορεί να σας εξασφαλίσει την σταθερότητα που ζητάτε. Ωστόσο, στις 13/9 το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, υπόσχεται να σας φέρει νέα εισοδήματα από πηγές που ούτε μπορείτε να φανταστείτε. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και φροντίστε να αποπληρώσετε χρέη που θα σας «λύσουν τα χέρια».  Η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο της Παρθένου στις 16/9 βάζει τέλος στα προβλήματα που αντιμετωπίζατε στις σχέσεις σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Η σχέση σας με το σύντροφό σας πρόκειται να ανανεωθεί ριζικά αυτό το διάστημα, ενώ μια νέα συνεργασία θα εξελιχθεί πολύ θετικά και παράλληλα θα αυξήσει σημαντικά τις αποδοχές σας.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...