παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πες μου το ζωδιο σου να σου πω τί Ονειρο είδες (2)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ « ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ»

Σαν Καρκίνοι που είσαστε λειτουργείτε βασιζόμενοι κυρίως στα συναισθήματά σας, μια και κυριαρχείστε από αυτά. Η μητρική φροντίδα, η δημιουργικότητα, η συναισθηματική έκφραση αλλά και η διαίσθηση είναι τα ορόσημα του κόσμου σας. Συνεπώς τα όνειρα που παραπέμπουν στο ζώδιό σας θα χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα, προστασία και φροντίδα, αλλά και απογοήτευση.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Τα δικά σας όνειρα είναι πολύ δραματικά και, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο, γεμάτα με συναισθηματικές αλλαγές. Επίσης όνειρα που δείχνουν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων και στο ουσιαστικό τους περιεχόμενο. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι το νερό και οι μεγάλες του συγκεντρώσεις - θάλασσες, λίμνες κλπ.- μια και σαν ονειρικό σύμβολο παραπέμπει στο υποσυνείδητο και στον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Τα όνειρα του Καρκίνου είναι πολύ πλούσια σε συμβολισμούς και σε συναισθήματα. Πολύ συχνά εμφανίζονται:

Η Σελήνη ( κυβερνήτης του ζωδίου)
Καρκίνος ( σαν ασθένεια, αλλά και σαν καβούρια)
Νερό ( θάλασσα, λίμνη, ποτάμια κλπ.)
Βρέφος
Καθρέπτης
Δελφίνι
Αρκούδα κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Οι χειρότεροι σας φόβοι έχουν να κάνουν με τα αρνητικά και μαύρα συναισθήματα, όπως η λύπη, η μελαγχολία, η θλίψη, η παραίτηση και η απόρριψη. Έτσι, ο εφιάλτης ενός Καρκίνου δεν θα εστιάζεται σε δράση ή σε συγκεκριμένους χαρακτήρες, αλλά στις συναισθηματικές επιπτώσεις. Απ΄ αυτή την άποψη, εφιάλτης ενός Καρκίνου μπορεί να είναι και ένα όνειρο που δείχνει μια υπέροχη μέρα με λιακάδα, αλλά το συναίσθημα να είναι πολύ αρνητικό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Αν βλέπετε συχνά όνειρα που ταιριάζουν στο ζώδιό σας, τότε το υποσυνείδητο θέλει να σας τραβήξει την προσοχή στο πως χειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Πολλές φορές επίσης σας τονίζει την ανάγκη να είστε αληθινοί, να μην καταπιέζετε αυτό που νιώθετε και να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ του εσωτερικού σας κόσμου και της εξωτερικής πραγματικότητας.

 

 

 ΛΕΩΝ « ΘΕΛΩ»
Σαν Λέοντες έχετε μια ισχυρή θέληση και τον πιο φουσκωμένο εγωισμό απ΄ όλα τα ζώδια. Έχετε απόλυτη ανάγκη από αναγνώριση και σας τρομάζει ο χλευασμός και η υποτίμηση της προσωπικότητάς σας. Σας αρέσουν να είστε πρωταγωνιστές και το κέντρο της προσοχής. Πάνω απ΄ όλα όμως σας αρέσει να εξουσιάζετε τους άλλους και πασχίζετε να είστε ο ηγέτης με κάθε τρόπο.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Όλα τα όνειρα στα οποία είστε ο πρωταγωνιστής, είστε το κέντρο των εξελίξεων και οι άλλοι ακολουθούν το δικό σας πρόσταγμα, μπορεί να παραπέμπουν στην ζωδιακή σας φύση. Επίσης οποιαδήποτε ονειρική σκηνή που πραγματεύεται θέματα κυριαρχίας και εξουσίας, με την θετική ή την αρνητική τους έννοια. Μια και κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ήλιος, στα όνειρα που παραπέμπουν στην φύση σας περιλαμβάνονται και αυτά που εξελίσσονται την ημέρα ή η δράση τους εξελίσσεται μέσα στο καλοκαίρι.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Τα περισσότερα αρσενικά σύμβολα εξουσίας, όπως:
Ήλιος
Βασιλιάς
Ένα στέμμα
Ράβδος
Λιοντάρι
Φυλακές
Θέατρο ( σαν πρωταγωνιστές ηθοποιοί) κ.α.


ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Ο μεγαλύτερος σας φόβος είναι η απώλεια του Εγώ σας, αλλά και ο χλευασμός. Πολύ συχνή εφιαλτική σκηνή είναι ότι βρισκόσαστε γυμνοί ανάμεσα σε πλήθος και οι άλλοι σας κοροϊδεύουν και σας χλευάζουν. Επίσης συχνός εφιάλτης είναι να πέφτετε από ψηλά, που παραπέμπει στην καθαίρεση αλλά και στην αποτυχία.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Όταν βλέπετε συχνά όνειρα που σας τονίζουν την φύση του ζωδίου σας, καλείστε να βρείτε μια ισορροπία με τους άλλους και να αναπτύξετε την συνεργασία μαζί τους. Αναρωτηθείτε μήπως σε κάποιο τομέα της ζωής σας - προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό ή κοινωνικό περιβάλλον - υποτιμάτε τους άλλους και λειτουργείτε πολύ εγωκεντρικά, κάτι που μακροπρόθεσμα υποσκάπτει την θέση σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ « ΑΝΑΛΥΩ»
Σαν Παρθένοι αναζητάτε το ιδανικό και σας αρέσει η τελειότητα. Βέβαια αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό είναι που σας κάνει να είστε ανικανοποίητοι συνεχώς με αυτό που υπάρχει γύρω σας. Είσαστε μεθοδικά και οργανωτικά άτομα και έχετε την τάση να αναλύετε τα πάντα και να παίρνετε υπόψη σας όλους τους παράγοντες. Επίσης είστε άτομα που υπηρετείτε αγόγγυστα τους άλλους και δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό σε θέματα που αφορούν την κοινωνική προσφορά στους αδύναμους και στους έχοντες ανάγκη.

 

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Όνειρα με ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και την βρίσκουν στο πρόσωπό σας, με την αναζήτηση ενός ιδανικού ή ενός κρυμμένου θησαυρού, με την επίλυση γρίφων, μπορεί να είναι όνειρα που παραπέμπουν στο ζώδιό σας. Επίσης η αγνότητα σε όλες τις μορφές, η ομορφιά και η ρεαλιστική απεικόνιση λεπτομερειών σε ένα όνειρο είναι στοιχεία Παρθένου.

ΣΥΜΒΟΛΑ:
Τα όνειρα ενός Παρθένου μπορεί συχνά να περιέχουν:
Κοσμήματα ( ιδίως περιδέραια)
Γυναίκα με λευκό φόρεμα
Παλάμη του χεριού
Ζέβρα, πέρδικα, κουκουβάγια
Σταυροδρόμι κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Μια και έχετε ανάγκη να ελέγχετε τα πράγματα , τα όνειρα που περιέχουν μέσα τους την απώλεια ελέγχου είναι για σας οι χειρότεροι εφιάλτες. Επίσης μπορεί να βλέπετε συχνά ότι ενώ είσαστε έτοιμοι για ένα ταξίδι και βρισκόσαστε στον σταθμό, στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο, την τελευταία στιγμή συμβαίνει κάτι αναπάντεχο και ανατρέπει τα σχέδια σας, όπως όταν ανακαλύπτετε ότι ξεχάσατε τα εισιτήρια ή το διαβατήριο σας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Αν τα όνειρα σας φαίνεται συνέχεια να τονίζουν την φύση του ζωδίου σας, τότε ίσως να χρειάζεται να αποδεχτείτε κάποια πράγματα όπως είναι. Το μάθημα που πρέπει να πάρετε είναι σχετικό με την ελευθερία από πρότυπα και ιδανικά, αλλά και προσαρμοστικότητα με τους άλλους. Κοντολογίς, μην προσπαθείτε να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα, ούτε να επικρίνετε ανθρώπους που έχουν διαφορετικά στάνταρ από τα δικά σας.

 

Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης
 http://www.anew.gr/dreams/article.php?aid=3&pno=3
 
   

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...