παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Εδω σας θελω πιτσουνακια μου !

Το θεμα της ημερας λοιπον, ειναι οι ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ, και η ερωτηση ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ απλη, αλλα και παρα πολυ σημαντικη νομιζω, και μου κανει τεραστια εντυπωση που δεν εχω δει κανενα ποστ, η αρθρο που να μιλαει για το παρακατω..

 

Λεμε σαν γενικη αρχη λοιπον, οτι οι σχεσεις που μας σημαδευουν (αν θελετε πειτε τες και καρμικες ) ειναι αυτες στις οποιες βλεπουμε στην συναστρια να υπαρχουν αρκετες οψεις εξωκρονιων πλανητων . Ωραια? ωραια. Γι αυτο ομως που δεν εχει μιλησει ΚΑΝΕΙΣ , και ξαναλεω μου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση, ειναι για το γεγονος πως προκειμενου να υπαρξει κατι τετοιο , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ (ΑΡΚΕΤΑ) ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ. 

 

Και αναρωτιεμαι τωρα εγω. Εχω ενα τεραστιο παθος και μια μεγαλη ελξη για την τζουρνει. Θες επειδη ο πλουτωνας της τετραγωνιζει σεληνη και αφροδιτη μου ? Θες επειδη ο ηλιος μου ειναι απεναντι απ τον ποσειδωνα της ? Θες επειδη ο αρης μου κανει συνοδο με τον ουρανο και τον βορειο δεσμο της ? Τι να σας πω, με το που την δω φλεγομαι , και εχουμε μια πολυ παθιασμενη και εντονη σχεση. Υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια ομως ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΙ, για την ακριβεια, γεννημενοι με ENA MHNA διαφορα (ας υποθεσουμε) . Με αποτελεσμα ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΚΡΟΝΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ.  Κ οχι μονοι οι εξωκρονιοι, αλλα ακομη και ο διας μας, απεχει 1-2 μοιρες. 

 

Που αυτο λοιπον σημαινει , οτι αν ο πλουτωνας της τετραγωνιζει  την σεληνη και την αφροδιτη μου Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ κανει ακριβως το ιδιο. Με λιγα λογια, οι οψεις που κανουν οι εξωκρονιοι πλανητες στον χαρτη ΜΟΥ με τους υπολοιπους, ειναι λογικο να συμβαινουν και με τους εξωκρονιους στον χαρτη ΤΗΣ, εφοσον βρισκονται στην ιδια θεση !

 

Αρα , πως μπορει καποιος να μιλησει για τετοιου ειδους σχεσεις ? Πως μπορει καποιος να σου "ριχνει πλουτωνα" η ποσειδωνα, η ουρανο, οταν πρωτα εχεις ριξει εσυ στον εαυτο σου απλα υπαρχοντας και εχοντας το συγκεκριμενο χαρτη???

 

Και μηπως λιγες σχεσεις μεταξυ συνομιληκων εχουν κρατησει στα χρονια ,και εχουν επηρεασει και τους 2 ? Δηλαδη τι, πρεπει να υπαρχει διαφορα ηλικιας 10+ χρονια για να συμβει κατι το μαγικο ?

 

Για να δω τι εχετε να πειτε.. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...