παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο 12ος ξαναχτυπαει

Μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει με τον 12ο ? Κοιταζα τον προοδευμενο μου χαρτη και ειδα οτι παντα θα εχω πλανητες εκει γιατι προχωραει ο ωροσκοπος μου και μπαινει στον πανηγυρι του 12ου και ο χειρωνας ,μαζι με ερμη ηλιο κ αφρο. 

Νιωθω πραγματικα σαν ενας ΜΟΥΓΚΟΣ που βλεπει τα παντα σε ενα κοσμο που ολοι ειναι τυφλοι αλλα μπορουν να μιλανε και να ακουνε.

Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι δυστυχια για την δυστυχια η αν κρυβεται καποιο νοημα πισω απο τον 12ο. Εχω σιχαθει να διαβαζω για φιλανθρωπιες ,φιλευσπλαχνια , υπηρεσια και μαλακιες . Επισης , κατι αλλο για το καρμα , μιας και ο 12ος θεωρειται πλανητης που εχει να κανει με προηγουμενες ζωες κτλπ.

 

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΗΜΟΥΝ ΣΦΑΓΕΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Η ΤΥΡΑΝΝΟΣ . Θεωρω κορυφαια μαλακια και αδικια να μην υπαρχει μια νεα αρχη στην τωρινη ζωη , και να μεταφερονται χρεη και καταρες , λες και τωρα αυτη τη στιγμη εχουμε συνειδηση του παρελθοντος και ξερουμε αν ειμασταν αγιοι η τερατα για να πραξουμε και αναλογα. Τι νοημα εχει να υπαρχει η μετενσαρκωση αν δεν υπαρχει η μνημη ?????????????????????? 

 

υ.γ. - κατι τελευταιο.. αγαπητο stardome, ενα ανθρωπινο αρθρο για τον 12ο παρακαλω .... οχι αλλα νοσοκομεια ,μοναστηρια και φυλακες.. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ.

υ.γ. 2 - ουφ, μακαρι να ειναι λαθος η ωρα γεννησης μου και να με παρει η μαια κλαιγοντας να μου ζητησει συγγνωμη και να με αποζημιωσει για την ψυχικη οδυνη απο τους πλανητες στον κωλο 12ο

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...