παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τελικα το "τι ζωδιο εισαι" ειναι μια μαλακιαρα.

 Ναι καλα ακουσατε. Αι μιν γουατσ δε ποιντ? Και να ξερεις τον ηλιο καποιου, στην ουσια δεν ξερεις ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Ειναι η πιο ασκοπη ερωτηση αν το καλοσκεφτεις. Αν δεν εχεις σκοπο να κοιταξεις τον χαρτη καποιου ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ να τον ρωτησεις τι ζωδιο ειναι.. και γι αυτο φυσικα, φταιει η ιδια η αστρολογια που ειναι τοσο περιπλοκη.

Εχω μια θεωρια. (να ταν μια) 

 Αι γουοζ θινκινγκ του μαι σελφ, οτι η σεληνη πρεπει να θεωρειται ο σημαντικοτερος πλανητης. Και να πω γιατι?

Γιατι την βλεπουμε πεντακαθαρα και γιατι ειναι πιο κοντα απο ολους τους πλανητες.. Και γιατι επηρεαζει αμεσα την
Γη μας , με παλιρροιες κτλπ. Χου κεαρς για την αφροδιτη η τον κρονο π.χ. ,δεν τους βλεπουμε καν ! οκ , μπορει να μας επηρεαζουν με καποιον τροπο αλλα αφου δεν τους βλεπουμε ,και ειναι πιο μακρυα μας ΟΠΩΣ και να εχει η επιρροη τους θα ειναι λιγοτερο σημαντικη απο της Σεληναρας. 
 
Και αναρωτιεμαι.. γιατι λεμε το ζωδιο μας ειναι πιο σημαντικο απο την Σεληνη μας?
Γιατι εχει επικρατησει να ρωταμε τον ηλιο καποιου και οχι π.χ. τον ωροσκοπο , η την σεληνη ? Η τον αρη και την αφρο στα ερωτικα ?
Θα μου πειτε, ναι οκ, δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη απο μια πλανητικη θεση και μονο, αλλα, την γενικοτερη εικονα την εχεις. ΛΑΘΟΣ. Ακομαι και οι οικοθεσιες παιζουν φοβερο ρολο ! Γκοου φιγκιουρ !!

Ρωταει μια κοπελιτσα ενα αγορι "τι ζωδιο εισαι? " . "Κριος", απανταει αυτος. Ενα προστυχο χαμογελο σχηματιζεται στο μουτρακι της και τα ματια της λαμπιριζουν. Ωραια μεχρι εδω. Αυτο που δεν ξερει η κοπελα ειναι οτι αυτος ο Κριος εχει αρη στους ιχθυς. Συνεπως, η κοπελα περιμενει απο το αγορι να την πηδηξει σαν Κριος, but that's never gonna happen,right? We all know that. O Κριος ΦΥΣΙΚΑ και θα υπαρχει καπου, αλλα μαλλον θα εκφραζεται σε μια εντελως διαφορετικη εκφανση της συμπεριφορας και ζωης του αγοριου. Κοινως, λεει η κοπελα, να το χεσω αν o ηλιος σου ειναι στον Κριο.. I wanted to cum like a crazy bitch. 
Γι αυτο εχω μια θεωρια συμφωνα με την οποια ,στα ερωτικα αν ειναι κοπελα μαθε που εχει την αφροδιτη της και αν ειναι αγορι ,μαθε που εχει τον αρη. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΗΣ/ΤΟΥ. γκανταμιτ. 
 
Ο Ερμης... τον ξεχαντε τον ερμη !!!! Εκανα ΠΑΝΤΑ αυτο το λαθος. Κοιταζα τους πλανητες καποιου ,και παντα τον ερμη τον ειχα σε δευτερη μοιρα... ΠΟΛΥΥΥΥ κακως. Οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι ο Ερμης ειναι ΦΟΒΕΡΑ σημαντικος πλανητης.. Η επικοινωνια ειναι το παν για πολλους , ετσι δεν μπορεις να παραλειπεις τον Ερμη. Μπιγκ μιστεικ. Μπορει να τιναξει μια σχεση στον αερα η χοντρη ασυμβατοτητα.
 
Οπως βλεπετε λοιπον με τα παραπανω παραδειγματα, η συγκεκριμενη ερωτηση ειναι παντελως ανουσια. Ισως ,θα μου πειτε
προσπαθεις να υποβαθμισεις την αξια του ηλιου επειδη τον εχεις στον καρκινο στον 12ο παλιοκακομοιρη. ΜΠΟΡΕΙ θα σας απαντησω, αλλα και παλι τα παραδειγματα μου , μπορειτε να τα διαψευσετε??? 
 
Ακουω αποψεις, γιατι καλα τα λεω εγω επιστημονικα , αλλα θελω να ακουω και τις σκεψεις του κοινου θνητου. Μιλα κοινε θνητε, τι πιστευεις? Αξιζει αυτη η ερωτηση ? 
 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...