παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Mονοπλευροι ερωτες γαμωτη

Ρε παιδια ,σημερα σκεφτομουν ολη μερα τις περιπτωσεις που το ενα ατομο εχει τρελη ψυχωσαρα και το αλλο ειναι στην καρακοσμαρα του. Παιδια αυτο παλιοτερα το ζουσα ολ δε ταιμ. Παιδια ηταν τραγικη η επιμονη σε ατομα που πολυ απλα ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ. Παιδια δεν σας κριβω οτι εβρισκα κατι γοητευτικο και σοκαριστηκο στην απορριψη. Παιδια η απορριψη με ηδονιζε ! Με μαγευε ! Η ιδεα οτι ενα ατομο ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ αντι να με απογοητευει και να με κανει να προχωραω,οπως τωρα(-και λεμε τωρα) με ΕΞΤΑΣΙΑΖΕ.

 ενιγουειζ, αυτο καποια στιγμη το ξεπερασα (επισης λεμε τωρα). αλλα παρολα αυτα παντα μου φαινοταν φοβερο το πως ρε παιδι μου ενα ατομο μπορει να εχει τοσο μεγαλη επιδραση επανω σου ενω ταυτοχρονα σε εχει ΧΕΣΜΕΝΟ. Δεν ειναι υπεροχο και μαγευτικο?!

Και οπως ελεγα και αναρωτιωμανι με την Rattle  , σε περιπτωσεις που το ενα ατομο ριχνει στο αλλο φοβερες οψαρες με πλουτωνα σε προσωπικους πλανητες.. τι ειδους σχεση αναπτυσσεται? Εννοω, ειναι καθαρα θυμα και θυτης? η ακομα και ο θυτης (πλουτωνιος) δεχεται ενα ΚΑΤΙ απο το θυμα? Μηπως δηλαδη η σχεση δεν ειναι τοσο ανιση ?

Και για να το πω σε επιστημονικη γλωσσα. Η μυγα λατρευει την κουραδα. Πεφτει επανω της, την κυριευει η υπεροχη μυρωδια της, η ανωμαλη τραχια και γλιτσερη υφη της και το υπεροχο σοκολατι χρωμα της. H κουραδα ομως...που ασκει τοσο μεγαλη επιρροη στην μυγα..νιωθει τιποτα? Η ειναι ενας απλος ψυχρος και αδιστακτος μαγνητης? Και δεν εννοω αν κολακευεται η οχι, γιατι προφανως και θα κολακευεται, αλλα περα απο την κολακια ,τιποτα αλλο? 

Και στην τελικη δεν πρεπει να υπαρχει καποιος συσχετισμος αναμεσα στα 2 ατομα ,οταν το ενα ταραζεται τοσο εντονα απο την υπαρξη του αλλου? γιατι ρε γαμωτο ειναι ΑΔΙΚΟ να ζουμε κατι εντελως ΜΟΝΟΙ μας.

Αλλοι, εχουμε μια επιρρεπεια σε τετοια θεματα, και αυτο μαλλον εχει να κανει με τον γαμημενο ποσειδωνα -κ εγω με αντιθεση αφρο ποσειδωνα δηλωνω βασιλιας αυτου.

 

Εμπρος λοιπον, διατυπωστε τις αποψεις σας και τις εμπειριες σας γι αυτο το θεμα.. κλαυτειτε αν θελετε. Εγω μολις επιστρεψω θα τα διαβασω ολα ολα ολα.

 

φιλακια ρουφηχτα με γλωσσα και σαλια. sloppy and funny kissing 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...