παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
1 post, 2 διαφορετικά θέματα

 

Θέλω να αναφερθώ σε δυό διαφορετικά θέματα σ'αυτό το post.

 

1) Στις 30/7 ανέβασα ένα παρόμοιο σχετικά με κάποια τεχνικά προβλήματα στο site (http://www.stardome.gr/tribes/cancer/19584.html).

Επανέρχομαι στο ίδιο θέμα γιατί τα προβλήματα συνεχίζονται. Ειδικά με το chat η κατάσταση είναι το κάτι άλλο. Θα μαλλιοτραβηχτούμε στο τέλος τα μέλη! 

Ανοίγεις παράθυρο συνομιλίας γράφεις και δεν σου μιλάει κανείς! Μερικές μέρες αργότερα ξαναβρίσκεις το μέλος και... "Ρε! γιατί δεν μου μίλαγες προχθές;" για να λάβεις την απάντηση "Πότε; Πώς; Πού; Γιατί;".

Κανείς δεν έχει δει τίποτα. Θα μπορούσα να υποθέσω ότι έκαναν κάτι άλλο και βαριόντουσαν να μου απαντήσουν. Έλα μου όμως που και οι άλλοι μου έχουν ζητήσει το λόγο γιατί κάποια στιγμή μου μιλούσαν κι εγώ στην κοσμάρα μου, επειδή πολύ απλά δεν έβλεπα τίποτα! Άσε δε που έχουμε κι ευαισθησίες! "Μπουααααααααα, δεν με αγαπάς πια και δεν μου μιλάς"!!!!! Βρε τί πάθαμε!

Και εντάξει... Για να είμαι ειλικρινής με τις περισσότερες φίλες μου εδώ μέσα ανταλλάξαμε τελικά msn και το σώσαμε, αλλά με κάποιες άλλες την παλεύουμε με το chat και... δεν παλεύεται σας λεω!

Αν μπορείτε ρίξτε του μια τεχνική ματιά, γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουμε θέμα! Δεν ξέρω πόσο θα κοστίσει η όλη διορθωτική ιστορία, αλλά θέμα του προγραμματιστή είναι να το παραδώσει σωστό. Εκτός αν το έχει φτιάξει από μεράκι χωρίς χρήματα, οπότε πάω πάσο. 

 

2) Το δεύτερο κομμάτι της καταχώρησης είναι εντελώς άσχετο με το πρώτο και αφορά το χθεσινό μπέρδεμα με τα tips of the day. Όπως έγραψα σαν σχόλιο αν και δεν έχω λογαριασμό στο facebook, είδα τελικά τα tips μετά από 3-4 refresh της σελίδας αφού με την πρώτη επίσκεψή μου δεν μου έβγαζε εξ'αρχής όλα τα ζώδια. 

Πολλά μέλη διαμαρτυρήθηκαν και μετά από ενημέρωση δική σας, μάθαμε τελικά τους λόγους που έγινε αυτό. 

Όμως... (εδώ θα μιλήσω σε πρώτο ενικό γιατί ακόμα δεν έχω συζητήσει με φίλους για να μάθω τη γνώμη τους για το συγκεκριμένο).

Κατανοώ τους εμπορικούς λόγους στους οποίους αναφερθήκατε. Επίσης σας ευχαριστώ πραγματικά για τις δωρεάν υπηρεσίες προβλέψεων και άρθρων που μου παρέχετε. 

Αλλά η σχέση αυτή μεταξύ μελών και site είναι αμφίδρομη. Βλέπω μέλη εδώ μέσα που είναι εγγεγραμμένα από τότε που το ανοίξατε. Κάποια μέλη που στήριξαν την αστρολογική αυτή κοινότητα και στις καλές και στις κακές της στιγμές. Που ναι, ίσως γκρίνιαξαν κάποια στιγμή αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψαν (άλλωστε κάποιες φορές η γκρίνια είναι εποικοδομητική ως προς την βελτίωση κάποιων πραγμάτων).

Μέλη που αποδείχτηκαν οι καλύτερες ζωντανές διαφημίσεις, αφού έφεραν εδώ φίλους τους με αποτέλεσμα το site να γίνει ευρύτερα γνωστό με πιο γρήγορους ρυθμούς. Θα μου πείτε ότι αυτό δεν φέρνει χρήματα για να μπορέσει να στηριχτεί μια σελίδα. Άμεσα μπορεί όχι, έμμεσα όμως ναι. Γιατί οι χορηγοί-εταιρίες δεν δίνουν σημασία στα μικρά sites, αλλά αυτό αλλάζει όταν η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη, αυτό νομίζω ότι το ξέρετε ήδη.

Όσο για τα συνδρομητικά sites παρόμοιου περιεχομένου και όχι μόνο, δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες τους τώρα που η κρίση τους χτυπάει την πόρτα. 

Τέλος πάντων αρκετά μακρηγόρησα... Εν ολίγοις καλά κάνατε που ανεβάσατε τα tips στο face, αλλά και τα μέλη εδώ καλώς έκαναν και διαμαρτυρήθηκαν. Θα έπρεπε να έχουν ανέβει ολοκληρωμένα κι εδώ. 

Καλά κάνετε και μας υπενθυμίζετε κάποια πράγματα και -θα το επαναλάβω-  ευχαριστώ για ό,τι δωρεάν μου προσφέρετε εδώ μέσα, αλλά ας λάβουμε υπόψιν αμφότεροι όλες τις παραμέτρους.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...