παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
hello everybody

Καλησπέρα, αυτή είναι η "παρθενική" μου εμφάνιση, όχι μόνο στο συγκεκριμένο site αλλά και γενικότερα σε τέτοιου τύπου δημόσιες "συνευρέσεις". Η επαφή με τον Πανόπουλο άρχισε απο το Nitro τα πρωινά - μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον και έξυπνος τύπος. Μετά απο την Athens Voice -περιμέναμε τις Πέμπτες να μάθουμε το μέλλον μας!!Οταν ανακάλυψα το Stardome καταχάρηκα..Ετσι σκέφτηκα να εμπλακώ πιο "ενεργά" και να τολμήσω να γίνω μέλος, να συζητήσω δημόσια κλπ. Θα ήθελα λοιπόν, έτσι για να πάρω το βάπτισμα του πυρός, να μάθω (αν αυτό γίνεται και άν προκύπτει απο τον αστρολογικό μου χάρτη) τι θα γινει επιτέλους με τα ερωτικα μου. Διανύω, για πρώτη φορά στην ζωή μου, περίοδο "ξηρασίας" και μοναχικής ερωτικής ζωής. Οχι ότι δε περιτρίγυρίζομαι απο αρσενικά "έτοιμα για όλα", η αλήθεια είναι ότι πάντα γνωρίζω κόσμο ελκυσικό και "διαθέσιμο".
Η διέλευση του Κρόνου απο το ζώδιο μου (ειδικά το 2005) , έφερε τα πάνω κάτω και ανέτρεψε τις σταθερές της ζωής μου (κυρίως σε ότι αφορά το θέμα έρωτας και συντροφικότητα). Απο τότε δε συντονίζομαι με τους άντρες γύρω μου, πάντα κάνω "λάθος" και ακατάλληλες επιλογές. Πάντα κάτι λείπει, κάτι είναι λάθος (συνήθως η ηλικία - έλεος πια με τους μικρούς!!).
Γιαυτό γιατρέ μου (Πανόπουλε) ρωτάω : Θα ζήσω;; γιατί ο έρωτας για μένα (όπως φαντάζομαι θα δείς στο χάρτη μου) είναι πολύ βασικό στοιχείο, θεμελιώδες θα έλεγα της ύπαρξης μου..

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...