παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ....
Το έκανα σχόλιο, ας το κάνω και ποστ να φαίνεται....

Μερικές επισημάνσεις για τις εκλείψεις:
1. Η Ηλιακή έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη. Ως τέτοια πάντα έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα προσπάθεια, ένα νέο ξεκίνημα, την ανάληψη μιας δράσης από μέρους μας. Αυτή η δράση συνήθως εμφανίζεται με η μορφή γεγονότων είτε με τη μορφή πληροφοριών ή νέων δεδομένων που έρχονται στην αντίληψη μας και παλαιότερα αγνοούσαμε.
2. Παρότι Νέα Σελήνη, τις στιγμές της ολικής έκλειψης όλα είναι σκοτεινά. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μην αναλαμβάνουμε δράση και να μην παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για λίγες μέρες μετά την έκλειψη (εκτός και αν θέλουμε οι σκοποί μας να παραμείνουν κρυφοί από τα μάτια του κόσμου... το σκοτάδι που λέγαμε)
3. Η έκλειψη είναι εξαιρετικής σημασίας αν υπάρχουν γενέθλιοι πλανήτες σε απόσταση μέχρι και 3 μοίρες από το σημείο της έκλειψης. Επομένως, αφού η αυριανή έκλειψη γίνεται στις 29 μοίρες του Καρκίνου επηρεάζει άμεσα όσους έχουν πλανήτες από 26 μοίρες Καρκίνου μέχρι 2 μοίρες Λέοντα και αντίστοιχα από 26 μοίρες Αιγόκερου μέχρι και 2 μοίρες Υδροχόου. Ο πλανήτης ή οι πλανήτες που έχουμε σε αυτές τις μοίρες θα καθορίσουν το πως θα γίνει αντιληπτή η αλλαγή της έκλειψης.
4. Τονίζεται ότι οι σημαντικές όψεις σε μια έκλειψη είναι οι σύνοδοι και οι αντιθέσεις. Όλες (μα όλες, όλες, όλες!!!) οι υπόλοιπες όψεις είναι δευτερεύουσας σημασίας.
5. Ο οίκος στον οποίο θα γίνει η έκλειψη καθορίζει τα θέματα με τα οποία πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι και που πρέπει να αναλάβουμε καινούργια, φρέσκια, πρωτότυπη δράση. Στην περίπτωση που η έκλειψη κάνει σύνοδο ή αντίθεση με προσωπικό μας πλανήτη θα επηρεάσει και τον οίκο που κυβερνά το ζώδιο στο οποίο ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι κυβερνήτης. Για παράδειγμα αν η έκλειψη γίνεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή μου είναι εξαιρετικά πιθανό τα γεγονότα να λάβουν χώρα στους οίκους που κυβερνά ο Δίδυμος ή η Παρθένος στο χάρτη μου.
6. Τα γεγονότα μιας έκλειψης δεν περιορίζονται σε χρονική ακτίνα λίγων ημερών μετά την έκλειψη. Η επίδρασή της κρατάει για χρόνια και κάθε φορά που ένας πλανήτης σχηματίζει με το σημείο της σύνοδο ή αντίθεση φέρνει εκ νέου γεγονότα.
7. Οι εκλείψεις γίνονται πάντα κοντά στους δεσμούς της Σελήνης. Όταν μια έκλειψη γίνεται από την πλευρά του Βόρειου Δεσμού τότε είναι μια νέα ευκαιρία, δημιουργείται μια νέα κατάσταση που δεν προϋπήρχε. Όταν η έκλειψη είναι από τη μεριά του Νότιου Δεσμού τότε σημαίνει η ώρα την αποδέσμευσης. Κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας πρέπει να ολοκληρωθούν ή να παύσουν για να ανοίξει χώρος για νέα δράση. Η παύση δεν είναι πάντα ευχάριστη. Αυτή η έκλειψη γίνεται από τη μεριά του Νότιου Δεσμού.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...