παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Να παρατήσω -προσωρινά- τις σπουδές μου; Θα ήθελα μια αστρολογική συμβουλή.
Η χρονιά που -σχεδόν- πέρασε ήταν καταθλιπτική για μένα από τα μέσα Απριλίου (μεγάλη ερωτική απογοήτευση) και μετά. Έπεσα σε μια κατάσταση μελαγχολίας η οποία και συνεχίζεται από τότε, κι έτσι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της σχολής μου -Σκίτσου και γενικότερα Σχεδίου-, δηλαδή δεν έχω καν διάθεση να ασχοληθώ με τις εργασίες μου. Ή μάλλον, δεν έχω διάθεση για τίποτα. Επιπλέον έχω πολλά νεύρα. Νομίζω ότι θα ήθελα να περάσω λίγο χρόνο σε αδράνεια και απομόνωση και αν τύχει, να το ξεπεράσω.
Έχω υποσχεθεί να το συζητήσω με τους καθηγητές μου αλλά θα ήθελα και μια αστρολογική συμβουλή. Να σταματήσω για φέτος τη φοίτησή μου, κι αν ναι, με τι να ασχοληθώ; Υπάρχει κανείς ο οποίος θα μπορούσε να με συμβουλέψει κατ'ιδίαν (από e-mail ή κάτι τέτοιο);

Είμαι Κριός με ωροσκόπο Λέοντα, Αφροδίτη στους Ιχθείς, Σελήνη στο Ζυγό, Ερμή στον Ταύρο, Άρη στον Υδροχόο, Μεσουράνημα στον Κριό και Λίλιθ στο Σκορπιό. Πιστεύω ότι έχω δώσει αρκετά στοιχεία όσον αφορά τον αστρολογικό μου χάρτη. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου πείτε αν προβλέπεται για μένα κάποια καλύτερη περίοδος και πώς να αντιμετωπίσω τη συναισθηματική μου κατάσταση.

Έχω διαβάσει κάποια πράγματα όμως θα 'θελα να δω τι ξέρουν κι άλλοι... Any help from the Experts?
Ευχαριστώ...
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...