παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
foo lurie

Ξέρει κανείς τι ωροσκόπο έχει ο John Lurie?? Τι διάολο, τόση ώρα είχα φάει έμπροσθεν του καθρέφτη στα 15 να προσπαθώ να πετύχω τη σωστή θέση αντίχειρα και δείκτη πάνω στο αριστερό μυνίγγι μου συνοδευόμενο από το ακριβες ύψος στο σήκωμα του αριστερού φρυδιού όπως ακριβώς αυτά συνέβαιναν στο προσώπό του εις το εσώφυλλον του Voice of chunk των Lounge Lizards, που θα πρέπει να είναι Κριός. Θα πρέπει να ξύπνησε κάτι μέσα μου που αυτός δεν- αλλά θα ήθελε να- διαθέτει, τόσο που μάλλον αναγκάστηκα να το θαυμάσω. 

-'Αν είναι δυνατόν ηλίθιε, να κάθεσαι ωσαν την κυρία μπροστά στον καθρέφτη περιμένοντας να δεις στην φάτσα σου λίγο απο Lurie. Τι έχεις αναγκη από τόνωση? Σχεδιάζεις να ανασύρεις  και τη φατσα μετά, στις ούτως ή άλλως ευφιέστατες και σχετικότατες που ταλαιπωρείς και σε ταλαιπωρούν.. κατι πρέπει να γίνει με την περιπτωσή σου μικρε.'  και πήρε πολύ καιρό και σε μένα και στους άλλους για να πεθάνει, να ξεμυρίσει και να εξαυλωθεί αυτός ο κύριος, ναι, ο μεγάλος προστάτης-ατομάρα-soon to be πασιφανέστατος σε όλους-πλην ποτέ- μέσα μου που υποδυκνύε πάλι κάποιον ανύπαρκτο δρόμο προς την δόξα να τραβήξω, όμως τότε ήταν εν ισχεί και το σχέδιο 'Lurie impersonation' θα ήταν σίγουρη επιτυχία. Καμμία η περίπτωση να αναγνωριστεί το αυθεντικό, καμμία η περίπτωση να αποτύχει από θεάτρικής απόψεως (απ'ό,τι έβλεπα), καμμία μα καμμία γυναίκα δεν θα φαινόταν αντάξια επίσης τόσου coolness (εδώ οι Άγγλοι λένε 'Ι figured') οπότε αφέθηκε άλλος ένας πιθανός παροξυσμός να σκονίστει στο ράφι με ένα διακριτικό χαρτάκι στο δοχείο του 'ανόητη υπερπροσπάθεια' με εμένα φυσικά να κοιμάμαι αυτάρεσκα όπως πάντα εκέινο το - καλοκαιρινό πολύ πιθανότατα - βράδυ.

Ετσι παμπόνηρος, σκοτεινός και υπερόπτης ήμουν ώρες ώρες τότε, και είχα και πλήρη αυτογνωσία για σταθερό στυλοβάτη στην αυτοπεποίθησή μου, πολύ κρίμα που δεν έγινα ένας σημαντικός άντρας αυτού του τόπου ούτε κατάφερα ποτέ να απολαύσω κάποια επιτυχημένη αυτοσκηνοθεσία μου χωρίς να σκάω από φοβερές ενοχές.

Τοξότης ο κύριος Lurie, Κριός εγώ, για μια στιγμη στον καθρέφτη μου ένα και το αυτό, φωτεινό  πυρ-οτέχνημα. .. στον καθρέφτη μου και λέω!


http://www.youtube.com/watch?v=kRY_PZIKeqM&feature=related
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...