παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
μπρρρρ

Γιατι ο Κριος ειναι το πρωτο ζωδιο στον ζωδιακο κυκλο που κυβερναται απο τον Αρη και το υποτιθεται leading ζωδιο? where does it lead??? Γιατι ποτε και απο ποιους επινοηθηκε το αστρολογικο συστημα?? (επινοηθηκε???) Γιατι ο Αρης ειναι ο πλανητης που καθοριζει την ισχυ μας στους αλλους και που πως και γιατι θεωρειται ισχυς?????? που οδηγουν οι ενισχυμενοι - ισχυροι??? (lol)

θα παμε να κατοικησουμε στον Αρη να γνωρισουμε ισως και τους παλιους επισκεπτες μας?????????????(lol) (οσα ερωτηματικα βαζω και αλλα τοσα θα εβαζα ειναι ισα με το τι πιστευω ή εχω ασχοληθει-μελετησει ή μπορω να γνωριζω για το αυτο θεμα) ή θα σωσουμε τη Γη και στην διαδικασια θα αγαπηθουμε - νοηματοδοτηθουμε?? ή και τα δυο?? (αν ειναι να γινουν και τα 2 εγω θελω και τα 2!!!! ...αλλα να μην εχει αρειανους εκει πανω... πανε βγαλε ακρη, εδω δε συννενοουμαστε μεταξυ μας...)

...και ερωτησεων συνεχεια!!!!!.... γιατι εβλεπα κατι στο youtube... και χ***ηκα (got the chills που λενε), και γι αυτο αρχισα να γραφω

ο κυριος beck που μαρεσει κιολας πολυ η μουσικη του αλλα με διχαζει συνεχως με τα φρικο-σαιεντολογικα του (δεν τα ξερω -δεν ασχολουμαι - δεν τα πιστευω -φρικαρω - τελεια και -)

timebomb video (φρεσκο)

http://www.youtube.com/watch?v=rFYcWNQdR6s&feature=related

...τι κανανε τωρα κατι τυποι??? (Λιακοπουλος αντιστοιχοι μαλλον - δεν τους ξερω...)

timebomb backwards...

http://www.youtube.com/watch?v=C53zI6buh2Y&feature=related

μονο ενα εχω να πω... μονο ενα γυρναει στο κεφαλι μου...!!!

Picture in art.doc.jpg
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...