παρακαλώ περιμένετε...

Ερώτηση

  • donantonio @ 06.03.2018 20:45
    Αθανάσιε γεια σου.
     
    Θα έλεγα ότι πρέπει να τα λάβεις και τα δύο υπόψη. Αυτός είναι κι ο λόγος που λέμε ότι πρέπει να διαβάζουμε και ζώδιο (Ήλιο) και Ωροσκόπο.
     
    Και στην άλλη ερώτηση που είχες κάνει, απαντάω εδώ και λίγο καθυστερημένα, αλλά η διέλευση του Άρη από το Β. Δεσμό μπορεί, ίσως το λιγότερο, να ενεργοποιήσει, κατά κάποιο τρόπο, τη σημασία του Β. Δ. στον εν λόγω οίκο και ζώδιο. Ίσως και σε συνδυασμό με άλλες διελεύσεις εκείνο τον καιρό, να δώσει και κάτι παραπάνω. Ειδικά για σένα που είσαι Κριός, επειδή είναι Άρης - κυβερνήτης του Ήλιου σου - δε θα έλεγα ότι είναι εντελώς αδιάφορη αυτή η διέλευση, απλά έχει σημασία και τι άλλο μπορεί να συμβαίνει τη στιγμή αυτής της διέλευσης.
  • Athanasios110 @ 07.03.2018 23:28
    Σας ευχαριστώ, πάρα πολύ για την απάντηση αι το χρόνο σας! Ειλικρινά με βοήθησε πολυ! Συνεχίζω βέβαια να το ψάχνω το ζήτημα, κυρίως ως προς το πώσ συνδυαζονται οι δυο "προβλέψεις"... οσον δε αφορά το Β.Δ. (ευχαριστώ, επίσης πολύ) εχω την αίσθηση ο,τι αυτο που ήταν να φέρει το έφερε, πολύ ύπουλα βεβαια.. ;-p είναι στο 12ο γεννεθλιο οικο μου... ω ναι.. ;PΚαι πάλι ευχαριστώ...
  • leonalex @ 13.03.2018 16:38
    οι  διελευσεις  των  υπερβατικων   πλανητων     ( πλουτωνας,   ουρανος, ποσειδωνας  και ο κρονος)ειναι αυτες που φερνουν  γεγονοτα στην ζωη μας   απο διελευση ,  αν χτυπανε προσωπικο πλανητη(  ηλιο, σεληνη,ερμη, αφρο, αρη)  με δυσκολες οψεις , (  συνοδος, αντιθεση ,τετραγωνο) .Ο  οικος   απο τον οποιο διερχεται  ο διελαυνων  πλανητης   υποδηλωνει τις εξωτερικες  συνθηκες  και συγκυριες.Ο  γενεθλιος  πλανητης  υποδηλωνει ποια αιτηματα της ζωης  επηρεαζονται(  πχ αφροδιτη  ερωτικα και οικονομικα)  Ο οικος  επισης  του γενεθλιου  δειχνει   την περιοχη  της ζωης που  εχει αυτην την επιρροη.Ενω ο αντικτυπος φαινεται  απο τον οικο που κυβερνα ο γενεθλιος.
  • Athanasios110 @ 18.03.2018 13:10
    @leonalex Σας είμαι υπόχρεος για την τόσο ωραία και κατατοπιστικότατη απάντησή!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ειλικρινά...

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...