παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Υπάρχει αστρολογική εξήγηση για τους look-alikes?

Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

Με ιντριγκάρει πολύ το φαινόμενο ότι άνθρωποι γεννημένοι την ίδια μέρα ή σε κοντινές ημερομηνίες, ενώ έχουν τελείως διαφορετικά backgrounds, μπορεί να μοιάζουν εντυπωσιακά στην εμφάνιση κ όχι μόνο στο χαρακτήρα (το τελευταίο είναι και σχετικά αναμενόμενο με τόσες ομοιότητες στο χάρτη).

Το έχω παρατηρήσει σε άτομα στη δουλειά: πχ μια κοπέλα μοιάζει πολύ σε μια φίλη μου από την Ελλάδα. Τη ρώτησα για ημερομηνία γέννησης και τελικά έχουν μία μέρα διαφορά. Αυτό είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά έχω δει κ άλλα!

Το συναντάμε και με celebrities (με κάτι τέτοια βουίζει το ίντερνετ)...

Δυστυχώς το παρατηρώ κ σε μένα. Πχ να είμαι γεννημένη 5 μέρες πριν τη μία και 1 μέρα μετά την άλλη και να μου βρίσκουν ότι μοιάζω και στις δύο.

 

Σε αυτό το ποστ βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρατηρούν το ίδιο http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum1/HTML/011004.html

αλλά δεν έχω βρει κάποια παραπάνω εξήγηση. Ξέρω πχ ότι αν είσαι Κριός (ή έχεις εκεί τον AC) είναι πιθανό να έχεις πρόσωπο με γωνίες, όμως σε ποιο σημείο μπορεί η μεγάλη ομοιότητα να εξαρτάται από τον Ήλιο και μόνο...;

 

http://www.youtube.com/watch?v=bIGuFP0clv0 :Ρ 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...