παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Γυναίκα-Κριός, ομορφιά και υγεία

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ζώδιο του Κριού σας προσδίδει μεγάλη ενεργητικότητα, καθώς σας ωθεί να λειτουργείτε με ταχύτητα, αμεσότητα και απαιτείται νευρική αντοχή. Είστε παρορμητικές, δυναμικές και γεμάτες διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Λίγη προσοχή ίσως δίνετε στην περιποίησή σας και ενδεχομένως η εμφάνισή σας προσδίδει ένα ύφος μοντέρνο, δυναμικό, μαχητικό και δίχως προκαταλήψεις. Η συναισθηματική σας ζωή εκτυλίσσεται με ένα έντονο ρυθμό και είστε πρόθυμη να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα και της έντονης σχέσης, με τον πρώτο ενθουσιασμό. Επενδύετε όμως άμεσα όλα τα όνειρά σας σε κάθε γνωριμία που κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απογοητεύεστε συχνά, όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.

Κάθε εγχείρημα μπορεί να είναι για σας σπίθα χαράς και για να αποδώσετε, θα πρέπει να περιέχεται το στοιχείο του ενθουσιασμού. Διαφορετικά, δεν θα είστε αποδοτική.

 

Αισθητικά, θα λέγαμε πως έχετε έντονο και σπινθηροβόλο βλέμμα, είστε εκδηλωτική, άμεση, αλλά συχνά κρύβετε μία ανασφάλεια. Όταν χάσετε την φλόγα σας, τότε μπορεί να αποσυρθείτε πάραυτα από το προσκήνιο. Ωστόσο δεν μένετε στην αφάνεια για καιρό. Μία νέα σπίθα ενθουσιασμού, σας δίνει δύναμη να ξεκινήσετε από την αρχή.

 

Δεν θα λέγαμε πως ανήκετε στα ζώδια που δίνουν βαρύτητα στην αισθητική τους περιποίηση (εκτός αν το ατομικό ωροσκόπιο δίνει άλλες πληροφορίες). Θα ενημερωθείτε, αλλά δύσκολα θα αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε την παραδοσιακή αισθητική σας επιμέλεια, εκτός κι αν υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος λόγος! Διαφορετικά, συνήθως δεν έχετε χρόνο να διαθέσετε σε σας.

 

Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ζωδίου (αν είμαι αμιγή) θα αναδείξουν μία μακριά μύτη, σπινθηροβόλο βλέμμα, τοξωτά φρύδια, μακρύ και λεπτό λαιμό, ανοιχτό μέτωπο. Συχνά το σώμα είναι λεπτό κα μυώδες. Η επιδερμίδα είναι ευαίσθητη, ωχρή ή με κόκκινες κηλίδες, ενώ η αγάπη για έκθεση στον ήλιο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, αν δεν προσέχετε. Τα χρώματα που σας ταιριάζουν στην περιποίηση του προσώπου, είναι τα απαλά και τα παστέλ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενώ το βράδυ, μπορεί να εντυπωσιάζετε με βαθύ κόκκινο χρώμα στα χείλη και σκούρα σκιά στα μάτια. Το άρωμα μπορεί να είναι έντονο, που γρήγορα χάνεται. Το κλασικό ντύσιμο σας ταιριάζει μόνο για να εντυπωσιάσετε για λίγο τον κοινωνικό σας περίγυρο. Διαφορετικά, τα σπορ και άνετα ρούχα είναι συχνά η επιλογή σας.

 

Χαρακτηριστικές γυναίκες-Κριοί: Έλλη Λαμπέτη, Μίνα, Πάττυ Πράβο

 

Γυναίκα - Κριός και λεπτομέρειες

Το Ηλιακό ζώδιο δεν δίνει από μόνο του όλη την έκφραση που θα είχε μία προσωπικότητα. Για τον λόγο αυτό σας δίνουμε τους συνδυασμούς, αν είστε γεννημένη με τον Ήλιο στον Κριό αλλά με ωροσκόπο σε κάποιο από τα δώδεκα ζώδια.

Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, θα τον βρείτε στα υπολογιστικά μας προγράμματα, ή μπορούμε να σας ενημερώσουμε στο φόρουμ των αναγνωστών, δίνοντάς μας τα στοιχεία γέννησής σας.

 

Η περιποίησή σας ανάλογα με τον ωροσκόπο θα είναι ως εξής:

 

Ωροσκόπος Κριός

 

Αγαπάτε την δράση για την γοητεία της δράσης! Επομένως η ταχύτητα είναι μέρος της ζωής σας και συχνά η ομορφιά είναι ένα χάσιμο χρόνου για σας. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία για συχνά μικρο-ατυχήματα και πολλές περιπέτειες. Πρέπει να προσέχετε την δίαιτά σας. Να κοιμάστε αρκετά για να χαλαρώνετε. Να αφιερώνετε λίγο περισσότερο χρόνο σε σας! Η ασθένεια που προκαλείτε μπορεί να έχει οξύτητα και να σας ξαφνιάσει, αλλά θα είναι εύκολο να την αποτρέψετε, αν μάθετε να πειθαρχείτε λίγο την παρόρμησή σας. Μην υπερβαίνετε τις φυσικές σας αντοχές. Δεν είστε από σίδηρο!

Για την περιποίησή σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά με βάση τη λεβάντα, τον βασιλικό, την ελιά και το κεράσι.

Τα αρωματικά σας έλαια είναι της μαντζουράνας και του χαμομηλιού.

Ενώ για την ενδυνάμωση του οργανισμού, θα συνιστούσαμε να προτιμήσετε μία θεραπεία με καρότο, σπανάκι, μήλο, φράουλα, φουντούκι, κάστανο, ή φύτρα δημητριακών.

 

Ωροσκόπος Ταύρος

 

 

Συνδυάζετε την δύναμη του Ταύρου και τον αισθησιασμό του με την φλόγα του δυναμικού Κριού. Μία αντιφατική σχέση, που όμως σας προσφέρει την ευκαιρία να παραμείνετε λίγο στον στόχο σας και να έχετε μία γερή κράση, ικανή και ανθεκτική. Οι κινήσεις γίνονται με περισσότερη περίσκεψη, αλλά χρειάζεστε αφθονία για να απολαμβάνετε τη ζωή και αρκετή σύνεση να μην το παρακάνετε…Πρέπει να εξισορροπείτε τα γεύματά σας για να αποφύγετε την παχυσαρκία. Ίσως η τακτική άσκηση να είναι μία λύση. Τα αθλήματα που θα σας ταίριαζαν δεν περιέχουν όμως την ταχύτητα. Αλλά θα ήταν καλύτερα, όσα απαιτούν αντοχή και δύναμη.

Για την περιποίησή σας, θα συνιστούσαμε προϊόντα από ελιά, πεύκο, μολόχα, βασιλικό, κυπαρίσσι, κεράσι.

Τα αρωματικά σας έλαια είναι της Αγγελικής και του Δυόσμου.

Για την ενδυνάμωση του οργανισμού, προτιμάτε μία θεραπεία με πράσο, πατάτες, μαρούλι, μύρτιλλο, φραγκοστάφυλο, σιτάρι και σόγια.

 

Ωροσκόπος Δίδυμοι

 

 

Αεικίνητοι και πολυσχιδείς, είναι δύσκολο να βάλετε τάξη και να βρείτε χρόνο για σας. Μιλάτε, έχετε πολλές ασχολίες, αναμεταδίδετε διάφορα νέα, διαβάζετε, ακούτε περιστασιακά ίσως, αλλάζετε διαθέσεις και αποφάσεις άμεσα. Η ζωή σας είναι μακριά από την ρουτίνα, μέσα σε δραστηριότητες, αλλά και εναλλαγές που εκνευρίζουν όσους έχουν περισσότερο δομημένο πρόγραμμα ζωής. Με ζωηρό πνεύμα αλλά λίγη επιμονή και υπομονή, παρά τις όμορφες ιδέες μπορεί να μην ολοκληρώνετε εύκολα το έργο σας. Ωστόσο προσαρμόζεστε, είστε επινοητικές και άμεσες στις αποφάσεις. Έχετε ανάγκη από καθαρό αέρα, ασκήσεις του σώματος, αλλά και στιγμές ηρεμίας. Οι συνεχείς μετακινήσεις σας εξαντλούν και δημιουργούν υπερένταση.

Για την περιποίησή σας προτιμήστε προϊόντα από πεύκο, ευκάλυπτο, μολόχα, θυμάρι και τζινγκ-τζενγκ.

Τα αρωματικά σας έλαια είναι αυτό της νερατζιάς και του θυμαριού.

Για την ενδυνάμωσή σας, μπορείτε να κάνετε θεραπεία με αγγούρι, πράσο, μύρτιλλο, σταφύλι, μήλο, αχλάδι, κριθάρι και σιτάρι.

 

Ωροσκόπος Καρκίνος

 

 

Το φλογερό ταπεραμέντο του Κριού σε συνδυασμό με την ευαισθησία του Καρκίνου, με εναλλαγές απροσδόκητες στην ιδιοσυγκρασία, ανάλογα με τις συγκινήσεις και τις εξάρσεις ή μεταπτώσεις των συγκινήσεων. Προικισμένη με μεγάλη δόση ενεργητικότητας, ενθουσιάζεστε αλλά αποθαρρύνεστε το ίδιο εύκολα. Αυτό σας εξαντλεί ψυχικά και σωματικά. Προσπαθείστε να συγκρατείτε τις συγκινήσεις σας που είναι η αιτία πολλών…δεινών! Μην παίρνετε αποφάσεις όταν είστε σε σύγχυση και όταν αισθάνεστε απογοητευμένη. Τότε όλα φαίνονται «βουνό» και αργότερα θα το καταλάβετε, αλλά ίσως θα είναι αργά. Η διατροφικές σας συνήθειες αλλάζουν ανάλογα με την διάθεσή σας και θα δυσκολεύεστε να τρώτε ισορροπημένα όταν είστε λυπημένη. Η επαφή με τη Φύση σας ευνοεί.

Για την περιποίησή σας, θα σας συνιστούσαμε προϊόντα από φλούδα νεραντζιού, μολόχα, πεύκο, δάφνη και βασιλικό.
Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του άνιθου και του γερανίου.

Ενώ για την ενδυνάμωση του οργανισμού, μία θεραπεία από λάχανο, μελιτζάνα, πατάτα, μπανάνα, μήλο, γύρη, κυδώνι, βρώμη και αναποφλοίωτο ρύζι θα ήταν το καλύτερο.

 

Ωροσκόπος Λέων

 

 

Με μία αξιόλογη ζωτικότητα και φλόγα για δημιουργικότητα και ζωή, αγαπάτε να γοητεύετε και γοητεύεστε από την ίδια τη ζωή. Μπορεί όμως να έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό να μην είναι προς όφελός σας. Θα σας ωθήσει σε επικίνδυνες αποφάσεις κάποια φορά, δηλαδή σε αποφάσεις που σας αφήνουν ακάλυπτη. Με την παρόρμηση από τη μία πλευρά και την γενναιοδωρία από την άλλη, θα μπορείτε να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις δίχως πολύ σκέψη. Η απογοήτευση ή η αποτυχία, δεν θα είναι εύκολα αποδεκτές και θα ήταν καλό να μάθετε πως δεν μπορείτε να πετύχετε σε κάθε εγχείρημα. Θα ενθουσιάζετε τους άλλους και συχνά θα σας θαυμάζουν. Να εναλλάσσετε την δράση με την ανάπαυλα όσο μπορείτε τακτικά, να κάνετε αναπνοές και να γυμνάζεστε για βελτίωση του μυικού σας συστήματος.

Για την περιποίησή σας προτιμάτε προϊόντα ομορφιάς από τίλιο, κεράσι, πεύκο, άρνικα, βασιλικό.

Τα αιθέρια έλαια για σας είναι της λεβάντας και του πορτοκαλιού.

Για την ενδυνάμωση του οργανισμού, κάνετε συχνά μία θεραπεία με μαρούλι, ντομάτα, πράσο, καλαμπόκι, μύρτιλλο, φραγκοστάφυλλο, φράουλα ή καλαμπόκι.

 

Ωροσκόπος Παρθένος

 

 

Η διστακτικότητα της Παρθένου με την δυναμική φύση του Κριού είναι ένας ιδιόρρυθμος συνδυασμός. Η παρορμητική διάθεση του ζωδίου σας εκθέτει τις αδυναμίες και ανασφάλειες του ωροσκόπου. Υπάρχει όμως μία σημαντική θετική έκβαση: διαθέτετε την υπομονή που απαιτείται για να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό του Κριού και μπορείτε να προσαρμόζεστε στις δυσκολίες ή να ελίσσεστε πιο εύκολα από την φύση του ζωδίου σας. Οι θυμοί σας είναι σπάνιοι και αν συμβούν θα φανούν εκρηκτικοί. Η δυσπιστία σας κάνει επιφυλακτική, και συνήθως διατηρείτε μία συστηματική και μεθοδική ζωή, παρά τις εξάρσεις που βιώνετε. Το ίδιο μπορεί να κάνετε και για την διατροφή σας. Προσέχετε να είναι ελαφριά, υγιεινή και αποφύγετε την συναναστροφή των απαισιόδοξων ή πρικρόχολων ανθρώπων.

Για την περιποίησή σας συνιστούμε προϊόντα από μάραθο, μούρο, κύμινο, θυμάρι, λωτό ή πεύκο.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του σχοινάνθου και της πορτοκαλιάς.

Για την ενδυνάμωσή σας, μπορείτε να κάνετε μία διατροφή από λαχανικά, εσπεριδοειδή, μύρτιλλο, κυδώνι, αναποφλοίωτο ρύζι.

 

Ωροσκόπος Ζυγός

 

 

Με τον ωροσκόπο στο αντίθετο αλλά και συμπληρωματικό σας ζώδιο, έχετε την ανάγκη να συνδέετε τις δύο όψεις ενός νομίσματος στη ζωή σας. Μία ενδιαφέρουσα εμπειρία, αλλά όχι πολύ εύκολη. Για τον λόγο αυτό, διαθέτετε μία αμφισβητούμενη ισορροπία, νευρικότητα και ίσως βιώνετε κάποια ανασφάλεια. Οι προσπάθειες που καταβάλλετε είναι σε πνευματικό και σε σωματικό επίπεδο. Αν και διαθέτετε σφρίγος και αντοχή, η λογική σας φέρνει εμπόδια ή αντιτίθεται στις ενέργειές σας και δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί με την δράση. Οι περίοδοι ανάπαυσης είναι πάντα απαραίτητες και η νοητική χαλάρωση επίσης. Σωστές αναπνοές, αλλά και γιόγκα, θα μπορούσαν να σας φέρουν γαλήνη. Αγαπάτε τις επαφές, τις συζητήσεις, τις αναζητήσεις. Θερμή και λογική συνάμα, μπορείτε να έχετε όμορφες ιδέες και να μεγαλουργήσετε!

Για την περιποίησή σας, σας προτείνουμε προϊόντα από τίλιο, σταφύλι, μολόχα, βασιλικό, φασκόμηλο, θυμάρι και βασιλικό.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του καλάμου και της νεραντζιάς.

Ενώ για την ενδυνάμωσή σας, μπορείτε να προτιμήσετε θεραπεία με μαϊντανό, σέλινο, κεράσι, σταφύλι, πεπόνι, μούσμουλο, φουντούκι.

 

Ωροσκόπος Σκορπιός

 

 

Με τον Άρη ως βασικό κυβερνήτη στον ωροσκόπο και στο ηλιακό ζώδιο, είστε μία μαχητική φύση, λιγότερο παρορμητική από τον Κριό ωστόσο. Θάρρος και τόλμη, σας κάνουν ικανή να ριψοκινδυνεύσετε και να σπάτε τους περιορισμούς. Σωματικές, ψυχικές και πνευματικές δραστηριότητες σας ταιριάζουν και σας έλκουν. Δίνετε μάχες και φθάνετε, αν χρειαστεί, στα άκρα. Μπορείτε να αντέξετε τον πόνο, αν και συχνά προσπερνάτε βιαστικά. Ωστόσο, διατηρείτε μνήμες του πόνου ή της απώλειας, καθώς γίνεστε πιο δυνατή και πιο συνετή. Η γνώση σε σας φθάνει μέσω της εμπειρίας και του βάθους και είναι δυνατόν να την αντιληφθείτε δίχως μεγάλη προσπάθεια. Προσέχετε μόνο την επιμονή σας να μην φθάσει να γίνει εμμονή! Η διατροφή σας ας είναι μετρημένη, όχι τοξική και βαριά.

Για την περιποίησή σας προτείνουμε προϊόντα από δενδρολίβανο, βασιλικό, πεύκο, νούφαρο.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του γερανίου και του καγεπουτίου.

Για την ενδυνάμωσή σας, συνιστούμε διατροφή με φύκια, πράσο, γλυκοπατάτα, σύκα, αμύγδαλα και δημητριακά. Αποφύγετε τα μπαχαρικά ή ελαττώστε τα.

 

 

Ωροσκόπος Τοξότης

 

 

Με ένα συνδυασμό φλογερό και ευέλικτο, μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέους ορίζοντες και να είστε δραστήρια, δημιουργική, περίεργη, διαφορετική, αισιόδοξη και ευχάριστη. Θα είστε η ψυχή της παρέας. Με ένα πνευματώδη τρόπο και αρκετό χιούμορ αντιμετωπίζετε τη ζωή και δράτε σύμφωνα με την σπίθα που αφυπνίζεται μέσα σας. Δίχως να περιμένετε την παρακίνηση άλλων, αναζητάτε πάντα κάτι νέο και είστε γεμάτη ενδιαφέροντα. Θαρραλέα, δεν αντιστέκεστε εύκολα στις προκλήσεις και την περιέργεια. Βιάζεστε υπερβολικά και ίσως είστε πληθωρική σε όλα. Ο αθλητισμός είναι ένας όμορφος τρόπος για να εκτονωθείτε και να αποφύγετε τα περιττά λίπη, αν κάνετε κατάχρηση στο φαγητό και στη διασκέδαση. Αν η ζωή σας είναι καθιστική, θα σας προτείναμε το βάδισμα.

Για την περιποίησή σας, επιλέξτε προϊόντα από πεύκο, φασκόμηλο, μύρτιλλο, άργιλλο, βασιλικό.

Τα αιθέρια έλαια που σας αρμόζουν είναι του σκόρδου και του Υλάγκ-Υλάγκ.

Για την ενδυνάμωσή σας, προτείνουμε μία διατροφή με σπανάκι, αγκινάρα, κάστανα, αγγούρι, μύρτιλλο, χυμό λεμονιού, μούρο, σιτάρι ή καλαμπόκι.

 

Ωροσκόπος Αιγόκερως

 

Συνδυάζετε δύο αντιθετικά στοιχεία, τη φωτιά και τη γη. Δύσκολο να τα ισορροπήσετε, καθώς το ένα επιβάλλει δύναμη και προώθηση, ενώ το άλλο σας ωθεί στην σταθερότητα. Η ζωτικότητά σας μπορεί να υπόκειται σε διακυμάνσεις, καθώς αυθόρμητα προωθείτε τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας. Σίγουρα δυναμικά, παρορμητικά, δυναμικά, αλλά δίχως να έχετε τον χρόνο να αφιερωθείτε σε κάτι άλλο πέραν του στόχου σας, μπορεί να παραμελείτε τις προσωπικές σας ανάγκες τελικά. Συχνά ολιγαρκείς, ξέρετε να θέτετε μία πειθαρχία, αν και η παρόρμηση θα σας κάνει κάποιες φορές να ξεφύγετε. Αποφύγετε τις υπερβολές. Καλό θα είναι να τρέφεστε ισορροπημένα, να ντύνεστε ζεστά αποφεύγοντας το κρύο, να αθλείστε με μέτρο και να αερίζεστε καλά. Εκείνο που απαιτείται να καλλιεργήσετε, είναι η αισιοδοξία.

Για την περιποίησή σας προτιμάτε προϊόντα από δενδρολίβανο, λεβάντα, πεύκο, βασιλικό, γύρη.

Τα αιθέρια έλαια που σας αρμόζουν είναι το κάρβι και το λεμόνι.

Για την ενδυνάμωσή σας, μία διατροφή από σπανάκι, σέλινο, μανιτάρια, πράσο, ελιές, φύκια, χουρμάδες, χυμό φράουλας και φραγκοστάφυλου δημητριακά και σόγια είναι το καλύτερο.

 

Ωροσκόπος Υδροχόος

 

 

Ένας ωραίος συνδυασμός, που μπορεί άνετα να ταιριάξει με το πνεύμα του Κριού. Ευκίνητο πνεύμα, ζωντανός χαρακτήρας, ετοιμότητα λόγου, είναι κάποια από τα βασικά σας χαρακτηριστικά. Με μία συστηματική άρνηση να μπείτε σε περιορισμό, μία μόνιμη αποφυγή της ρουτίνας και της συνήθειας, δράτε ελεύθερα, ανοίγετε νέους δρόμους και σας έλκει κάθε τι το διαφορετικό. Ανυπόταχτη και αντιδραστική, αν ξέρετε τον λόγο της δράσης και της αντίδρασης στη ζωή σας, κάνετε καινοτομίες και γίνεστε σκαπανείς. Οι απότομες αλλαγές όμως, μπορεί εν καιρώ να σας κουράσουν και να μειώσουν την ζωτικότητά σας. Η σωστή αναπνοή, η ελαφριά διατροφή, αλλά με ποικιλία και βιταμίνες, θα σας δώσει αντοχή και άνεση κινήσεων. Ο ύπνος πρέπει να γίνεται σωστά και να είναι αρκετός. Τα αφεψήματα είναι επίσης χαλαρωτικά για σας.

Για την περιποίησή σας, προτιμάτε προϊόντα από βασιλικό, φλούδα νεραντζιού, τριαντάφυλλο, ευκάλυπτο, πεύκο, τίλιο.
Τα αρωματικά σας έλαια είναι του κρεμμυδιού και του χαμομηλιού.

Για την ενδυνάμωσή σας, θα ήταν καλή η διατροφή από φρέσκα λαχανικά στον ατμό, φρέσκοι χυμοί φρούτων, σίκαλη, σιτάρι, ρύζι και μαγιά της μπύρας.

 

Ωροσκόπος Ιχθείς

 

Δύσκολα συνδυάζεται η ευαισθησία με την φλόγα και την παρόρμηση, η ζωτικότητα με την δεκτικότητα. Μικρές ή μεγάλες αδυναμίες, φοβίες, ανησυχίες μπορεί να γίνουν αφορμή να ταλαιπωρείστε συχνά άδικα. Βιάζεστε από την φύση του ζωδίου σας και παράλληλα ανησυχείτε ή χάνεστε στην σύγχυση από την φύση του ωροσκόπου. Αποφύγετε να αναπτύσσετε υπερβολικά την φαντασία, με κάθε αφορμή. Διαλέξτε ένα ιδανικό τρόπο ζωής, για να φθάσετε στην μακροζωία. Η ηρεμία είναι βασικό αγαθό για σας και πρέπει να την επιβάλλετε τακτικά στον εαυτό σας. Ο διαλογισμός, η γιόγκα, η επαφή με το υγρό στοιχείο –κυρίως τη θάλασσα, είναι τρόποι χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Η διπλή σας φύση, άλλοτε σας ωθεί στο να αναλαμβάνετε δράση και να πηγαίνετε μπροστά από άλλους και άλλοτε να αποσύρεστε, δίχως απόλυτα να το έχετε αποφασίσει. Μην υποκύπτετε σε βιαστικές επιλογές φαγητού, ή δίαιτας. Αποφύγετε τα χημικά και επιβάλλετε ηρεμία στον ύπνο σας.

Για την περιποίησή σας, προτιμάτε προϊόντα από βασιλικό, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, δυόσμο, τζινγκ-τζενγκ, πεύκο.

Τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν είναι του λεβίστικου και της μυρτιάς.

Για την ενδυνάμωσή σας, μία διατροφή που περιέχει καρότα, λάχανο, ντομάτα, φακές, μπανάνες, λεμόνι, μύρτιλλο, φραγκοστάφυλο, σιτάρι, κριθάρι, είναι καλή επιλογή.

http://astrolife.gr/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...