παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
midlife crisis στα 31

γεια χαρά σε όλους. εδώ και χρόνια τρώγομαι να βρω κάτι στο γενέθλιο χάρτη μου (15 απριλίου 1981, στις 10.15 πμ) που θα μπορούσε ίσως να μου δώσει μια κατεύθυνση σε μπερδεμένες ή δύσκολες φάσεις χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, αλλά επιστρέφω κάθε φορά που δεν ξέρω τι να κάνω. έχω συνειδητοποιήσει τον τελευταίο χρόνο ότι η αγωνιστικότητα ενός κριού που θέλει να τα βγάλει πέρα θυμίζει μερικές φορές ακόμα και αιγόκερω, αλλά εγώ δεν είμαι αιγόκερως και δεν μπορώ να ανεχτώ κι άλλη μιζέρια.

στην προκειμένη περίπτωση, ζω σε μία πρωτεύουσα της δυτικής ευρώπης και έχω στη μέση (μένει ένας χρόνος περιθώριο αλλά 0 σελίδες προς το παρόν) ένα μεταπτυχιακό για το θέατρο και ταυτόχρονα μια δουλειά στο χώρο της μόδας η οποία με μερικές αλλαγές θα με ευχαριστούσε αρκετά και την οποία ξεκίνησα για να βγάζω τα προς το ζην.

κατάφερα να ξεπεράσω πολλές δύσκολες φάσεις (ανάμεσα σε άλλα να στείλω στα αδιάβαστα και ένα πρώην ο οποίος προσπάθησε μέχρι και να με σκοτώσει - αιγόκερως!) και τώρα πια μέσα σε κάποια σχετική ηρεμία σκέφτομαι πως είτε πρέπει να βρω μια δουλειά σε θέατρο, πράγμα πολύ δύσκολο γιατί δεν έχω γνωριμίες και ο χώρος αυτός λειτουργεί έτσι και επίσης νομίζω συχνά πως δεν έχω τα αρχ*δ*α να κάνω ένα τέτοιο μπαμ χωρίς πισινές. είτε να βρω μια άλλη δουλειά στη μόδα, γιατί η κατάσταση εκεί που δουλεύω μυρίζει μπαρούτι (κοινώς είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να με διώξουν και τρέχω με συνδικάτα κλπ. για να τους πολεμήσω αντί να γράφω το μεταπτυχιακό μου). δε βλέπω να υπάρχουν τρελές ευκαιρίες αλλά μου φαίνεται κάπως πιο πραγματοποιήσιμο.

σκέφτομαι πως ο ουρανός στον κριό πρέπει να έχει κάποια σχέση με τη διάθεσή μου να σηκωθώ και να φύγω αλλού, και έχω ετοιμαστεί να το κάνω αρκετές φορές. ποντάρω επίσης στο δία στους διδύμους που έχω και σαν ωροσκόπο. καμιά ιδέα κανείς για το δίλημμα;

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...