παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
sample horary

Όσα γράφονται και λέγονται για τις ωριαίες είναι περισσότερο από αρκετά και συνήθως , αντί να συμβάλλουν σε μία κατάληξη, δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα ασάφειας.

 

Πως ελέγχουμε την εγκυρότητα ενός χάρτη?

Τι σημαίνει η Σελήνη κενή πορείας?

Μπορούμε άραγε να χρησιμοποιούμε ως συμπληρωματικό δείκτη μίας γυναίκας την Αφροδίτη σε ερωτήσεις που αφορούν ερωτικές σχέσεις και κατ'αναλογία τον Ήλιο για τον άντρα?

 

Αυτά, είναι μερικά όσων μας απασχολούν συνήθως.

 

 Δεν σκοπεύω να αναπτύξω απαντήσεις επί όσων ανέφερα βέβαια αλλά μερικές παρατηρήσεις μόνο.

 

Μία ερώτηση που ετέθη στις 6/4/2012  στη Θεσσαλονίκη, ώρα 00:47 { τα ξημερώματα }  με ωροσκόπο στην 27η μοίρα και 42 δεύτερα του Τοξότη αφορά το αν " ο Χ μ'αγαπάει

 

Σπάνια κάνω ερωτήσεις που αφορούν τα προσωπικά μου και ακόμα πιο σπάνια δημοσιεύω ερωτήσεις που είναι δικές μου για οποιδήποτε θέμα  - γιατί αν το κάνω θα φρίξετε με το τι επιλέγω να ρωτάω και όχι μόνο.

 

Έτσι, ίσως επειδή δεν πολυενοχλώ το Σύμπαν με άφθονο μπίρι μπίρι μπορώ να πω οτι έχω για το κάθε τι αν και περίπλοκες, αρκετά ξεκάθαρες απαντήσεις για το κάθε τι.

 

Εν προκειμένω, ο χάρτης της ερώτησης είναι :

 

S1Horary-l.jpg

 

 

- Παρατηρώ { στατιστικά } ότι συνήθως υπάρχει κάποιος πλανήτης στον 1ο μου οίκο ο,τι και αν ρωτάω.

- Επίσης, παρατηρώ οτι συνήθως έχω επιπλέον πληροφορίες ή και την απάντηση ατόφια και μόνο από τους απλανείς ή/και τους Κλήρους.

- Τέλος, για το θέμα του αν η Αφροδίτη μπορεί να δοθεί ως επιπλέον δείκτης στη γυναίκα νομίζω οτι αυτό δεν πρέπει να γίνεται πάντα και ως κανόνας αλλά κατόπιν ελέγχου της συνολικής εικόνας του χάρτη.

 

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω πως μπορεί καθώς βλέπω οτι ο δείκτης μου, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης και στην έξαρση της Σελήνης.

( Συνήθως ενεργώ και ζω ατόφια τη ζωή μου, δεν διαχωρίζω σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα ούτε διχάζομαι ανάμεσα σε όλα αυτά. Όλα είναι ένα. Ίσως το να είναι κανείς απόλυτος να έχει και τα καλά του όπως αυτό ;- )  }

 

* H ερώτηση τέθηκε σε ώρα Ερμή.

 

Όποιος θέλει, ας πει τη γνώμη του :

Μ'αγαπάει?

καθώς και ό,τι άλλο θέλει να πει με βάση αυτόν τον χάρτη.

 

Have fun!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...