παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πες μου το ζωδιο σου να σου πω τί Ονειρο είδες (1)

 

 


 

 

 

ΚΡΙΟΣ: « ΕΙΜΑΙ»
Αν είστε Κριός, έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον πλανήτη Άρη, που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η διεκδίκηση των πρωτείων, ο ζήλος, η αντιπαράθεση που φτάνει ακόμα και στην σύγκρουση, οι καθημερινές μάχες για την διατήρηση των κεκτημένων , οι νίκες και οι ήττες , σας αγγίζουν βαθιά μια και αντιστοιχούν στις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του αρσενικού πολεμιστή Άρη.




ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
Τα όνειρα που αντανακλούν την φύση του ζωδίου σας είναι όνειρα που έχουν να κάνουν με συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά και με θέματα πρωτιάς και εξουσίας. Μία σύγκρουση στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή μια αντιπαράθεση στην σχέση σας μπορεί να σταθεί αφορμή για έντονα όνειρα. Το ονειρικό εγώ, δηλαδή ο εαυτός σας στο όνειρο, φαίνεται να είναι έτοιμος να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόκληση και έτσι βλέπει τους άλλους χαρακτήρες μέσα στο όνειρο σαν ανταγωνιστές. Επίσης τα όνειρά σας χαρακτηρίζονται από μια ¨ αρσενική ¨ ποιότητα που σχετίζεται με την κίνηση, την δραστηριότητα, τον ανταγωνισμό και την μάχη.

 

ΣΥΜΒΟΛΑ: Όλα τα σύμβολα που σχετίζονται με την αρσενική φύση, την σύγκρουση και την μάχη. Μερικά απ΄ αυτά είναι :

Κριάρια

Άλογα

Ιππέας

Ακόντιο, Μαχαίρι, Αιχμηρά αντικείμενα

Κάστρα και Πύργοι

Κράνος, Ασπίδα, Όπλα γενικά

Αντικείμενα με φαλλικό σχήμα, όπως ομπρέλες, πούρα κλπ.

 

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Οι εφιάλτες σας θα αντανακλούν τον φόβο σας για την ήττα, το χάσιμο της πρωτιάς αλλά και την δειλία. Ένας από τους χειρότερους εφιάλτες σας μπορεί να είναι μια σκηνή όπου ενώ βλέπετε μια απειλή να πλησιάζει, δεν μπορείτε να κινηθείτε, να αντιδράσετε. Έτσι, όταν είστε αγχωμένοι και πιεσμένοι, θα βλέπετε όνειρα όπου τα πόδια σας είναι καρφωμένα στην άμμο, ότι είστε παράλυτοι, ότι δεν μπορείτε να τρέξετε κ.α.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Αν βλέπετε συχνά όνειρα που αντανακλούν την φύση του ζωδίου σας, τότε πιθανόν το υποσυνείδητό σας σας προτρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να μην δράτε παρορμητικά και ανεξέλεγκτα, γιατί συνεχώς θα βρίσκεστε σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας. Καλείστε λοιπόν να αναπτύξετε την θηλυκή σας πλευρά, που σχετίζεται με την αποδοχή, την δημιουργικότητα, την διαίσθηση και την γονιμότητα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ « ΕΧΩ»

 Σαν Ταύρος που είσαστε, σας αρέσει η σταθερότητα και η πρακτική, προσγειωμένη αντιμετώπιση των καταστάσεων που αντιμετωπίζετε. Λειτουργείτε καλύτερα μέσα σε ένα πλαίσιο συνηθειών και μπορεί να γίνετε πολύ πεισματάρηδες όταν πρόκειται να σας επιβάλλουν νεωτερισμούς και καινοτομίες. Είσαστε επίσης πολύ ευαίσθητοι στα οικονομικά θέματα και στα χρήματα γενικά, μια και έχετε πολύ σταθερές και αδιάλλακτες απόψεις για την διαχείρισή τους.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Τα όνειρα ενός Ταύρου πραγματεύονται θέματα που έχουν να κάνουν με την σύγκρουση μεταξύ του παλιού και του νέου, της σταθερότητας και της ανασφάλειας. Επίσης στα όνειρά σας γενικά επικρατεί μια συμμετρία και μια τάξη που μπορεί να εκφράζεται με σκηνικά που απεικονίζουν μια σειρά παρόμοιων κτιρίων, ανθρώπους που φαίνεται να μοιάζουν μεταξύ τους, ή αντικείμενα τακτοποιημένα σε στοίβες, σειρές ή κατά θέματα.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Σύμβολα που απεικονίζουν σταθερότητα, τάξη και συμμετρία, αλλά επίσης και θηλυκά σύμβολα, μια και ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας είναι η Αφροδίτη. Μερικά απ΄ αυτά είναι:



- Ταύροι
Όμοια πράγματα π.χ. δύο ποτήρια, τρία τραπέζια, τέσσερα κτίρια κ.ο.κ.
Χώμα, πέτρες, δέντρα και οτιδήποτε σχετίζεται με την Γη
Νομίσματα, σεντούκια, κελάρια
Αλυσίδες, σχοινιά, περιλαίμια
Θεμέλια, Κολώνες, Τοίχοι κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Οι εφιάλτες σας έχουν να κάνουν με την ανασφάλεια και την έλλειψη σταθερού σημείου αναφοράς. Έτσι, αν βλέπετε συχνά ότι είσαστε χαμένοι και δεν μπορείτε να βρείτε τον δρόμο σας, ότι είσαστε μακριά από το σπίτι σας, ότι χάνετε πράγματα που τα θεωρείτε δικά σας, αλλά και όνειρα θανάτου - αλλαγής, τότε πιθανόν αυτά τα όνειρα να σχετίζονται με πιο βαθύτερα στρώματα της προσωπικότητάς σας που έχουν να κάνουν με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Αν βλέπετε λοιπόν συχνά όνειρα που σχετίζονται με το ζώδιό σας, τότε πιθανόν χρειάζεται να μην είστε τόσο κτητικοί, να διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος σας και να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές. Το υποσυνείδητό σας σας υπενθυμίζει ότι ενέργεια που δεν κινείται λιμνάζει και βαλτώνει και ότι ζωή σημαίνει ροή της ενέργειας, κίνηση και αλλαγή.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ « ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ»
Σαν Δίδυμοι σας αρέσει η αναζήτηση της γνώσης, λειτουργείτε καλά σαν μαθητής αλλά και σαν δάσκαλος, είστε ορθολογιστές και κοιτάτε πάντα και τις δυο πλευρές πριν καταλήξετε σε μια απόφαση. Έτσι, τα όνειρά σας πολλές φορές έχουν να κάνουν με την αναζήτηση, αλλά και συναντήσεις με ανθρώπους που προσπαθούν να σας μεταδώσουν σημαντικά μηνύματα, κυρίως λεκτικά.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Τα όνειρα που δείχνουν την φύση των Διδύμων έχουν να κάνουν με την προσαρμοστικότητα, την εξυπνάδα, αλλά και την δικαιοσύνη. Είναι επίσης αυτά τα όνειρα που φέρνουν σημαντικά μηνύματα, μια και ο κυβερνήτης πλανήτης είναι ο Ερμής, που είναι αγγελιοφόρος των θεών. Επίσης όλα τα όνειρα που σχετίζονται με την κοινωνικότητα και την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ: Τα όνειρα ενός Διδύμου έχουν σύμβολα που παραπέμπουν σε νόηση, σφαιρική αντίληψη και επικοινωνία, όπως:
Δυο αδέλφια
Κηρύκειο
Ορχιδέα
Φτερωτά πλάσματα
Αέρας κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Μια και σαν Δίδυμοι έχετε άμεση ανάγκη να επικοινωνείτε, ο χειρότερος σας φόβος είναι ο αποκλεισμός, η απομόνωση και η μοναξιά. Σε κάποιες περιπτώσεις, το σύμβολο που επικρατεί στους εφιάλτες σας είναι ο λαβύρινθος, που οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα.

 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Αν είστε Δίδυμοι στο ζώδιο και βλέπετε συχνά όνειρα που προσιδιάζουν στην φύση του ζωδίου σας, τότε το μήνυμα των ονείρων σας πιθανόν να έχει να κάνει με το να μην διασκορπίζεστε και να είστε πιο αποφασιστικοί. Επίσης - κάτι πολύ βασικό - να ισορροπείτε την λογική και τον ορθολογισμό με την διαίσθηση και τα μηνύματα της καρδιάς.

 

 Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης

 http://www.anew.gr/dreams/article.php?aid=3&pno=2

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...