παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστρολογία και ... { 2 }
h-bubble1.JPG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
            Παροδική έλξη ....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που προκαλούν έλξη από κάποιον αλλά σε βραχυπρόθεσμη βάση.

Όταν ο προοδευμένος Άρης του ενός  διελαύνει από τη θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο του άλλου μπορεί να προκαλέσει μία προσωρινή έλξη.

 

Το ίδιο μπορεί να συμβεί όταν η προοδευμένη Αφροδίτη του ενός διελαύνει από τη θέση του Άρη στο άλλο ωροσκόπιο.

 

Όταν ο προοδευμένος Ήλιος του ενός διελαύνει από τη θέση της Σελήνης στο άλλο ωροσκόπιο είναι πιθανόν η έλξη που θα δημιουργηθεί να μην έχει ερωτική χροιά αλλά να σημαίνει την έναρξη μίας δυνατής φιλικής σχέσης.

 

Συνήθως αυτές οι ενδείξεις δεν σημειοδοτούν διάρκεια εκτός και αν υπάρχουν και άλλες ενδείξεις στους 2 χάρτες που να μας πείθουν ότι τα δύο άτομα έχουν ροπή για πιο δυνατή σχέση μεταξύ τους.

 

Όταν η προοδευμένη Σελήνη του ενός κάνει όψη τετραγώνου ή αντίθεσης με τον Ήλιο του άλλου μπορεί να προκληθούν διαφωνίες και διαμάχες.

Αν στους δύο γενέθλιους χάρτες υπάρχουν ενδείξεις ισχυρών δεσμών μεταξύ των δύο προσώπων, τότε η κρίσιμη περίοδος είναι προσωρινή.

 

Όταν η προοδευμένη Σελήνη το ενός διελαύνει από τον γενέθλιο  Άρη ή τον Κρόνου του άλλου σηματοδοτεί μία αρνητική περίοδο μεταξύ των δύο προσώπων.

 

Αντιστρόφως, όταν ο προοδευμένος Ήλιος του ενός διελαύνει από τον Δία του άλλου, τότε γεννιέται η ευκαιρία για τη δημιουργία μίας φιλίας που δεν θα είχε δημιουργηθεί υπό άλλες συνθήκες.

 

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι το άτομο του οποίου οι προοδευμένοι πλανήτες διελαύνουν από τους γενέθλιους  του άλλου είναι αυτό που προκαλεί τις εντάσεις ή τις ευκαιρίες.

 

Όταν εξετάζουμε διελεύσεις, ο Ποσειδώνας είναι συνήθως ο πλανήτης που δημιουργεί παροδικές ρομαντικές καταστάσεις στη ζωή μας.

Κυρίως αν κάνει όψεις με τον ωροσκόπο μας, τον Ήλιο ή τη Σελήνη έχουμε... στερεώσει τα ροζ γυαλιά μας καλά στη μύτη μας και είμαστε έτοιμοι για σοβαρό…ρομαντισμό

: -)

 
*
συνεχίζεται
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...