παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς αγαπάει ένας Κριός
Κριός με Αφροδίτη στον Κριό
Η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σας φανερώνει ότι είστε ένας άνθρωπος που ζείτε με ένταση και πάθος την ερωτική σας ζωή. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στους ερωτικούς πειρασμούς. Η βαθύτερη ερωτική σας επιθυμία είναι να προσελκύετε όποιο άτομο βάλετε ερωτικό στόχο και μπορείτε να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας προκειμένου να το πετύχετε. Η ανάγκη σας για ερωτική επιβεβαίωση είναι πολύ μεγάλη, και όταν τα αισθήματά σας δεν δέχονται ανταπόκριση ή νιώσετε ότι έχετε δεχτεί απόρριψη τότε εκδηλώνετε επιθετική, εριστική και πολύ απότομη συμπεριφορά γιατί θίγεται ο εγωισμός σας. Όταν ερωτεύεστε λειτουργείτε με υπερβολή, εκδηλώνετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματά σας και απαιτείτε να είστε το επίκεντρο της προσοχής του ερωτικού σας συντρόφου. Ωστόσο έχετε την τάση να προσπαθείτε να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε μία σχέση καταπιεστική που σας περιορίζει την ελευθερία έκφρασης. Στη ζωή σας θα υπάρξουν πολλές σύντομες σε διάρκεια ερωτικές σχέσεις γιατί έχετε την τάση να μπερδεύετε τον έρωτα με τον ενθουσιασμό. Η ρουτίνα, γρήγορα κάνει την «επίσκεψή» της στους ερωτικούς σας δεσμούς και η πιο εύκολη λύση για εσάς είναι να ξεκινήσετε και πάλι το «κυνήγι» νέων ερωτικών συγκινήσεων.


Κριός με Αφροδίτη στον Ταύρο
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου «γλυκαίνει» και περιορίζει την παρορμητική φύση του ζωδίου σας και σας χαρίζει μία αισθησιακή και ρομαντική νότα στα αισθηματικά σας ζητήματα. Αναζητάτε την αληθινή αγάπη, τον δυνατό έρωτα και δεν συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να αποκτήσετε. Σας αρέσει πολύ το φλερτ και οι νέες γνωριμίες, όμως στον έρωτα είστε αρκετά επιλεκτικοί. Προσπαθείτε να περιορίζετε τον χειμαρρώδη ενθουσιασμό σας για να μην κάνετε λάθη που θα σας πληγώσουν, όταν όμως ερωτευτείτε τότε παθιάζεστε και εκδηλώνετε όλη την στοργή και την τρυφερότητά σας με αυθορμητισμό. Αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο που θα σας καλύπτει συναισθηματικά παράλληλα όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει καλή οικονομική άνεση για να μπορεί να ικανοποιήσει τις υλικές σας ανάγκες αλλά για να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στο πλάι του. Σας αρέσει το ταίρι σας να ντύνετε με ακριβά ρούχα, να σας κάνει αρκετά συχνά δώρα αλλά και να απολαμβάνετε παρέα την διασκέδαση, την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Όταν είστε σε μία ερωτική σχέση, συχνά νιώθετε ότι ο σύντροφός σας είναι «κτήμα» σας και απαιτείτε την πλήρη αποκλειστικότητα. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που η ερωτική ζήλια, το πείσμα αλλά και η εγωιστική σας συμπεριφορά θα σας φέρει σε ερωτικούς μπελάδες.


Κριός με Αφροδίτη στους Διδύμους
Ο έρωτας είναι για εσάς ένα παιχνίδι που σας γεμίζει με κέφι και ενθουσιασμό. Σας αρέσει το φλερτ, οι νέες γνωριμίες όμως αρκετές φορές παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και λειτουργείτε επιπόλαια.. Στον έρωτα προτιμάτε το παιχνίδι που γίνετε μέχρι να κατακτήσετε το άτομο που ποθείτε. Όταν νιώσετε την σιγουριά ότι κερδίσατε τον ερωτικό σας στόχο, τότε σιγά- σιγά ο ενθουσιασμός σας φεύγει . Όταν ερωτεύεστε νιώθετε σαν να ζείτε ξανά τον πρώτο εφηβικό σας έρωτα, εκδηλώνεστε με πάθος, αυθορμητισμό και κατακλύζετε τον ερωτικό σας σύντροφο με μηνύματα, τηλέφωνα και επικοινωνίες για να του δείξετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σας αρέσει η ποικιλία και τα ερωτικά σας γούστα είναι περίεργα και ασταθή. Πολλές φορές μπερδεύεστε σε σκέψεις και διχάζεστε ερωτικά γιατί δεν ξέρετε τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάτε . Στην πραγματικότητα αυτό που επιθυμείτε είναι έναν ερωτικό σύντροφο που θα καταφέρει να διεγείρει το μυαλό σας, θα θαυμάζετε την ευστροφία του και η σχέση σας θα σας προσφέρει εμπειρία και γνώση. Στη ζωή σας θα μετρήσετε αρκετές σχέσεις σύντομης διάρκειας, γιατί σας αρέσει η ελευθερία, βαριέστε εύκολα, σας αρέσει να αποκτάτε νέες ερωτικές εμπειρίες και δεν μπορείτε να περιορίζεστε σε έναν μόνιμο δεσμό.

Κριός με Αφροδίτη στον Υδροχόο
Ένα από τα ύψιστα ιδανικά της ζωής σας είναι η αγάπη και στη ζωή σας θα δώσετε τις μάχες σας για να βρείτε και να ζήσετε την αληθινή αγάπη. Έχετε συγκεκριμένα πρότυπα στο μυαλό σας και δεν συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να κατακτήσετε. Αναζητάτε έναν άνθρωπο που θα σας γοητεύσει με την εξωτερική του εμφάνιση και που θα καταφέρει να σας συνεπάρει με το μυαλό του και τον χαρακτήρα του. Διαθέτετε έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών, γίνεστε συμπαθής με την φιλική σας διάθεση και δεν διστάζετε να φλερτάρετε άμεσα και να δείξετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Στον έρωτα για εσάς δεν υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις, είστε ένας ανοιχτός, μοντέρνος άνθρωπος που απολαμβάνει το πάθος και τις ερωτικές εκπλήξεις. Έχετε την τάση να μπερδεύετε την φιλία με τον έρωτα, γιατί η βαθύτερη επιθυμία σας είναι με τον ερωτικό σας σύντροφο να είστε πάνω από όλα τα καλύτερα φιλαράκια. Ακόμα και όταν μία σχέση σας λαμβάνει τέλος, εσείς επιθυμείτε να συνεχίσετε να διατηρείτε μία φιλία με τον πρώην ερωτικό σας σύντροφο. Στη ζωή σας θα προσπαθήσετε να καθυστερήσετε την μόνιμη δέσμευση, το γάμο ή τη συμβίωση. Λατρεύετε την ελευθερία σας, θέλετε να αποκτάτε νέες εμπειρίες, να φλερτάρετε και να ζείτε ανεξάρτητα.


Κριός με Αφροδίτη στους ΙχθείςΗ ερωτική σας ζωή οι προσδοκίες αλλά και τα συναισθήματά σας χαρακτηρίζονται από έντονες αντιφάσεις. Από την μία πλευρά ο πύρινος Κριός σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, πάθος και έντονο ενθουσιασμό και από την άλλη πλευρά η υδάτινη Αφροδίτη στους Ιχθύς σας μετριάζει τον εγωισμό και σας ενισχύει με ρομαντισμό, ονειροπόληση αλλά και ευαισθησία. Ο ενθουσιασμός σας και η ανάγκη σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε σας οδηγούν σε υπερβολές και σαν κάνουν να μεγενθύνετε τα συναισθήματά σας αλλά και να υπερεκτιμάτε ανθρώπους που κανονικά δεν πρέπει. Τα παρορμητικά και παθιασμένα συναισθήματά σας, σας παρασύρουν να βιώνετε στο έπακρο τον έρωτα και να αισθάνεστε σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που βιώνετε αυτό το συναίσθημα στη ζωή σας . Είστε ένας δοτικός ερωτικός σύντροφος που προσπαθεί με όλο τον ρομαντισμό, τον ερωτισμό και τον αυθορμητισμό του να ικανοποιεί το ταίρι του. Αν ο ερωτικός σας σύντροφος σας παραμελεί συστηματικό, είναι πολύ εύκολο για εσάς να παρασυρθείτε στην απιστία. Θέλετε να εισπράττετε συναισθηματική επιβεβαίωση και όταν τα συναισθήματά σας δεν βρίσκουν ανταπόκριση απογοητεύεστε και πληγώνεστε νιώθετε σαν να έφτασε η συντέλεια του κόσμου, μέχρι να εμφανιστεί ένας νέος έρωτας που θα σας κάνει να λάμψετε και πάλι από ικανοποίηση.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...